|
Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Lepa Brena nastupa u Prilepu
Jubilarni 10. Pivo fest u Prilepu okupio Esmu Redžepovu, Miroslava Ilića, Džeja Ramadanovskog i Željka Joksimovića, Petra Graša, Lepu Brenu...

JUBILARNI 10. Pivo fest u Prilepu ove godine će najverovatnije, i po broju posetilaca i po "zvučnim" estradnim imenima, nadmašiti sve dosadašnje "praznike pesme dobrog ića i pića".
Organizatori su očito dobro odrešili kesu jer će na Pivo festu nastupiti veliki broj poznatih pevača iz Makedonije, Srbije, BiH i Hrvatske.
Za petak veče su najavljeni nastupi Vlatka Stefanovskog, Esme Redžepove i Kirila Džajkovskog, a već u danima vikenda, 14. jula pevaće Miroslav Ilić, Džej Ramadanovski i Željko Joksimović. Na završnoj festivalskoj večeri, u nedelju (15. jula) termini su rezervisani za Petra Graša i - Lepu Brenu. U najavama gostovanja u Makedoniji, Brena je obećala da će njen nastup biti dobra replika koncerta iz "Beogradske arene".
Tajna je koliko će ko od pevača inkasirati za nastupe u bukvalno klimatski uzavreloj Makedoniji. Izvesno je međutim da će honorari ipak biti znatno skromniji od onih prethodnih godina, kada je na primer, kako se tvrdi, za celovečernji koncert Svetlana Ceca Ražnatović zaradila 60.000 evra. Zdravko Čolić je plaćen 55.000 evra. Severina je, navodno, u Prilepu bila zadovoljna sa 18.000, a Haris Džinović sa 10.000 evra... Novosti
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Šta voze poznati: Saša Milošević Mare
Kompozitor Saša Milošević Mare kaže da vozi žustro kao Italijani: Retko imam problema s policijom. Do sada sam promenio oko 15 automobila - od „golfa“ do „antare“
 Saša Milošević Mare / "Opel antara"
KADA je posao u pitanju, Saša Milošević Mare je britak na rečima, a takav je i u vožnji - oštar i siguran. Kako je za „Novosti“ ispričao naš poznati kompozitor i tekstopisac, on gaji veliku ljubav prema automobilima, ali mu je za volanom ipak najbitnija sigurnost.
* Kada ste položili vožnju i kako ste se izborili s tim?
- Dozvolu sam dobio pre 23 godine. Spadam u retke osobe iz tog vremena koje su sve položile iz prvog puta. Tome je verovatno doprineo i moj otac, koji mi je, uz instruktora, davao časove vožnje. On mi je davao ključne instrukcije, tako da sam verovatno dokazao komisiji da sam budući ozbiljan vozač.
* Koji je vaš prvi automobil?
- Otac je vozio „golf jedinicu“, pa sam ga i ja koristio u početku. Bio je to sjajan auto. Kasnije sam kupio svoj „reno 9“.
* Šta ste sve od četvorotočkaša do sada imali?
- Promenio sam oko 15 automobila. U devedesetim godinama, kada sam bio momak, najbolji auto za mene je bio „reno 9“ turbo-dizel, koji sam i ja imao sreće da vozim. Taj model je bio star nekoliko godina. Kasnije sam vozio „domaći program“ - „zastavu 128“, „juga“, „zastavu 101“... Posle sam prešao na „škodu feliciju“ i „oktaviju“, „reno klio“...
NEMAM AUTO IZ SNOVA
* O kojem četvorotočkašu maštate? - Vrlo sam skroman kada su automobili u pitanju. Nikada, zapravo, i nisam poželeo da imam auto koji mi je nedostupan. Bitno mi je da bude bezbedan, pa su se, shodno vremenu i finansijskim mogućnostima, i vozila smenjivala. Nisam od onih koje se „pale“ na skupe i luksuzne automobile.
* Od svih tih automobila, koji vam je ostao u najlepšem sećanju?
- Zasada je to „oktavija“ koju sam kupio potpuno novu. S njom sam mnogo putovao i najlepše vozačke dane pamtim upravo po ovom „čehu“.
* Koji auto trenutno vozite i zašto ste se opredelili za njega?
- Sada vozim „opel antaru“. To je komforan i pouzdan auto. Posao mi je takav da prelazim velike kilometraže, pa mi je bitno da u svakom trenutku mogu da sednem za volan i putujem po Evropi.
* Kako biste ocenili sebe kao vozača?
- Spadam u pažljive vozače. Ipak, mnogi mi kažu da vozim malo oštrije, ali sigurno. To je škola mog oca, koji je često službeno putovao po Evropi. Dok sam bio mlađi, govorio mi je da su Italijani sjajni vozači, jer voze bezbedno, ali agresivnije od naših vozača. Ne volim da ulazim u rizične situacije, mada, kada god mogu da budem malo oštriji i efikasniji, opredelim se pre za to nego za sporiju vožnju.
* Imate li problema sa policijom i da li vam „gledaju kroz prste“?
- Ne. I ne očekujem da budu popustljiviji zato što sam sa televizije. Oni rade svoj posao, ja radim ono što traže od mene i ne „razbacujem se sa kaznenim poenima“. Poslednjih godina primetio sam mnogo novih, mladih ljudi koji, pre svega, imaju osnovno službeno i kućno vaspitanje.
* S obzirom na to da ste vozili širom sveta, možete li da kažete gde su najlošiji vozači?
- Za prevoz od „tačke A do tačke B“, moram da kažem da je to Beograd. Sad se situacija malo poboljšala zbog mostova, ali opet imam utisak da je Beograd negde na dnu lestvice saobraćajnih rešenja. Ipak, ide se nabolje.
* Koju vrstu muzike slušate dok ste u automobilu?
- Isključivo slušam zabavnu stranu muziku.
* Šta ne volite kod saputnika u toku vožnje?
- Ne volim kad mi neko preterano sugeriše u vožnji a pritom nema vozačko iskustvo na zavidnom nivou. Novosti
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Francuski di-džej: Odlepio sam za Natašom Bekvalac!
Bekvalčevu sam upoznao prošle godine na Ibici i oborila me je s nogu. Želeo bih s njom mnogo više od prijateljstva
 Arno: Čujem da je u vezi sa nekim manekenom
Zaljubio se do ušiju. - Bog na nebu, Nataša na zemlji. Al’ bukvalno, jer ona je zaista anđeo - kaže za Natašu Bekvalac Arno Kost, francuski di-džej, koji će nastupiti na četvrtom po redu Guarana foam festu, koji se održava u Beogradskoj areni 1. septembra.
On kaže da mu je „novosadska barbika“ totalno pomutila mozak svojom lepotom i seksepilom.
- Natašu sam upoznao prošle godine na Ibici i oborila me je s nogu! Bili smo sa zajedničkim prijateljima, izlazili i provodili se, ali ono što bih ja želeo mnogo je više od grupnih izlazaka! - naglašava Arno za Kurir i dodaje:
- Pozvaću je na moj nastup u Areni. Verujem da neće imati ništa protiv i da će se pojaviti. Bilo bi mi veoma drago. Od prijatelja sam saznao da je u vezi sa nekim manekenom, pa ću morati s njim da odmerim snage - dodaje kroz smeh Kost.
Inače, dnevna VIP promotivna žurka Foam festivala održava se u subotu, u kafe baru „Koketa“ na Adi, a prisutni će, uz odlične muzičke setove, biti u prilici da se druže s najlepšim srpskim manekenkama.
 Arno se baš primio na Natu Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|