Igor Lazić i Vlado Georgiev snimaju novu duetsku pesmu!
Nakon uspeših dueta “Tropski bar” i “Ne brže od života”, Igor Lazić Nigor otkriva da li će napokon ponovo doći do saradnje između njega i Vlada Georgieva. Njihove duetse pesme nezaobilazne su na nastupima popularnih muzičara, a omiljene među pripadnicima raznih generacija. “Pričao sa njim o tome. Rekao sam mu da je “Tropski bar” veliki hit i da bi bilo vreme i da on snimi album, što važi i za mene ali i da snimimo – duet. Snimićemo pesmu, uskoro”, otkrio je Igor.
Bane MVP: Drago nam je što smo nominovani za MTV nagradu
Grupa MVP, koju predvodi Bane Lalić, predstavnik je Srbije u trci za nagradu Best Adria Act
Grupa MVP, koju predvodi Bane Lalić, predstavnik je Srbije u trci za nagradu Best Adria Act na dodeli evropskih MTV nagrada.
- Nominacija za MTV nagradu nam je samo jedna od potvrda našeg rada i naše filozofije i mnogo nam je drago jer smo poprilično mlad bend - rekao je za Pulsonline Bane Lalić.
Pored njega, u trci za ovo prestižno priznanje su još četiri benda iz regiona - Elemental, T.B.F, Trash Candy i Who See, a n ajbolji regionalni izvođač nastavlja takmičenje u kategoriji Worldwide Act i ako i tu pobedi, odlazi 11. novembra na svečanu dodelu 2012 MTV Ema nagrada.
Sa ovim pevačem zagarantovan je odličan provod i nema sumnje da će svi koji dođu na svečano otvaranje uživati do zore
Večeras se otvara jedan od najboljih gradskih klubova - „Vanila“. Goste će zabavljati Adil Maksutović. Sa ovim pevačem zagarantovan je odličan provod i nema sumnje da će svi koji dođu na svečano otvaranje uživati do zore. Adil će ih podići na noge svojim brojnim hitovima. Tokom sezone u „Vanili“ će gostovati i mnoge druge muzičke zvezde.
Živkovićka tvrdi da njoj, otkako je Ćeranićka izbačena iz „Granda“, više nema ko od koleginica da parira na estradi
Novi estradni rat! - Moja jedina konkurencija na estradi bila je Milena Ćeranić, ali kako je izbačena iz „Grand produkcije“, više nije - rekla je Katarina Živković u emisiji „Skandalozno“ na TV Hepi voditeljima Olji Crnogorac i Marjanu Kamenoviću.
Milena Ćeranić, koja je takođe gostovala u ovoj emisiji, gledala je Živkovićevu pravo u oči i samo se smeškala. Mnogi su pomislili da će ona, koja je poznata po oštrom jeziku, svašta uraditi u tom trenutku, ali...
- Atmosfera je bila kao u bokserskom ringu! Njih dve u sredini i publika koja vrišti i aplaudira. Posle te Kaćine rečenice samo se čekalo koja će koju nokautirati. Ipak, obezbeđenje nije imalo potrebe da reaguje - kaže izvor Kurira s lica mesta.
Voditelji su uspeli da drugim pitanjima skrenu pažnju.
- Eto, pa čak ni vi ne umete da provalite kada se neko šali, ha, ha, ha - rekla je Milena kad smo je pozvali.
Dugo očekivani duet konačno je ugledao svetlost dana Adil i „Alegro bend“ večeras su u emisiji „Amidži šou“ premijerno izveli svoju duetsku baladu „Život bez tebe ne živim“.
–Mi smo jako dobri prijatelji i saradnja sa Adilom je bila savršena. Očekivao se taj duet dugo vremena i presrećni smo, izjavila je za „Pulsonline“ Slađa iz „Alegro benda“.
Denser ne podržava upoznavanje dece sa novim partnerima
Đole Đogani: Žao mi je Lune i Nine!
