Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Maj 2025, 13:46

Autoru Poruka
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Dec 2012, 11:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59

Marija darovala krevete deci sa Peštera!

Obećanje koje je dala porodici Jelić sa Pešterske visoravni, Marija Šerifović je danas ispunila. Naime, ona je u jednoj poznatoj prodavnici nameštaja pazarila tri kreveta za Miću, Miloša i Marka, dečake koji će od danas zahvaljujući njoj sanjati lepe snove. Iako žive bez struje, vode, televizora, telefona, lepa vest je ubrzo stigla do njih!

Slika

Marija se lično uverila u udobnost kreveta namenjenih malim Jelićima | Foto: Nemanja Kostić
- Kada sam se čula sa Svetlanom, majkom dečaka, ona mi je rekla da dečaci nemaju na čemu da spavaju. Kao i svaka majka, ona je prvo mislila na svoju decu, pa je samim tim izrazila želju da prvo njima pomognem kako bi bar zimske noći proveli na udobnim ležajima.

Slika

Marija Šerifović pakuje poklone u kombi | Foto: Nemanja Kostić
S obzirom na to da sam morala da putujem u Beč i da imam mnogo obaveza zbog koncerta koji ću 16. decembra održati u „Madlenianumu“, zamolila sam svoju majku Vericu da umesto mene izabere tri lepa i udobna kreveta, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Pošto imam puno poverenje u mamu, sve sam prepustila njoj, a ja sam na kraju samo pogledala i platila. Ono što je posebno interesantno je da kreveti kada se sklope mogu da posluže kao fotelje, što znači da su izuzetno funkcionalni - priča evrovizijska pobednica.

Uskoro će im biti lakše: Svetlana Jelić i sinovi
- Da se razumemo, nije to neka velika pomoć, ali je gest dobre volje. Smatram da mališani zaslužuju da spavaju u pristojnim krevetima, želela sam da im makar malo olakšam trenutnu situaciju. Ovo je samo početak, nadam se da će ljudi dobre volje izaći u susret porodici Jelić, koja živi bez struje i vode i da će nadležni u opštini Sjenica imati sluha za njihove nedaće, te će im omogućiti osnovne uslove za život - rekla je za „Alo!“ Marija, koja se i lično uverila u kvalitet kupljenog nameštaja, što se vidi i na fotografijama.

Slika

Verica Šerifović | Foto: Miloš Perić
Inače, pevačica je o svom trošku iznajmila kombi kako bi prevezla stvari do porodice Jelić, koja živi na kraju Pešterske visoravni, u zaseoku Jantarinama. Podsećanja radi, kada je u našem listu pročitala potresnu priču o porodici Jelić, Marija Šerifović odmah se javila u našu redakciju i ponudila pomoć. Danas oni zahvaljujući pevačici mogu prvi put ušuškano i odvojeno da spavaju jer je svako od njih dobio ležaj za seb

Slika

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Dec 2012, 11:51
Korisnikov avatar
rang
rang

SPEKTAKL
Ceca, Seve i Karleuša zajedno pevaju za doček Nove!

Spektakularna vest da će Severina Vučković i Svetlana Ražnatović biti zvezde koje će gledaocima Televizije „Pink“ 31. decembra u ponoć poželeti sve najbolje u 2013. godini odjeknula je tokom jučerašnjeg dana, kao i komentari da je Jelena Karleuša izvisila za emisiju.

Slika

Ceca Ražnatović
Međutim, da su to samo gradske priče najbolje govori podatak da će i JK istog dana imati svoj spektakularni šou na istoj televiziji. Naime, kako „Alo!“ saznaje, sve tri pevačice će dobiti svoj prostor tog dana, a to nam je i potvrdio Jelenin portparol Zoran Birtašević.

Severina Vučković | Foto: Nebojša Marković

Slika
- Jelena i naš tim već nekoliko dana rade na pripremanju spektakularnog specijala, Jeleninog novogodišnjeg programa na Televiziji „Pink“. Ovo je ujedno i početak kampanje za veliki koncert koji će Jelena prirediti u Beogradu u junu. Nova godina biće u znaku JK.

