|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Nina Badrić i Leon Lučev nešto više od prijateljstva? Nina Badić je pre nekoliko dana snimila novi spot za pesmu "Još uvek sanjam da smo skupa". Naime, u ovom spotu ona i Leon Lučev razmenjuju nežnost i poljupce, a prisutni su primetili da među njima ima nešto više od prijateljstva,, što je pevačica i potvrdila za "Ekskluziv": - Leon me je opustio i psihički i duhovno.Na snimanju sam samo odjednom počela da plačem i pitala sam se šta mi se dešava - rekla je Nina, koja ne krije da sa nestrpljenjem očekuje koncert u Beogradu: - Jedva čekam koncert. Toliko sam uzbuđena da ne mogu da dočekam.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Nekadašnji plivač i kreatorka u ljubavi?

Svojim ponašanjem na reviji Marine Milovanović, nekadašnji plivač i mlada kreatorka su potvrdili nagađanja da su u vezi. Naime, Milorad se pre nekoliko dana pojavio na Marininoj reviji i tom prilikom dobio počasno mesto. Međutim, kao i obično, čuveni plivač nije želeo da priča o svom privatnom životu: - Nemam šta pametno reći - rekao je za "Ekskluziv", a Marina je uz osmeh dodala: - On je moj prijatelj. Neću to da komentarišem, mislim da će vaši gledaoci moći da žive bez tog saznanja.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
AKO VAS JE NININ SPOT ŠOKIRAO, KAKO ĆETE REAGOVATI NA NJENU EROTSKU PRIČU?! (VIDEO) Hrvatska pevačica i glumac Leon Lučev oživeli su pravu ljubavnu priču u spotu za njenu pesmu "Sanjam da smo skupa mi". U videu ima mnogo poljubaca i dodira, ali to nije sve kada su "škakljive" scene u pitanju... Nina Badrić otkrila je kako je zaplakala dok je snimala spot za poslednji singl, jer ju je Leon opustio i izazvao posebne emocije. Prezadovoljna je reakcijama na spot ali i zbog komplimenata na račun glume. A onda otkrila da je mogla da zaigra u filmu punom erotskih scena:
- Trebalo su da se dogode scene seksa u filmu! Prepala sam se i otišla tako da ništa od toga. Ali krenuću na radionice kod Leona. Krenuću zbog scene, zbog svega, jer ima tih glumačkih fora koje ti pomognu.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Nigor: Neću da budem đed svom sinu Poznati muzičar Igor Lazić najavljuje novu pesmu i nada se da će sa dugogodišnjom devojkom Suzanom uskoro dobiti dete.
[center] (foto: Petar Stojanović - MONDO) Posle dužeg muzičkog posta Kotoranin Igor Lazić bi za desetak dana trebalo da objavi singl, a zatim i spot. "To je čisto da se vratim muzici, nije me bilo odavno. Spremam nešto novo, ali ne žurim", kaže Nigor, koji ističe da se sada muzika više gleda nego sluša "a i to što se čuje bolje da se ne čuje". Od kolega je pohvalio njegove Kotorane Who See klapu, za koju kaže da je dobra i originalna, a doživljava je kao nastavak Montenigersa. Ni kada je u pitanju privatni život Niggor nije mnogo precizniji. Godinu na izmaku okarakterisao je kao vrhunsku, bez obzira na to što je zbog smrti oca njegove verenice Suzane Pažin proletos otkazano venčanje. "Kao da je to sada od vitalnog značaja za državu kada ćemo Suzana i ja da se venčamo. Mi smo u odličnim odnosima, živimo zajedno, lepo nam je, a kada će to da bude krunisano - videćemo. Uskoro. Voleo bih da što pre postanem otac, pošto mi vreme ide. Imam 41 godinu, ne bih da budem đed svom sinu. Radimo na tome. Nije lako decu praviti, posebno kada to želiš", iskren je Igor Lazić. (MONDO)[/center]
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Organizator nastupa: Anabela mi je pretila mafijom! Organizator Bukvinog nastupa Milan Anđelković tvrdi da je pevačica napustila klub pošto je otpevala jedan blok pesama  Mafijašica. Anabela Bukva napustila je klub „Kultur huset“ u Švedskoj iako nije završila svoj nastup. Posle prvog bloka pesama pevačica je pokupila svoje pinkle i otišla bez pozdrava. Na ovaj potez se odlučila kad su joj organizatori nastupa isplatili jedan deo honorara, dok su drugi hteli da joj daju po završetku njenog angažmana.