Đole Đogani, nezvanični pater familias familije Đogani, važi za opreznu osobu, pa je aktuelnu suprugu Vesnu predstavio ćerkama iz prvog braka kao svoju emotivnu partnerku tek kada je ona zatrudnela, međutim, njegov brat Gagi i Gagijeva bivša žena Anabela ne slede njegov primer.
Kao što je “Alo!” juče pisao, Gagi i Anabela su ćerke Lunu i Ninu upoznali sa svim svojim partnerima posle braka, što Đole ne odobrava. - Decu ne treba upoznavati sa partnerima tako brzo. Kakva je svest te dece nakon razvoda roditelja, niko ne zna. Ne žive više sa ocem, kog su obožavali, a nakon jako kratkog vremena se upoznaju sa novim partnerom, što uopšte nije ispravno. To je nešto najgore što jedna žena može da uradi. Ima dosta žena na estradi koje su otišle sa drugim muškarcem. I odmah kreće priča kako one vole svoje partnere, a i njihova deca obožavaju iste. Pa ne zabavljaju se ta deca sa njima, pa da mogu odmah da ih vole. Ona se jednostavno pomire sa situacijom koju im majka nametne. Ne može niko da voli kao što otac voli. Majka i otac su svetinja. A majka treba da bude sigurna u tu vezu i da zna kako će to uticati na njihovu decu. A ne da u kratkom periodu dolaze osoba A, osoba B, osoba C, i svi oni imaju svoje živote i neke svoje probleme, a deca se nalaze u celoj toj situaciji i to utiče na njih - kaže Đole, koji nije želeo poimenično da govori o Gagiju i Anabeli, ali je pomenuo njihove ćerke: - Kad vidim Lunu i Ninu u novinama, meni je žao. Šta su one uradile pa da izađu u novinama? Ništa, one nisu javne ličnosti - izjavio je Đole za “Alo!” i dodao: - Odgovornost roditelja je da razmišljaju prvo o deci, a onda o svojoj karijeri i poslovima. A majke pri razvodu ne razmišljaju. U prvog muškarca koji se nađe u toj situaciji i bude nežan prema njima one se zaljube. Najmanje dve godine treba da prođe da shvatite da je ta osoba prava, pa tek onda da se upoznaju deca. Ja sam svoju decu obavestio da sam u vezi sa Vesnom tek kada je bila trudna sa Adrianom. One su shvatile da je to ozbiljna priča - ispričao je Đole.
Slađa upoznala ćerke sa tri partnera! Slađa Delibašić nakon razvoda je ćerke Silviju i Marinelu upoznala sa tri partnera. Tako je prvi dečko Delibašićeve bio Nikola Sandulović, a nakon toga svoje mezimice upoznala je sa Igorom Matićem. Slađa je trenutno u vezi sa Vanjom Ćorićem, s kojim se nedavno i verila. Jedina razlika u odnosu na Anabelu jeste ta što je Slađa sa svim partnerima imala dugu vezu.
Milena odlazi u Istanbul, gde će živeti s košarkašem Vladimirom Dašićem, nakon što je on potpisao ugovor sa Bešiktašom. Karijera će morati da sačeka
Ide gde je srce vuče! Milena Ćeranić za nekoliko dana seli se u Tursku, gde će živeti sa dečkom Vladimirom Dašićem, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom Bešiktaš iz Istanbula.
- Pred sam Vladimirov odlazak u Tursku Milena i on su i javno priznali da se vole, pa i ne čudi što će ona ostaviti estradu i posao zbog njega i otići tamo da živi. Pregrmela je ogroman pritisak medija i osude ljudi, tako da će im izolacija od srpske javnosti u Istanbulu dobro doći da se posvete jedno drugom. On tamo već traži stan u kojem će otpočeti zajednički život - priča dobro obavešten izvor Kurira.
