|
Autoru |
Poruka |
Nora
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35 Postovi: 539
|
Lukas na plaži samo picu traži Aca Lukas uživa sa svojom porodicom na Crnogorskom primorju, gde ima nastupe Posvećen porodici! Aca Lukas je pre nekoliko dana doputovao na Crnogorsko primorje, u Pržno kod Budve, gde ga je čekala supruga Sonja Vuksanović sa njihovom ćerkom Viktorijom.
Odmah po dolasku, pevač je poželeo je da se odmori na plaži, ali i da nešto prezalogaji. Pošto je Sonja zauzeta oko male Viktorije, verovatno nije imala vremena da mu spremi ručak, pa je Lukas morao da se osloni na brzu hranu, tačnije na parče pice, koje je smazao na plaži. Dakle, nije od onih uobraženih i ramaženih zvezda koje jedu samo po skupim restoranima. I ne samo to. Aca se pokazao kao pravi porodični čovek, koji nije hteo da ostavi porodicu u pretoplom Beogradu, već im je iznajmio kuću na moru, u kojoj će Sonja boraviti sve vreme dok njen suprug bude nastupao na primorju.  Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO." SOPENHAUER
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Emina Jahović provozala ljubimca! Supruga Mustafe Sandala kupila ekološko vozilo i fotografiju na kojoj se vidi kako ga vozi postavila na Tviter Za po kući. Emina Jahović zaista uživa u životu. Ima dvoje dece, uspešnog muža, ali, i pored toga, ona se raduje malim stvarima. Nedavno je na svoj Tviter nalog postavila svoju fotografiju na kojoj se vidi kako u dvorištu kuće vozi simpatični dvotočkaš „sedžvej“.
- Moj novi ljubimac! - oduševljeno je tvitnula Emina.
Ovo neobično i ekološko prevozno sredstvo zapravo je električno vozilo na dva točka, koje se kreće zavisno od toga kako se balansira telom. Brzina koju dostiže je oko 20 km na sat, a cena je od 4.400 do skoro 6.000 evra dolara, u zavisnosti od modela.
U nekim zemljama „sedžvej“ koriste i u saobraćaju, a Emini služi za vožnju po dvorištu.Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Ovo je guza Amidžićeve Danijele Amidžići otišli na odmor u Tursku, a Ognjen uživanje na bazenu iskoristio da fotka zgodnu pozadinu svoje žene Vole Tursku.
Iako Danijela Dimitrovska i njen muž Ognjen Amidžić imaju mnogo poslovnih obaveza, odlučili su da se časte jednim putovanjem u Tursku.
Njih dvoje su prošle godine letovali u Beleku, u hotelu „Adam i Eva“, a Turska im se verovatno svidela, jer su i ove godine otišli u ovo mesto. Ognjen je na svom Tviteru, na insistiranje svojih fanova, napisao gde se nalazi.
- Došao sam malo kod predaka, u Tursku - a potom je postavio i nekoliko fotografija kako bi njegovi „pratioci“ videli kako on uživa u odmoru, ali i u zgodnoj pozadini svoje supruge, manekenke Danijele. Na pitanje da li će se i on fotkati u tangicama, Ognjen je bio odlučan.
- To ne bi bilo pametno. Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Edita Aradinović oduševila Šakirinog brata
Mlada pevačica Edita Aradinović je snimila svoj prvi spot za pesmu "Overila" u Španiji, a tom prilikom je upoznala Šakirinog brata, koji je ostao bez reči kada je upoznao Editu

Edita Aradinović, nekadašnja "Zvezda Granda", započela je samostalnu karijeru. Ona je pre nekoliko dana snimila spot u Španiji i Beogradu, a otkrila nam je i neke zanimljivosti sa snimanja.

- Spot je sniman na više destinacija. U Barseloni sam se super provela, malo sam odmarala, malo snimala spot. Oduševila me je cela Španija. Čak sam imala i priliku da upoznam Šakirinog brata, koji je oduševljen mojim igranjem i pevanjem. Bila sam u šoku, ali svi su oni ljudi kao i mi. Obećao mi je da će pokazati spot Šakiri. Inače, imam u planu da pokažem sebe ljudima u pravom svetlu, da im donesem nešto novo, svi se trude da donesu nešto novo, ja se nadam da ću u tome uspeti- rekla nam je Edita. Ona nam je otkrila i da je dobila jednu ponudu za rijaliti šou, ali nije želela da otkriva o čemu se tačno radi. Na našem sajtu možete i premijerno pogledati njen novi spot.
[youv]http://www.youtube.com/watch?v=tb6ULzGstUI#![/youv] Puls
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Vlada Vuksanović: Zaljubljen sam u Natašu! Istina je da smo u vezi. Samo ću reći da uživam, ne gnjavim je, normalno se ponašam i siguran sam u sebe, kaže maneken Rešena misterija! Vlada Vuksanović konačno je priznao da je u vezi s Natašom Bekvalac i da je zaljubljen u nju! On je otkrio da uživa i da su ga kod pevačice privukli njen pozitivan odnos prema životu, osmeh i harizma.
- Samo ću reći da sam zaljubljen i da uživam. Istina je da smo u vezi - naglasio je maneken za magazin Helo.
U intervjuu je i po stavkama izneo šta mu se to dopalo kod Nataše.
- Kod žena me uvek privuku pozitivan odnos prema životu, osmeh i harizma. Upravo ono o čemu uvek pričam: hemija, slična interesovanja i smisao za humor - rekao je Vuksanović.
Vlada kaže da se poverenje stiče vremenom i da je najvažnije da se dvoje ljudi razumeju.
- Ja nisam gnjavator. Normalno se ponašam u vezi, siguran sam u sebe. Mislim da je najvažnije za muškarca da ima samopouzdanje i samouverenost. Ne bi trebalo da smišlja bilo kakve igrice, što je danas česta pojava - zaključio je bivši učesnik „Survajvera“.
Nataša nije odgovarala na naše pozive kad smo pokušali da čujemo i njenu stranu priče o ljubavi s Vuksanovićem.
Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Jovana i Marko Mišković ipak u vezi! Jovana Nikolić okačIla na Tviter zajedničku sliku s Markom Miškovićem Ljubav u Njujorku. Jovana Nikolić i Marko Mišković više ne kriju da se vole. Prvu zajedničku fotografiju Jovana je okačila na svoj Tviter nalog, a ispod nje je napisala:
- Poljubac iz Njujorka - bila je kratka Jovana. Ispod te fotografije Marko je ostavio smešak i sudeći po tome rekli bismo da ljubav i te kako cveta u Njujorku.
Podsećanja radi, Marko i Jovana su već tri godine u vezi, mada se ovih dana šuškalo da su raskinuli i da je Marko u vezi sa izvesnom Jelenom. Međutim, postavljanjem ove slike Jovana je demantovala glasine.
Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Rada Manojlović voza Milana! Stankovića na festival u Vrnjačku Banju dovezla devojka Radmila Manojlović Lični šofer. Pop pevač Milan Stanković nastupio je na polufinalnoj večeri festivala zabavne muzike Banja 2012 - Dunav osiguranje, gde mu je uručeno priznanje za pop pevača godine. Milan je u Vrnjačku Banju stigao neposredno pred početak festivala, a ličnog vozača, koji ga inače vozi, zamenila je njegova devojka Radmila Manojlović.
Par je u Banju stigao oko 22 sata, i smestio se u vilu San, tridesetak metara udaljenu od festivalske bine, gde su, uz vino i poglede znatiželjnika, sačekali Milanov nastup.
Stanković se na stejdžu pojavio oko ponoći, po završetku nastupa Marine Tadić, koju je publika zadržala na sceni duže nego što je bilo planirano. Pevač je izazvao salve oduševljenja nekoliko hiljada ljudi okupljenih na banjskom Trgu promenada.
Po primanju nagrade, Stanković je otpevao nekoliko svojih najvećih hitova i oduševio mnogobrojne devojke, koje su pokušavale da mu priđu.Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Ivan Ivanović se pali na oblu Stanijinu guzu! Ivanović na ovim paklenim vrućinama uživa gledajući golu starletu na duplerici Plejboja, a posebno je oduševljen njenom zadnjicom Diže mu se... Pritisak. Šta radi Ivan Ivanović na ovim vrućinama? Sve je učinio da mu bude još više vrelo... Gleda Stanijino golo telo! Voditelj TV Prva pokazao je na Tviteru šta ga oduševljava na plus četrdeset.
- Hrvatski Plejboj i naravno Stanija - napisao je Ivanović i ispod okačio fotku naslovne strane najpoznatijeg magazina za muškarce.