- Anabela se ponašala kao zvezda. Bila je bahata. U sali je bilo samo 130 gostiju i ona je otpevala pet pesama a zatim napravila pauzu. Njen klavijaturista je nastavio da peva. Tada je otišla u hotel, navodno da se presvuče, ali se nije vratila. Uskoro nam se javila i rekla da je na putu za grad Treleborg i da ide kod mame - kaže jedan od organizatora nastupa Milan Anđelković.
Zbog njenog neprofesionalnog ponašanja najviše su pretrpeli vlasnici kluba. Em su joj dali pola para, em je publika, nezadovoljna njenim gestom, tražila da joj se vrati novac od karata.
- Kad sam je pozvao da se vrati, reagovala je agresivno. Pretila je da će zvati sarajevske kriminalce, prijatelje njenog dečka Andreja Atijasa. Zbog pretrpljene štete ću je tužiti - priča Anđelković.
Pozvali smo Anabelu, ali se na njen telefon javio menadžer Draško Alorić.- Anabela je dobila pola ugovorenog honorara, taman koliko košta jedan blok pesama. Pošto odmah nije dobila ostatak novca, pokupila se i otišla. Organizatori su joj rekli da nisu podigli novac s bankomata. Tako se ne radi, honorar se isplaćuje unapred. Imamo priznanicu na iznos koji je dobila, ukoliko dođe do tužbe - rekao je Anabelin menadžer. 
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ništa od veselja: Vlada demantuje glasine da je zaprosio Natu! Poznati maneken Vladimir Vuksanović konačno je otkrio detalje iz veze sa pevačicom Natašom Bekvalac i demantovao pisanja medija da će sa lepom Novosađankom uskoro pred oltar. “Nije istina da sam zaprosio Natašu, ali je tačno da samo bili u Kanu. Baš smo se lepo proveli”, priznao je maneken za “Ekskluziv” i negirao glasine da mu izabranica brani da se viđa sa drugovima: “Ne brani mi Nataša da se viđam sa drugovima. Ne merim da li se viđam više sa njom ili drugarima.” Da podsetimo, Vlada i Nataša su se pre desetak dana vratili iz Francuske, gde su proveli nekoliko romantičnih dana.
Izvor: Pulsonline
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Dobro veče, Srbijo: Aca Lukas prvi put sa porodicom na televiziji! U nedelju 14. oktobra u emisiji “Dobro veče, Srbijo” kod Jelene Bačić Alimpić, gostovaće jedan od najpopularnijih pevača na estradi Aca Lukas. On će u studiju televizije “Pink” biti u društvu svoje porodice, i to će biti njihovo prvo zajedničko gostovanje na televiziji. Čućete iskrenu priču o Acinoj muzičkoj karijeri, kako je biti otac po četvrti put, o pripremama velikog koncerta za odanu publiku, ali i tradicionalnoj žurki za svoj rođendan 3. novembra u “Kombank areni”.
Iznenađenje za pevača biće prilozi njegovih kolega i saradnika koji će govoriti o tome kakav je on kao prijatelj i muzičar.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Saša Popović još uvek ne preuzima „Avalu“! Iako se pisalo da je Saša Popović preuzeo Televiziju „Avala“, od koje će napraviti „Narodnu TV“, direktor „Grand produkcije“ će, kako saznajemo, konačnu odluku doneti početkom sledeće nedelje.
Dogovor ili stečaj: Popović | Foto: Oksana Krutenjuk Naime, Popović će tek kada bude siguran da svi prihvataju njegov predlog o isplati duga preuzeti firmu.
- Saši je preostalo da organizuje sastanak sa nekoliko poverilaca Televizije „Avala“ i da se sa njima dogovori oko reprogramiranja duga. Takođe, za početak sledeće nedelje organizovaće sastanak sa radnicima i izneti im svoj predlog o dinamici i načinu isplate dugova koje firma ima prema njima. Ukoliko svi budu saglasni sa njegovim predlogom, on će onda definitivno preuzeti Televiziju „Avala“. U suprotnom, firma će otići pod stečaj - rekao je za „Alo!“ izvor blizak Popoviću.
[center] Pokušali smo da stupimo s njim u kontakt, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja. Iako još nije sigurno da li će Popović preuzeti Televiziju „Avala“, on već zna kako bi programska šema trebalo da izgleda. - Ne bih zasad da otkrivam sve planove, ali će program sadržati sve ono što televizija mora da ima, informativu, zabavne emislije, filmski i serijski program. I, naravno, puštaćemo sve vrste muzike, a ne samo narodnu, kako su to mnogi pomislili. Ono što ću vam reći jeste da će, ukoliko se dogovorimo o kupovini, sve emisije ići iz velikih studija, sa raskošnom scenografijom, kako su gledaoci od „Granda“ već navikli - izjavio je Popović u nedavnom intervjuu za „Alo!“.[/center]
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
ISTANČAN UKUS ZA MODU: PEVAČICA NARODNE MUZIKE JE PRAVA TRENDSETERKA (FOTO) [center]Retko koja pevačica narodne muzike ima toliko pohvala na račin izgleda odnosno stila, kao ona. Hvale je svi, od modnih kritičara do koleginica. Sada je ponovo oduševila svojim izborom garderobe. [/center] lda Šaulić pojavila se na modnoj reviji Isidore Bjelice i Dragane Grnčarski i zablistala. Ne, nisu samo šljokice i dekoltirane stvari važne i neophodne da bi se privukla pažnja. Plavokosa pevačica odabrala je bordo haljinicu sa velikim "printom". Bordo je boja ove jeseni, a printovi su poslednji modni hit. Ilda svakodnevno pokazuje da uz odličan glas ima i istančan ukus za modu. Svaka čast!
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ume sa Šerifovićkom, ume i s avionima? Estradni menadžer Saša Mirković, član GP SNS, jedan je od glavnih kandidata za novog direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva, piše "Blic".
Saša Mirković, poznat kao bivši menadžer Marije Šerifović, trenutno je direktor Timočke televizije u Boru.
Pored estrade, Mirković je u žižu javnosti došao na majskim izborima kada je sa kamerom ove TV uleteo u opštinsku izbornu komisiju u Boru kako bi sprečio navodnu krađu glasova.
Mirković nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje saznanja "Blica".
"Ne bih ja davao izjave povodom toga, zasada, jer je to stvar Vlade koga će predložiti na to mesto", rakao je on u izjavi za list.
Na pitanje da li bi ipak pristao da dođe na tu funkciju, Mirković kaže:

"To bi bio izazov za svakog čoveka, pa i za mene. Mislim da ovu državu treba da vode ljudi koji znaju svoj posao, koji su dobri organizatori i menadžeri, a koji nisu samo iz sveta politike. Smatram da svako ko nije radio u privredi, ko nije vodio jednu firmu, dao platu radnicima i vodio računa o njima, ne može da izvuče ovu državu iz situacije u koju je dovela prethodna vlast. Treba dati šansu novim ljudima s menadžerskim sposobnostima", kaže Mirković za "Blic".
Aktuelni direktor Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Nebojša Starčević nije želeo da komentariše spekulacijeu vezi sa izborom novog direktora.
Prema zakonu, da bi neko bio izabran za direktora, prvo treba da pobedi na konkursu i da ispuni sve potrebne kvalifikacije. Jedna od njih je i petogodišnje radno iskustvo u oblasti vazduhoplovstva. U Mirkovićevim zvaničnim biografijama nigde se ne navodi njegovo obrazovanje.
Direktorat je regulatorno telo koje nadzire sav vazdušni saobraćaj, izdaje dozvole za letenje utvrđuje uzroke nesreća i nezgoda...
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|