Kako saznajemo, Milena ovih dana završava poslovne obaveze kako bi već iduće sedmice mogla da ode u Istanbul. Pozvali smo je, ali ona do zaključenja ovog broja nije odgovarala na poruke i pozive. Sigurno pakuje kofere.
Kako je krenulo, pola naše estrade će se iseliti iz Srbije. Karleuša je najavila da će sa Duškom živeti u Turskoj, sad Ćeranićka...
Pevač, kao i pre dve godine, usvojio četvoromesečnu bebu Milu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj
Deca su ukras sveta. Sergej Ćetković usvojio je još jednu devojčicu. Četvoromesečnu bebu, kojoj je zajedno sa suprugom Kristinom dao ime Mila, usvojio je iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj. Iz te ustanove u njihov dom pre dve godine došla je i starija ćerka Lola. Dolazak još jedne devojčice u njihov život usrećio je bračni par, koji je Milin dolazak proslavio s članovima porodice u Podgorici.
- Želim s vama da podelim još jednu lepu i radosnu vest. Presrećni smo što je naša porodica postala bogatija za još jednog malog člana! Lola je dobila četvoromesečnu sestru Milu, koju već mazi i pazi kao prava starija sestra. Hvala vam na iskrenim čestitkama i hvala što poštujete moju želju da kao i do sada sačuvam svoj privatni život - rekao je Sergej za Stori.
Pevačica uzela lekove za smirenje pošto je saznala da će na koncertu sa njom pevati bolesna devojčica
Emotivno. Danijela Vranić već danima pije tablete za smirenje kako bi mogla da izdrži večerašnji nastup na humanitarnom koncertu za bolesnu Anđelu Janković. Kada je saznala da će joj se na bini diskoteke „Amnezija“ u Pančevu pridružiti i devetogodišnja devojčica i s njom otpevati pesmu „Nemoj da me žalite“, pevačica se potresla. Od tada joj ne polazi za rukom da se smiri bez sedativa. Vranićka se pridružila Marku Bulatu i Miloradu Čaviću u akciji prikupljanja novca za Anđelin odlazak na operaciju u Tursku. Devojčica od druge godine ima tumor na mozgu.
- Danijeli su organizatori saopštili da je Anđela tražila da s njom otpeva stihove „nemoj da me žalite, niti da me pratite, malo vode prolijte za mnom i srećan put mi poželite, i sve što imam uzmite, ponekad me se setite“. Kad je to čula, pevačica nije mogla da zadrži suze, baš se potresla - kaže naš izvor.
Danijela potvrđuje da ovaj nastup doživljava emotivnije nego sve prethodne. - Zaplakala sam kad sam čula njenu želju. Kada krene pesma, pašću s bine. Sve to je veoma potresno - kaže Danijela i moli sve one koji mogu da pomognu Anđeli da to i učine.
Folk zvezda zbog problema s trombom provela vikend u zdravstvenoj ustanovi
Provera za svaki slučaj! Lepa Brena provela je protekli vikend u jednoj bolnici u Majamiju kako bi se podvrgla analizama, zbog čega se i uputila u Ameriku, kaže za Kurir izvor blizak pevačici.
- Brena se oseća fenomenalno, vesela je i raspoložena, ali rešila je da uradi sve potrebne analize i konačno utvrdi da li treba da se podvrgne operaciji tromba koji je muči već godinama. Ne oseća nikakve tegobe i planira kako će proslaviti predstojeći rođendan. Neće to biti slavlje za dvadeset hiljada ljudi poput prošlogodišnjeg u Areni, ali deca će joj sasvim sigurno pripremiti iznenađenje - kaže naš sagovornik.
Podsećanja radi, folk zvezda je nedavno zbog tromba u potključnoj veni završila u Institutu za kardiovaskularne bolesti. Odmah je podvrgnuta terapiji, kako bi se sprečio dalji rast tromba i moguće teže posledice, da bi posle tri dana napustila bolnicu. Pre nekoliko dana otputovala je u Ameriku, gde će ostati do decembra.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 19 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu