Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 14 Maj 2025, 00:42

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 09 Dec 2012, 22:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Vratila se Branka Sovrlić

Branka Sovrlić je dama koje dugo nije bilo. Ova pevačica nije bila aktivna na sceni, makar ne kod nas, ali, kada se pojavila u emsiji kod Lee Kiš, mnogi su mogli samo da pohvale njenu figuru. Kao da je vreme stalo za nju.

Slika

Branka Sovrlić

Posle jedne decenije, njeno lice je jednako dobro i očuvano kao i pre. Da li su u pitanju dobri geni, ili neke “moderne tehnologije“? Kako god bilo, pred vama je Brankin spot, da vas podseti na vremena kad je bila, bar pevački, znatno aktivnija...

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 13:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Šašić: Pišem knjigu o sebi, Sonji i Lukasu (ljubavnom trouglu)

Pevač Željko Šašić ode u estradne autobiografe! Folk pevač će, naime, napisati knjigu u kojoj će ispričati sve o svom životu, pa i o onome što publiku verovatno najviše zanima - kako je došlo do prekida drugarstva sa Acom Lukasom, koji se oženio njegovom bivšom suprugom Sonjom.

Slika

U knjizi će opisati kako je došlo do prekida drugarstva sa Acom Lukasom, koji se oženio njegovom bivšom suprugom Sonjom

Nakon nedavnog susreta Šašića i Lukasa na snimanju novogodišnjeg programa Televizije "Svet plus", Željko je otkrio da se nije javio svom kolegi i da nije razgovarao s njim, ali da više neće pričati novinarima o svom odnosu sa Acom i bivšom suprugom Sonjom jer ćemo sve što nas zanima moći da pročitamo u njegovom štivu!

- Ne, nismo se javili jedan drugom i nismo pričali. Nemamo mi o čemu da pričamo. Sve ćete čitati u knjizi. Da se ne bismo pljuckali po novinama, ja ću lepo sve napisati u svojoj knjizi - rekao je Željko i dodao da još ne zna kada će izaći knjiga.

- O svemu ću pisati, o muzici, o mom viđenju sadašnjosti. Želim malo da edukujem omladinu - zaključio je Šašić.

vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 13:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Borci iz Sarajeva traže da Lukas otkaže koncert

Srpski izvođači još uvek nisu u potpunosti prihvaćeni u Bosni i Hercegovini, u to se tokom jučerašnjeg dana uverio i folk pevač Aca Lukas, od kog "Savez udruženja boraca Patriotske lige kantona Sarajevo“ zahteva da otkaže koncert, koji je zakazao u dvorani “Zetra” za 15. decembar, piše beogradski Alo.

Slika

U Srajevo idem čistog obraza: Aca Lukas

"Ta renomirana “zvezda” iz Srbije svojim javnim istupima na koncertima i u medijima direktno osporava i potcenjuje kulturne i tradicionalnih vrednosti zajedničkog života Sarajeva i države BiH. Tražimo od organizatora da otkaže zakazani koncert s porukom da nikada takvim “umetnicima” ne ukazuje gostoprimstvo", navodi se u saopštenju pomenutog saveza u kom oni zahtevaju od organizatora da Lukasov koncert bude i otkazan.

O Šašićevoj knjizi ni reči
I dok Savezu boraca u Sarajevu ima štošta da poruči, Aca Lukas svom nekadašnjem prijatelju Željku Šašiću, u čijoj će se pisanoj autobiografiji naći, nema šta da kaže. Lukasa nije zabrinulo to što Šašić namerava da objavi knjigu o svom životu, u kojoj će detaljno opisati i sve što se dogodilo između njegove bivše, a sadašnje Lukasove supruge Sonje i njih dvojice, ali nam je dao do znanja da o tome ne želi da priča.
"Toliko o tome. Imate li još neko pitanje?", odbio je da odgovori Vuksanović, koji se nije iznenadio što će Šašić postati pisac.
Međutim, Aleksandar Vuksanović za Alo otkriva da nema nameru da otkaže koncert u sarajevskoj “Zetri”.

"Neću da otkažem koncert. Moraće da mi pokažu javno gde sam ja loše govorio o Bosni i Bosancima. I uopšte mi nije jasno šta sam ja njima osporavao, ne kapiram šta hoće da kažu. Nema razloga da otkazujem koncert jer u Sarajevu imam previše publike, a imam i veliki broj prijatelja. Izgleda da je tu po sredi neka zla namera".

"U Sarajevo idem čista obraza. Ne bih išao da osećam neku mržnju, a ovde to svakako nije slučaj", dodao je Aca, kog smo podsetili da ipak nije odobravao dolazak Dina Merlina, koji je u “Beogradskoj areni” održao koncert prošlog novembra, te da to može biti razlog što u Bosni ima onih koji se protive njegovom koncertu".

"Ja sam Dina samo pitao da li o Srbima i dalje misli isto ono što je nekada govorio. Za Bosnu i Bosance nikada ništa loše nisam govorio, a ako on čovek nije otkazao koncert u Beogradu, ne znam zašto bih ja u Sarajevu. Skoro sam nastupao u Bosni. I nikada nisam imao tamo ni jedan jedini problem, a hale i dvorane u kojima sam pevao bile su pune. Ponavljam, reč je verovatno o zloj nameri", dodao je Aca Lukas za beogradski list.

Vesti

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 14:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Mia Viktorijin anđeo

Borisavljevićeva u spotu za novu pesmu „Gruvaj, gruvaj“ glumila svetskog top modela i predstavnicu Srbije na Evroviziji

Mia svakog dana trenirala da bi izgledala kao top model
Al’ zamalo!
Mia Borisavljević je novi Viktorijin anđeo! Ali kad bi se igrali! I baš tako. Srpska pevačica se za potrebe spota za novu pesmu „Gruvaj, gruvaj“ odlično poigrala glumeći svetsku top manekenku, ali i predstavnicu Srbije na Evrsongu.

Slika

- Mia se za potrebe spota prošetala obučena kao anđeo „Viktorijas sikreta“. Izgledala je poput Adrijane Lime. Kasnije je ogrnuta u srpsku zastavu, okružena muškarcima u boksericama i sa šajkačama istog dezena, pobrala sve simpatija evrovizijske publike i žirija. Ocenjena je maskimalnim brojem poena i nikad nije bila srećnija - otkriva izvor Kurira radnju spota.

Dejan Milićević je osmislio ovaj scenario, a scene finalne večeri na Evroviziji snimane su u velikom studiju „Granda“ na Košutnjaku. Na ovaj način pevačica najavljuje maksi CD, na kojem će se naći četiri nove pesme i nekoliko bonus singlova.

Slika

- Prezadovoljna sam i veoma nestrpljiva da publika vidi i oceni ovaj spot i preostale tri numere. Ne želim da zvučim pretenciozno, ali verujem da će se naći za svakoga po nešto i da neću razočarati svoje fanove. Naprotiv, smatram da sam sve podigla na jedan viši i kvalitetniji nivo. Procenite sami - zaključuje Borisavljevićeva.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 14:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Humanitarci u „Kašmiru“

Slika

Andrija Milošević
U restoranu „Kašmir“ večeras će biti održano još jedno humanitarno veče s ciljem da se sakupi novac za lečenje Anđele Janković (9), kojoj je operisan tumor na mozgu. Poznate ličnosti, među kojima su Ceca Ražnatović, Seka Aleksić, Miloš Krasić i Milan Mačvan, donirali su pomoć bolesnoj devojčici. U restoranu Andrije Miloševića biće odlična zabava, a sav prihod od pića ide u ruke Anđelinoj mami.

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 14:21
Korisnikov avatar
rang
rang

PODRŽAVA NASILJE
Mira Škorić: Podrška
mom drugu Kebi!

Slika

Folk pevačica Mira Škorić je stala na stranu svog kolege Dragana Kojića Kebe koga će ekipa “Paparaco lova” tužiti zbog napada na njihovog kamermana.

Mira Škorić | Foto: Goran Srdanov
Keba je kamermana udario dva puta pesnicom u glavu, a zatim mu je slomio kameru koja vredi oko 2 000 evra, a ostatak ekipe je vređao.
Mira nema ništa protiv toga pa je na svom Fejsbuk profilu napisala:”Podrška mom drugu i kolegi Kebi, koji je dokazan i ostvaren umetnik! A fizičke, emotivne i duševne nakaze koji stvaraju pogrešnu sliku lečeći svoje frustracije, da mogu sredili bi svoje nesrećne živote”, istakla je Škorićeva.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 14:25
Korisnikov avatar
rang
rang

ROKER TVRDI DA JE „GRAND“ BOLJI OD MUZIKE NA „PRVOJ“
Milić: Grandovci zarađuju, a takmičari PGS ne!

Zahuktavanje u „Prvom glasu Srbije“, čije se finale bliži, inspirisalo je rok muzičara Milića Vukašinovića da o ovom takmičarskom programu iznese svoje mišljenje na društvrenoj mreži „tviter“, na kojoj je istakao da su se u pomenutom šouu pojavili svi takmičari koji nisu prošli audiciju u „Zvezdama Granda“.

Slika

Milić Vukašinović | Foto: Nenad Milošević
Milić je, takođe, obelodanio i da nakon PGS učesnici padaju u zaborav, dok nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ postaju poznati i počinju da zarađuju.

Takmičari „Zvezda Granda“ | Foto: Rajko Ristić
- Za „Prvi glas Srbije“ se takmiče oni i one koji nisu prošli audiciju za nove „Zvezde Granda“ jer posle „Granda“ mogu zarađivati pare, a poslije „Prvog glasa Srbije“ ne - napisao je Milić na svom profilu, a onda dodao da je ovo potvrdio i sam Saša Popović.

Slika

- To je Saša Popović javno i obznanio i niko se od takmičara za „Prvi glas Srbije“ nije pobunio da to nije tačno - dodao je Vukašinović i svom neistomišljeniku dao jasan primer o tome kako iz prethodnog muzičkog takmčenja na „Prvoj“ niko nije zaradio novac.

Slika
Finalisti PGS
- Pa eto pogledaj ko je zaradio, ne za veknu, već za parče hleba od onih s prošlog „Prvog glasa Srbije“, niko - napisao je poznati roker, koji je poredio i muzički talenat takmičara iz PGS i učesnika u „Zvezdama Granda“.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 15:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Nikolina na kalendaru Auto Bilda!

Ovo je njen drugi kalendar

Slika

Poznata hrvatska voditeljka Nikolina Pišek slikala se za kalendar najtiražnijeg domaćeg auto magazina. Ona je sinoć u "Grand Kazinu" gde je bila uporiličena promocija ovog kalendara bila glavna zvezda.
Za "Pulsonline" voditeljka je otkrila koje je njeno omiljeno godišnje doba, kao i to da se uopšte nije dvoumila oko slikanja.

Slika

- Najviše volim proleće i leto. Zimu baš i ne podnosim. Što se tiče slikanja za "Auto Bild" rado sam pristala da sarađujem sa njima. Sarađivali smo sa fotografom Dejanom Milićevićem i smatram da smo uspeli da dočaramo odličnu atmosferu koja je vladala na snimanju - rekla je Nikolina.

PULS

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 15:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Miroslav Ilić rasprodao sve koncerte

Slika

Tradicionalno, jedan od najboljih pevača narodne muzike, Miroslav Ilić, održaće koncert u Sava centru, ali ovoga puta tri za redom
Miroslav Ilić nastupiće pred Beogradskm publikom 10. decembra, tačno za svoj rođendan. Pošto je interesivanje za ovaj koncert bilo veliko, pevač će pevati i 11. i 12. decembra, a karte za sva tri koncerta su rasprodate.
Iako je prvobitno planirao da nastupi u beogradskoj "Kombank areni", pevač se ipak odlučio za "Sava centar".

Puls

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 10 Dec 2012, 23:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Goca Tržan sutra promoviše novi singl

Pop pevačica Goca Tržan nastupiće u utorak 11. decembra u popularnom prestoničkom klubu „Teatro“, a biće to i svojevrsna promocija za njen poslednji singl pod nazivom „Ljubav i ja da se pomirimo“.

Slika

Pevačica će pored singla izvesti i svoje najveće hitove među kojima i „Konobarice“, „Srećo nečija“ i mnoge druge pop hitove koje je snimila tokom višegodišnje karijere.

Ulaz je slobodan, a Goca najavljuje i mnoštvo iznenađenja za sve svoje fanove.

Blic

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu