|
Autoru |
Poruka |
Nora
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35 Postovi: 539
|
Manojlovićeva pokazala zgodno telo i mamila uzdahe BeograđanaRada kupačica! Ako je neko od posetilaca Ade Ciganlije pomislio da tropske vreline u Beogradu ne mogu biti veće od trenutnih, shvatio je da se prevario, jer je onog trenutka kada je Radmila Manojlović kročila na popularno kupalište temperatura skočila za bar deset stepeni!
Tome je doprinelo Radino zgodno telo, koje je ona prikazala pred ostalim kupačima, pokazavši još jednom da ne boluje od kompleksa velike zvezde koja se ne kupa sa takozvanim običnim svetom. Čim se smestila na plaži, Manojlovićeva je otišla u vodu, gde je pokazala da sa razlogom važi za jednu od najpoželjnijih pevačica na estradi. Mamila je uzdahe svih kupača, a nekoliko momaka posmatralo ju je dok se brčkala. Mladići nisu trepnuli dok nisu odgledali ceo „film“! Mnogi su komentarisali da ne mogu da veruju da je Rada tako dobro građena, i to bez trunke silikona, dok su drugi krišom vadili svoje fotoaparate kako bi uslikali pevačicu „Granda“. Nakon što se okupala i osunčala, Radmila je otišla pod tuš, gde je, sudeći po izrazu lica, imala veliki problem da se pokvasi. Uz malo muke zbog ledene vode, Manojlovićeva je prvo pokvasila guzu, što se takođe svidelo muškarcima koji su se u tom trenutku našli pored nje. Okretala se Rada napred, nazad, sa strane, od pozadi i nakon nekoliko minuta otišla kući. Slike najbolje govore. Raj za oči, nema šta! Problemi sa žuljevima! Kada je kretala kući sa poznatog kupališta, Manojlovićeva se mučila sa žuljevima na nogama. Koliko problema su joj napravile cipele, najbolje govori podatak da je u jednom trenutku morala da stane kako bi rane na nogama prekrila hanzaplastom. Tek kada je sanirala povrede od obuće koja ju je nažuljala, pevačica je mogla da ode put svog automobila.Alo
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO." SOPENHAUER
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Mlade zvezde „Granda“ učvršćuju svoju vezu u Crnoj GoriPetar i Ivana zajedno na moru! Otkako je „Alo!“ prvi objavio priču da su Ivana Pavković i Petar Mitić već neko vreme u emotivnoj vezi, ovaj mladi par se nije oglašavao u medijima, ali je zato rešio da učvrsti svoju vezu, i to gde drugde nego na moru.
Naime, Petar i Ivana su pre nekoliko dana otišli u Crnu Goru zajedno! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, mladi pevači će spojiti lepo i korisno: uveče će nastupati, a preko dana će se sunčati, kupati i uživati u zajedničkim trenucima van očiju javnosti. - Ivana i Petar ne žele i dalje da svoju vezu eksponiraju u medijima, mada se ni ne skrivaju. Ko ih vidi - video ih je, ali neće da pričaju na sav glas o tome da ne bi kasnije imali problema zbog toga. Super im je, uživaju i zato su zajedno otišli na more. I jedno i drugo imaju zakazane nastupe, ali su zajedno našli smeštaj i po ceo dan lutaju po različitim plažama - priča za „Alo!“ izvor blizak mladim pevačima i otkriva kako će njih dvoje verovatno nakon radnog letovanja zajedno otići i na neku drugu destinaciju. - Vraćaće se i oni za Beograd jer imaju obaveza, ali kada završe sa svim nastupima u Crnoj Gori, razmišljaju o tome da odu negde dalje - zaključuje naš izvor. Ostaje nam da vidimo da li će emocije između mladih zvezda „Granda“ trajati samo jedno leto ili će veza postati ozbiljna. Nadica, Nikola i Mirče ne idu na turneju! I dok će Ivana i Petar uživati na moru, nove zvezde „Granda“, Nadica Ademov, Nikola Nešić i Miroslav Mirče Radulović, neće otići na turneju s ostalih sedam finalista. Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović odlučio je da pomenuti trojac ne ide na turneju jer nisu kroz poslednji baraž prošli u finale, već ih je on naknadno ubacio, prenosi „pulsonlajn“. Inače, Saša je u ponedeljak u emisiji „Narod pita“ rekao da je ova sezona bila veoma gledana.Alo
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Jelena peva u finalu "Elit model luka"! Poznata pevačica Jelena Tomašević sve je aktivnija kada je u pitanju njena karijera. Tako će se naći u finalu „Elit model luka“, ali samo da zabavi sve prisutne.
Tomaševićeva će imati zadatak da svojom pesmom opusti učesnice takmičenja, ali će i svi prisutniimatipriliku da uživaju u njenim hitovima. Ceremonija se održava u sredu sa početkom u 20.30 ispred tržnog centra „Ušće“, a pored ovog događaja biće organizovan i kasting. Članovi žirija biće top model Danijela Dimitrovska, Dr Filgud, te Jelena Tomašević, prenosi „story.rs“Alo
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Bebi Dol priprema novi albumPevačica planira da se posle višegodišnje pauze vrati na muzičku scenu novim albumom koji će najverovatnije objaviti na jesen
KANTAUTORKA Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, planira da se posle višegodišnje pauze vrati na muzičku scenu novim albumom koji će najverovatnije objaviti na jesen za "Siti rekords". Šarmantna, ekstravagantna i uvek autentična umetnica priprema i sajt u vidu bloga, na kojem će sa fanovima pisati na razne teme.
- Željko Mitrović je u fazi kada menja krupne stvari u poslu i životu, pa nisam želela da svom drugu budem na grbači i pritiskam ga pitanjima kada će objaviti moj album, pa se zato sve to prolongiralo - kaže Bebi Dol. - Nove pesme će se, najverovatnije, pojaviti u oktobru. Album bih opisala jednom rečju - divota. Snimljeno je 56 minuta dobre muzike. Deset pesama je na srpskom, a dve su na engleskom jeziku. Ja sam autor svih kompozicija i tekstova, ali ne zato što je to bila moja fantazija već što sam pesme skupljala godinama. Biće nekoliko numera koje će naslediti "Brazil". Novosti
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Goca Tržan: Pitajte Karleušu šta je novo kod mene! Tržanka u TV emisiji prozvala JK jer joj je zasmetalo što njena koleginica priča kako je sve pevačice kopiraju S neba pa u rebra! Goca Tržan je u emisiji „Bez maske“ na televiziji BN, bez ikakvog povoda, isprozivala Jelenu Karleušu! Pred sam kraj emisije pevačica je, na pitanje voditelja Siniše Medića kakvi su joj planovi, oplela po Karleuši, koju prethodno niko nije ni pomenuo.
- Nema potrebe da me pitate šta novo možete da očekujete od mene, već Jelenu Karleušu, pošto ona kaže da nju sve pevačice kopiraju - rekla je Goca bez pardona.
JK ipak nije želela da uzvraća paljbu Goci. Ovako je prokomentarisala Gocinu prozivku:
- Jednostavno, umorila sam se od borbe sa svima. Odlučila sam da ćutim i radim, oni neka kamenuju! Navikla sam na to - kaže Karleuša.
- Nikad nisam izjavila da me svi kopiraju. Gocu gotivim, iako se više puta loše izrazila o meni. Ne bih komentarisala dalje na tu temu. Kad je reč o rafalnoj paljbi sa svih strana, od strane znanih i neznanih, ostaću pri odluci da ne uzvraćam nikome - gandijevski je završila JK. Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Kaja Ostojić sa Ibice pravo na Fuckin’ famous! Pop pevačica posle ludih žurki u čuvenoj diskoteci „Paša“ nije mogla da propusti ni parti na beogradskom „Riveru“ Svuda pođi, al’ na „Fuckin’ famous“ dođi! Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja provela je četiri dana na Ibici sa svojim verenikom Džuniorom Džekom. A sa Ibice, pravac - Beograd i klub „River“! Kaja i Džek su veliki ljubitelji putovanja, pa su iskoristili priliku da bar na nekoliko dana pobegnu od beogradske vreline i to na mesto na kojem poznati di-džej pušta muziku u tamošnjoj najpoznatijoj diskoteci „Paša“. Malo radno, malo paradno.
Ali im, izgleda, tamo nije bilo dosta žurki, a naročito Kaji, koja se odmah po povratku u Beograd, u nedelju veče, pojavila na žurki „Fuckin’ famous“ na „Riveru“, gde se dobro provela do ranih jutarnjih sati u društvu voditeljke Olje Crnogorac. Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Tanja Savić rodila sina! Pevačica se porodila 30. juna, a dečak je težak 3.200 grama Tanja Savić se porodila. Pevačica je u subotu 30. juna rano ujutru na svet donela dečaka!
Pevačica je rodila sina koji je na rođenju bio težak 3.200 grama, prenosi Skandal. I mama i beba se osećaju dobro.
Tanja je tek danas javila medijima jer je htela na miru da provede prve dane u porodilištu. Pevačica i njen sin danas su izašli iz porodilišta, što je potvrdila i Grand produckija.
Čestitamo!Kurir
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
Nikolina Pišek u vezi sa Nišom Saveljićem?! Posle raskida dvogodišnje veze sa Matijom Ćorkovićem, hrvatska voditeljka Nikolina Pišek utehu je pronašla u fudbaleru Niši Saveljiću.
Prema pisanju domaćih medija Nikolina i Nišo su u vezi već nekoliko meseci, a nedavno su viđeni zajedno i na otvaranju jednog kluba u Tivtu.
"Njih dvoje je još pre godinu dana upoznala zajednička prijateljica iz Hrvatske Snježana, a u prisnom odnosu su već osam meseci. S obzirom na to da je Nikolinina veza već bila u krizi kada su ona i Niša počeli intenzivnije da se druže, ne čudi što su između njih brzo buknule emocije. - izjavio je izvor blizak fudbaleru za Press i dodaje:
"Niša je uvek krio sa kim se zabavlja, čak i od svojih bliskih prijatelja, dok i sam ne bude siguran da će to trajati. Naročito ne želi da prizna jer je Nikolina tek nedavno objavila da je okončala ozbiljnu vezu s Matijom" - tvrdi izvor.
Niša je na glasu kao veliki zavodnik, a poznata je i njegova veza sa manekenkom Vedranom Linardić. Nikolinin bivši dečko poručio je da nije upućen u ljubavni život bivše devojke.
"Prvi put čujem da su njih dvoje zajedno. Nišu ne poznajem" - rekao je Ćorković. Svet Plus
|
|
|
|
|
Nora
|
|

rang

|
KEMAL MONTENO PEVA NA BRODU DRAGANE MIRKOVIĆ! Monteno će krajem avgusta nastupati na luksuznom brodu u vlasništvu pevačicinog supruga u Beogradu Hrvatski pevač Kemal Monteno zakazao je nastup u avgustu u Beogradu i to na brodu u vlasništvu supruga pevačice Dragane Mirković.
- Prihvatio sam i jedan lep poziv da sviram na velikom brodu u vlasništvu supruga Dragane Mirković na zabavi koja će se krajem avgusta održati u Beogradu. Taj luksuzni brod će tada doputovati iz Beča. Na jesen planiram ponovo turneju po Srbiji, ako me zdravlje dobro posluži – izjavio je Kemal Monteno za Blic.
Pevač nije nastupio prošle nedelje na Splitskom festivalu, jer mu je pred nastup pozlilo i doktori su mu savetovali odmor. On je trenutno hospitalizovan, ali kaže da se oseća dobro.
- Trenutno sam u splitskoj bolnici na dijalizi. Prve večeri festivala mi se slošilo, pao mi je šećer i nisam imao snage. Lekari su mi savetovali da ne nastupim. Međutim, već sledeće večeri sve je bilo u redu i izašao sam na scenu – rekao je on.
Monteno, koji ima 63 godine, nedavno se oporavio od nekoliko operacija prilikom kojih su mu ugrađena tri bajpasa. Trenutno čeka na transplantaciju bubrega.
Telegraf
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
SORAJA: KOJOM RUKOM DAČA IKODINOVIĆ KUCA PORUKE NA TVITERU?!
Neki ljudi su dovoljno kažnjeni od Boga da bi im jos ja stajala na muku - starleta na najodvratniji mogući način bivšem vaterpolisti odgovorila na prozivke

„Plejboj“ zečica Soraja Vučelić odgovorila je na prozivke nekadašnjeg vaterpolo reprezentativca Srbije Danila Ikodinovića na najodvratniji mogući način – aluzijom na Ikodinovićevu tragediju. Da podsetimo, proslavljeni sportista je istakao na Tviteru da su starleta i njena „koleginica“ Stanija Dobrojević uvreda za kurve. Bivša učesnica „Velikog brata“ mu nije ostala dužna, i odgovorila mu je na pomalo bizaran način.
- Axxxaxaxax zanima me samo kojom rukom je Danilo Ikodinović napisao status na Tviteru da znam da li da ga žalim ili da mu se smejem …!!! Ali kad bolje razmislim neki ljudi su dovoljno kažnjeni od Boga da bi im jos ja stajala na muku… – napisala je Soraja na svom Fejsbuk nalogu.
Dača je ubrzo odgovorio na ovu provokaciju:
Danilo Ikodinovic@deniferiz Kucam onim sto kurvetine bezpolne nemaju.. Ne onim sto kaze @Spasickino_pile da je tema danas.. Da li sam rekao mozak? Da, bas tim kucam.. Telegraf
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|