A onda, kad je došao do čuvene duplerice, nije odoleo a da Dobrojevićkinu zadnjicu dodatno ne fotografiše uz prigodan komentar:
- I njen najpoznatiji deo. Sasvim je jasno da mu se upravo taj deo njenog tela najviše dopada. Srećom, vodio je računa, pa je papir ostao čist. Barem dok je slikao magazin.
Pozvali smo ga da nam kaže odakle tolika zanesenost Stanijom, ali nije se javljao. Možda su mu ruke bile zauzete?! Dobrojevićki, naravno, ne smeta što voditelj uživa u njenim fotkama.
- Ivan je veoma simpatičan! Njegova emisija je jedina koju pratim i kad sam u Americi, njegove šale su mi zanimljive, čak i kad su na moj račun - kazala je Stanija za Kurir. Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Kole i Marijana ponovo zajedno! Miodrag Kostić i njegova bivša supruga uživaju u Budvi sa svojom decom Ljubav živi! Biznismen Miodrag Kostić i kreatorka Marijana Mateus pre nekoliko dana došli su u Budvu, gde odmaraju sa ćerkom Dijanom i sinom Aleksandrom. Paparaco Kurira uspeo je da ih ulovi ispred restorana „Astorija“, u Starom gradu. Smeškali su se, ćaskali, a onda je Kole krenuo s prijateljem da prošeta, dok je Mateusova s decom otišla na večeru.
- Njih dvoje se super slažu, a Marijani imponuje što je sa svojim bivšem mužem u trenutno najpopularnijem letovalištu, koje je centar letnjih dešavanja i gde svi mogu da je vide s njim - kaže naš izvor, koji je upućen u njihov odnos.
Kako saznajemo, Kole i Marijana će u Budvi ostati nekoliko dana, gde će se viđati sa zajedničkim prijateljima, ali i kupati na plažama sa svojom decom. Prava porodična idila, nema šta! Marijana se folira!
Iako je došla u Crnu Goru, koja tokom leta vrvi od foto-reportera i novinara, Marijana Mateus ne želi da se fotografiše na plaži. Kako nam je rekla kad smo kontaktirali s njom, u Budvu je došla da se odmori! Baš čudno. Ako je zaista želela odmor u krugu porodice, bez bliceva i foto-aparata, mogla je da ode bilo gde drugde. Na primer, u Monte Karlo, Tursku, Grčku... Neuspelo foliranje!Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Nemeševa draga: Muž mi se sveti Prošli mesec Ivan je ipak tražio polovinu iznosa koji sam osvojila u “Velikom bratu” na koji nema pravo, rekla je Marijana Pobednica regionalnog rijaliti šoua “Veliki brat” Marijana Kovačević službeno je razvedena od Ivana Čvrljka. Godinu dana nakon šokantne završnice rijalitija i obnovljene ljubavi sa Nikolom Nemeševićem, Marijana je otkrila detalje razvoda, ali i borbe za strateljstvom na ćerkom Korinom.
Marijana tvrdi da je njen bivši muž posvetio poslednjih godinu dana osveti, iako je znao da imaju tužan brak.
- Ivan je bio svestan da smo imali loš i tužan brak bez emocija i kraj bi se dogodio pre ili posle. Već 2010. godine bili smo na korak do razvoda. Dosta je ćutanja i zablude kao i toga da sama snosim svu krivicu. Prošli mesec Ivan je ipak tražio polovinu iznosa koji sam osvojila u “Velikom bratu” na koji nema pravo, rekla je Marijana za story.hr.
Žena koja je bila pod budnim okom javnosti jer je javno prevarila muža i pronašla dečka koji je pet godina mlađi od nje tvrdi da joj je Ivan prilikom svakog susreta upućivao provokacije.
- Svaki naš susret bio je ispunjen provokacijama i lažima s njegove strane. Nije poštovao nikakve dogovore, pokušavao je da okrene poznanike i prijatelje protiv mene, život je posvetio osveti. Lako za sve ljude, ali zapostavljao je Korinu i ispirao joj mozak sitnim provokacijama, tako da sam od svog deteta doživela da je ljuta na mene jer joj je tata rekao da sam je ostavila zbog Nikole, da sam glupa, da njegovu devojku naziva mamom. Manje je važno što meni para srce, važnije i teže je što uništava tako drago i pametno dete koje bi trebalo zaštititi od spletki – rekla je Marijana.Kurir
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|