Slika
Jelena Karleuša

Od Jelene se kao i uvek očekuje senzacija, a verujemo da će se i druge dve zvezde potruditi da budu na visini zadatka. Ono što je samo po sebi senzacija je to što ćemo imati prilike da ih sve tri gledamo u novogodišnjoj noći!

Palo pomirenje JK i Bačićeve!

Iako godinama nisu govorile, Jelena Karleuša i Jelena Bačić Alimpić po svemu sudeći su se pomirile, pa će JK 30. decembra gostovati u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ na TV „Pink“. Iz Jelenine pres službe su nam potvrdili da su naše informacije tačne, tako da ćemo u danima pred Novu godinu čuti i videti mnogo toga zanimljivog

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Dec 2012, 14:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Saša Matić na turneji po Americi

Prvi koncert pevač će održati u Portlandu, zatim slede San Hoze, Hjuston, Feniks i Čikago

Slika

Saša Matić
Saša Matić uskoro odlazi na turneju u SAD. On će od 12. decembra do 2. januara obići veliki broj gradova. Prvi koncert pevač će održati u Portlandu, zatim slede San Hoze, Hjuston, Feniks i Čikago. Nekoliko dana pauze Saša će iskoristiti za opuštanje sa prijateljima i kupovinu poklona za ženu Anđu i ćerke Aleksandru i Taru.

(R.S.)

Kurir

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Dec 2012, 17:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Lindzi Lohan prodaje dizajnersku odeću kako bi otplatila dugove

Glumica Lindzi Lohan upala je u tolike dugove, da joj je Čarli Šin nedavno dao 100.000 dolara kako bi platila porez. Kako ne želi da se odrekne luksuznog načina života, a više nema dovoljno novca, zvezda prodaje svoju odeću sa potpisom poznatih dizajnera.

Slika

Lindzina mlađa sestra Ali odlučila je da joj pomogne da se dočepa keša, pa je doputovala u Los Anđeles sa torbama punim dizajnerske garderobe.

Sestre su morale da se odreknu skupih haljina i cipela, kako bi prikupile novac za otplatu Lindzinog duga za porez, koji prelazi 200.000 dolara, prenosi "Female First".

Ipak, vlasnici prodavnice "Wasteland" koji su kupili odeću, nisu bili spremni da ponude iznos kome su se sestre nadale.

- Ove cipele sigurno vrede više. Lindzi se jednom slikala u njima! - govorila je Ali kada su joj nudili nizak iznos, ali to nije promenilo mišljenje vlasnika.

Blic

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 07 Dec 2012, 17:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Moj život je španska serija

Pop zvezda Goca Tržan priznaje da joj se smučilo što je koleginice i dalje ogovaraju zbog veze sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Ona poručuje da nema istine u čaršijskim pričama da je raskinula s njim.

Slika

- Ne daj bože da poverujem u sve što se piše i priča! Da je tačno sve što čujem o svom ljubavnom životu, pomislila bih da živim u španskoj seriji. Meni je sve to smešno - istakla je pevačica.
Ona naglašava da je srećna što njenu ćerku Lenu ne dotiču medijske laži.
- Ona moj posao shvata kao mesto gde mama ide da zaradi pare kako bi otplaćivala kredit. Drago mi je jer nijednu moju koleginicu ne zna i ne oduševljava se time što su pevačice. Ja sam za nju njena mama, a ne Goca Tržan. Kada skinem štikle i šminku, postajem obična žena. Najviše volim kada se ujutru mazimo u krevetu, pa je pas Toto i ja vodimo u vrtić. To su stvari koje nemaju cenu - poručuje Goca za Press RS.
Dok o ljubavnom životu ne želi da govori za medije, Tržanka bi o ćerki mogla satima da priča.
- Ponosim se jer je dobra i vaspitana, a istovremeno živa i otvorena. Letos smo se vozile na najvećem toboganu u akva-parku i kada smo na kraju upale u vodu, ona mi kaže: "Mama, ovo je ludilo mozga". Potpuno me je zatekla načinom na koji priča, a već ima planove da pravi pidžama-parti. Ovih dana uči da pravilno izgovara određena slova, mada ćemo morati da potražimo i pomoć logopeda - rekla nam je Goca.

Press

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 08 Dec 2012, 16:00
Korisnikov avatar
rang
rang

Disko kugla umalo
ubila Draganu!

Slika

Na snimanjima novogodišnjih programa uvek je zabavno, ali da može da bude stresno, pa i opasno, nedavno se uverila Dragana Mirković, kojoj je prilikom nastupa na Televiziji “Hepi” za malo došla glave - disko kugla! Na sreću, folk zvezda se pomerila na vreme, a ceo događaj zabelžila je naša ekipa.
Dragana se popela na scenu i otpevala svoju pesmu, a čim je počela da silazi sa scene sa plafona se srušila disko kugla!

Slika

Jedva izvukla živu glavu: Dragana Mirković
Prestravljena pevačica okrenula se ka bini i, kada je videla šta se dogodilo, zbunila se, a onda je rekla da je mogla da nastrada da se samo još nekoliko sekundi zadržala na bini.
Po svemu sudeći, kugla je mogla da joj padne direktno na glavu!
- Jao, majko sveta, pa mogla sam da poginem! Dobar mi je instinkt, pa sam na vreme sišla sa scene. Ma je ste li vi to mene pozvali da me ubijete? - rekla je kroz osmeh u prvi mah Dragana i dodala:
- Pa moj Toni bi vas skalpirao da mi se nešto desilo. Strahota, samo se vi smejte. Moja centralna kugla je pala, sad je opasnost i za igračice – prokomentarisala je uplašena pevačica.
Organizatori su odmah pritrčali i podigli disko kuglu koja je mogla da bude kobna i vrlo brzo vratili osvetljenje na mesto, ali ovog puta su ga lepo namestili kako se ne bi opet dogodio incident.

Umalo smrtonosan rekvizit - Disko kugla!
Zaposleni su se izvinili Mirkovićevoj, koja je uz osmeh prihvatila izvinjenje i u dobrom raspoloženju nastavila da se druži sa prisutnima.
Osim Dragane, ovom snimanju prisustvovala je i Slavica Ćukteraš, sa kojom je vlasnica “DM” televizije otpevala jednu pesmu.

ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 08 Dec 2012, 16:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Acu Lukasa čeka armija Bosanaca!

Karte za Lukasov koncert 15. decembra u sarajevskoj Zetri već rasprodate

Slika

Aca Lukas
Više od 20.000 fanova zapeto ko puške.
Aca Lukas odabrao je 15. decembar za koncert u Sarajevu, a nastupiće u dvorani Zetra. Folk pevač je na jučerašnjoj pres-konferenciji u bosanskoj prestonici izrazio želju da ovaj datum postane tradicionalan za nastupe, baš kao što je to 3. novembar u Beogradu. Lukas planira da svake godine na isti način nastavi da se druži i sa sarajevskom publikom.

Inače, organizatori kažu da za koncert srpske folk zvezde vlada nezapamćeno interesovanje i da su skoro sve karte rasprodate, što znači da će uz Lukasa uživati više od 20.000 Bosanaca.
Kurir
(Z. M.)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 09 Dec 2012, 14:45
Korisnikov avatar
rang
rang

GLUMICU I BIZNISMENA NAVODNO ZBLIŽIO ZAJEDNIČKI INTERES
Ana Sakić nabacuje
ribe Milanu Popoviću!

Nakon što se pre izvesnog vremena pronela vest da je Anu Sakić Milan Popović častio rođendanskom žurkom jer su njih dvoje navodno u vezi, „Alo!“ saznaje da između glumice i biznismena nema ljubavi, već - interesa!

Slika
Predusretljiva: Ana Sakić
Naime, Sakićeva bivšem vereniku Severine Vučković, s kojim je u drugarskim odnosima, navodno nabacuje svoje drugarice, a milioner je zauzvrat časti!

Slika

Galantan: Milan Popović | Foto: Goran Srdanov
- Svi koji dobro poznaju Milana znaju da on ne troši pare na svakoga. Međutim, kada je Sakićeva u pitanju, on je vrlo rado časti, ne samo zato što mu je draga već i zato što ga upoznaje s drugaricama. Glumica ne izbija iz njegovog kafića na Vračaru, gde dolazi obično u ženskom društvu. Milanu to savršeno odgovara, jer kao i svaki muškarac, voli da se upoznaje s lepim damama, a Anine prijateljice odlično izgledaju - priča naš dobro obavešteni izvor.

- Milan je u poslednje vreme imao nekoliko devojaka, među kojima i neke koje su javne ličnosti (imena poznata redakciji). One su ga posećivale, a on je prema njima bio veoma pažljiv. Međutim, Popović nije želeo da se zbližava s bilo kojom od njih, tako da su ti susreti kratko trajali - završava naš izvor.
Kako bismo čuli komentar na naša saznanja, pozvali smo Anu Sakić, koja nam je rekla:

- Milana poznajem pet godina, odlični smo drugari, a što se tiče toga da li mu nabacujem ribe, to su obične gluposti - rekla je glumica za naš list, dok do komentara Milana Popovića nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Slika
Severina Vučković | Foto: Rajko Ristić
Severina: Ja sam u srećnoj vezi sa Anom Bebić!

U intervjuu za magazin „Story“, odgovarajući na pitanje kako reaguje na spekulacije da su se između nje i beogradskog kompozitora Filipa Miletića rodile emocije iako je on u vezi sa Anom Bebić, s kojom je otpevala „Italianu“, Severina Vučković je rekla:

Slika

- Pogađaju me ovakve tvrdnje jer sam ja u srećnoj vezi sa Anom. Ona to želi da sakrije, nije sigurna u svoja osećanja prema Filipu, ali ja želim da se zna. Ana je moja riba, napokon sam s poznatom pevačicom i sada ću biti u svim novinama - bila je duhovita bivša verenica Milana Popovića, koja s bivšim verenikom ima sina Aleksandra.

ALO
ALO

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 09 Dec 2012, 15:02
Korisnikov avatar
rang
rang

DOBITNA KOMBINACIJA: Seve i Bebek najavili novi duet! (VIDEO)
U pitanju je numera pod nazivom "Tango", koja će se naći na njihovim novim albumim

Severina Vučković, kao što je poznato, uskoro treba da predstavi svoji najnoviji album “Dobrodošao u krug”, koji će izaći sredinom decembra i imati 14 pesama. Jedan od gostiju na novom albumu biće i legendarni Željko Bebek, s kojim je hrvatska pevačica snimila duetsku numeru “Tango”, a koju je najavila pre devet dana na dodeli nagrada magazina “Hello” u Beogradu.

Inače, bivši pevač benda “Bijelo dugme” predstavio je svoj novi album “Kad poljubac pomiješaš s vinom”, a među zvanicama je bila i bivša verenica srpskog biznismena Milana Popovića, a duet “Tango” će se takođe naći i Bebekovom albumu.

Inače, ovaj dvojac je davne 1998. godine snimio pesmu “Rastajem se od života”. Poslušajte.

(Telegraf.rs / 24sata.hr / Foto: Severina Vučković Fejsbuk)

Vrh
Passion
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 09 Dec 2012, 22:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Lejdi Gaga zahvalila Medvedevu putem Tvitera

Pop pevačica Lejdi Gaga izrazila je "svoju zahvalnost" ruskom permijeru Dmitriju Medevdevu, jer poštuje ljudska prava – odnosno da je antigej zakon nepotreban

Slika

Pop pevačica Lejdi Gaga izrazila je "svoju zahvalnost" ruskom permijeru Dmitriju Medevdevu, jer poštuje ljudska prava.

"Hvala Vam premijeru Medvedev što niste stali uz anti gej propagandu svoje partije ", napisala je na Tviteru juče popularna pevačica pozivajući se na intervju koji je Medvedev dao na pet ruskih televizija.

Medvedev je govorio o svojim stavovima o anti gej zakonima odgovarajući na pitanja internet korisnika, prenosi RT.

Premijer Rusije je rekao da on lično smatra da je takav zakon nepotreban, jer se ne mogu "svi odnosi među ljudima regulisati zakonom".

Zamenik ruskog premijera Dmitri Kozak rekao je početkom meseca da bi poslanici Federalne skupštine trebalo da razmisle o donošenju anti-gej zakona.

novosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu