Pop pevačica Katarina Ostojić Kaja juče je u emisiji kod Lee Kiš predstavila svoju novu-staru pesmu “Slepa ulica” koju je prvi put izvela na Budvanskom festivalu pre nekoliko godina. Iako tada nije zabeležila veliki uspeh, Katarini je ova numera izuzetno draga, pa je njen dečko Džunior Džek uradio novi aranžman kao poklon svojoj devojci.
“Pesma je rađena po uzoru na rad Ališe Kiz, mog najvećeg idola. U njoj preovladava džez ritam i svesna sam da nije “hit”, ali sam želela da je snimim za svoju dušu”, kaže Katarina za Svet.
Lepu pevačicu tokom leta očekuje mnogo poslovnih aktivnosti, pa će uskoro na svetlost dana izaći njen duet sa Dadom Glišićem, a do kraja godine se očekuje i njeno probijanje na inostrano tržište sa duetom sa poznatim svetskim pevačem Kregom Dejvidom.
Svet Plus
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
SANDRA OBRADOVIĆ ZA DOBRO JUTRO: DA LI VAM JE LEPA I BEZ ŠMINKE? (FOTO)
Šminka, dobra frizura, besprekoran stajling? Varate se ako mislite da su poznate ličnosti stalno pod" punom ratnom opremom".
Sandra Obradović vam je poželela "dobro jutro". Ona se odmara i uživa na Sardiniji. Bez imalo šminke, dodatnik kremica, suvišnih frizura i krpica, ona izgleda odlično. Uverite se i sami! Ovo je njeno jutarnje izdanje!
Pop pevačica učestvovaće na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji 8. i 9. jula i nastupiće sa pesmom kojom će pokušati da ukaže na sve češću odluku devojaka da izvrše abortus
POP pevačica Milica Majstorović učestvovaće na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji, koji će biti održan 8. i 9. jula. Bivša učesnica "Operacije Trijumf" nastupiće sa pesmom kojom će pokušati da ukaže na sve češću odluku devojaka da izvrše abortus.
- Pesma je posvećena devojkama koje su rešile da idu na abortus, ali prvenstveno onima koje su u dilemi da li da to urade ili ne - kaže Milica Majstorović.
- Smatram da je to nešto najgore što mogu sebi da učine. Biću zadovoljna ako se zbog moje numere bar na trenutak zapitaju da li je abortus pravo rešenje, pre nego što se odluče na taj strašan korak.
Nataša Bekvalac nije došla na žurku zbog svog bivšeg partnera Miodraga Kostića
Izostavila slatko! U poslednjem momentu Nataša Bekvalac je odustala od žurke povodom otvaranja ekskluzivnog brenda „Purobič“ u Porto Montenegru zbog mogućnosti da tamo sretne svog bivšeg dečka Miodraga Kostića Koleta, saznaje Kurir od izvora bliskog popularnoj pevačici.
Nataša je u nekoliko navrata potvrdila da će doći na žurku, ali u poslednjem momentu je odustala, i to kad je čula da će zabavi prisustvovati i njen bivši partner Miodrag Kostić Kole. Umesto na zabavi, Bekvalčeva je uživala s prijateljima, ali među njima nije bio Vladimir Vuksanović. Ljudi iz organizacije luksuzne žurke koja je proteklog vikenda održana u Crnoj Gori potvrdili su nam da je Nataša bila najavljena, ali da se nije pojavila.
Nataša nije bila raspoložena da nam objasni razloge za svoj izostanak sa žurke, izuzev opaske da je bila sprečena.
Kurir
Pevačica će zapevati poslednje večeri festivala u Prilepu, 15. jula. Posle nje nastupa Petar Grašo
Specijalna gošća! Lepa Brena će nastupiti na Bir festu u Prilepu 15. jula, i to kao specijalna gošća! Naravno, jedna od najvećih balkanskih zvezda ostavljena je kao poslastica, za završno veče (festival počinje 12. jula).
Osim Brene, u Prilep dolaze i Željko Joksimović, Miroslav Ilić, Džej Ramadanovski, Petar Grašo, Esma Redžepova... Ovakav odabir izvođača naišao je na oduševljenje makedonske publike, ali i na mnogo osporavanja. Na brojnim internet forumima i sajtovima kaže se kako se ovi izvođači ne uklapaju u Bir fest.
„Ovo je sramota za Bir fest! Slobodno možete da ga prekrstite u ‘Srpski bir fest’! Ima ih više od naših, makedonskih izvođača! Ovo i nije muzika za festival piva!“, jedan je od komentara, očigledno razočaranog nesuđenog posetioca ove manifestacije.
Kurir
Jahovićka otišla na letovanje u svoju vilu sa suprugom Mustafom, sinom Jamanom i četvoromesečnom bebom
Pobegli iz grada! Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal odveli su decu na more, a četvoromesečnom Javuzu ovo je prvo letovanje! Pevačica s porodicom boravi u turskom letovalištu Gjodžek, gde imaju vilu, u kojoj provode leto poslednjih nekoliko godina.
Emina je pokazala savršenu liniju, a njen stariji sin Jaman uživao je s mamom i tatom u kupanju, dok je mali Javuz vreme uglavom provodio u hladu pod suncobranom.
Bračni par će na odmoru biti do 13. jula, kad dolaze u Budvu, gde će pevačica imati nastup, posle čega će sa suprugom iskoristiti vreme da razgleda placeve jer planira da u Crnoj Gori gradi hotel, o čemu je Kurir već pisao.
Kurir
Konačni obračun Jelene Karleuše i Cece Ražnatović desiće se, kako je najavljeno, u junu sledeće godine kod „Ušće korala“!
Naime, nakon najave Cecinog kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija da će Ražnatovićeva svoj sledeći rođendan (14. jun) proslaviti upravo na pomenutoj zelenoj površini sa svojim fanovima, oglasila se i Karleuša izjavom da planira veliki koncert na istom mestu u istom tom terminu! - Prebrzo smo krenuli na turneju „Ljubav živi“, tako da je beogradski koncert zbog velike organizacije planiran za sledeću godinu. Nove pesme i remiksi poslednjeg albuma su u sklopu najave tog koncerta. Realno je očekivati da će Ceca za rođendan sledeće godine pevati na Ušću, a istog dana izdaćemo i novi album - izjavio je nedavno Mili, koji je sa najpopularnijom srpskom pevačicom bio na bini 2006. godine, kada je na njenom koncertu uživalo više od 100.000 obožavalaca. Taman kad su Cecini fanovi pomislili da će jedino oni biti privilegovani sledećeg juna, Jelena je obradovala svoje najavom koncerta na Ušću. - Planiram svoj drugi veliki solistički koncert u Beogradu sledeće godine u junu. Radićemo ga na nekom otvorenom prostoru, najverovatnije na Ušću - rekla je JK gostujući u emisiji „Nedeljno popodne“ voditeljke Lee Kiš. Kako „Alo!“ saznaje, Jelena planira da održi koncert početkom juna sledeće godine i da svojim fanovima priušti spektakl po povoljnim cenama ulaznica, a tu informaciju nam je potvrdio i njen portparol Zoran Birtašević. Ne bavimo se analitikom, kada koji pevači prave koncerte. Smatram da svako ima svoju publiku i da je jedini cilj svega dobra zabava. Logičan sled događaja je da posle novog albuma, koji je nadmašio sva očekivanja, i posle koncerta u „Areni“, Jelena beogradskoj publici pokloni još spektakularniji koncert početkom leta naredne godine. Za sada je nekoliko lokacija u opticaju i sve su na otvorenom. Prve pripreme Jelena i njen tim počeće već u septembru. Želja nam je da ovog puta priredimo publici vrhunski spektakl uz mnogo povoljnije cene ulaznica, kako bi svi koji žele mogli da prisustvuju - rekao je on. Ko preživi, pričaće...
Sve zvezde Ušća Posle koncerta Cece Ražnatović na Ušću 2006. godine, taj prostor na otvorenom postao je rezervisan za najveće domaće, ali i svetske zvezde. Tako su već sledeće godine novobeogradsku travu gazili članovi legendarnog benda „Rolingstons“, kao i pop ikona Madona. Od domaćih izvođača, čast da nastupi na Ušću pred nekoliko desetina hiljada ljudi imao je Zdravko Čolić, a ove godine su na istom mestu fanove okupili „Metalika“, Ozi Ozborn i „Fejt no mor“.
Alo
Nikada ne možete biti sigurni da u vašoj blizini nije neko ko će poželeti da vas slika i da te fotografije, pošto ste javna ličnost, plasira u medije
Vratila se na velika vrata. Ana Stanić u intervjuu za Kurir kaže da je rođenje deteta nije promenilo i da bi se ponovo sunčala u toplesu, samo kada bi otišla na neko mesto daleko od Srbije. Ona je pre nekoliko dana predstavila i svoju novu pesmu „Panika“.
- Posle nastupa u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ dobila sam komplimente i na račun pesme i izgleda, ali meni je, naravno, najvažnije da se ljudima svidi pesma. Što se tiče izgleda, sledim svoj osećaj i trenutnu inspiraciju. Uvek volim da budem drugačija u odnosu na sebe i ostale.
♦ Koliko si zadovoljna brojem pregleda na Jutjubu? - Smatram da je gledanost dobra. Ono što mi je važno, jesu komentari, koji su gotovo svi pozitivni.
♦ Da li misliš da je to pravo merilo kvaliteta pesme? - Čini mi se da nije, pogotovo ne na početku, jer kod pregleda na Jutjubu ljudi vole da pogledaju i nečiji nastup, spot... Nekome može da se slomi štikla na nastupu pa da ima dva miliona pregleda.
♦ Svi hvale tvoju savršenu liniju nakon porođaja. Šta savetuješ trudnicama? - Jedini savet je da žena ne treba da se opušta, da jede do mile volje i misli da može da se goji koliko hoće. To je pogubno razmišljanje, jer kad se žena porodi, krene panika kako da se vrati kilaža, ide se na razne dijete... Ja sam se hranila zdravo, jela namirnice koje su korisne bebi i ta vrsta ishrane je dovela do toga da se minimalno ugojim, a da beba bude lepo razvijena. Posle porođaja, dok sam se osvestila, već sam imala staru kilažu.
♦ Svojevremeno si se sunčala u toplesu na Adi Bojani. Da li bi to uradila i sada, kada si postala majka? - S tim sam prestala još pre nekoliko godina, tako da na to nije uticalo to što sam dobila dete. Na Adi Bojani sam se sunčala jedan dan u toplesu i bila u potpunoj paranoji da me neko ne uslika. Koliko god volim da se kupam i sunčam u toplesu, toliko sam paranoična da me neko ne snimi, tako da sam prestala s tom praksom. Nikada ne možete biti dovoljno sigurni da u vašoj blizini nije neko ko će poželeti da vas slika i da te fotografije, pošto ste javna ličnost, plasira u medije. Možda po odlasku na neku udaljenu destinaciju, pusto ostrvo recimo, sebi opet priuštim toples!
♦ Rekla si da te nervira folk prizvuk u pop muzici? - Pop muzika je postala veoma širok pojam, pogotovo kod nas, pa bih bila slobodna da neke pevačice koje komuniciraju kroz pop žanr, a njihovo izvođenje ima zvuk narodne muzike, svrstam upravo u narodnjake. Bitno je samo stvari nazivati pravim imenom. Granice su pomerene, ali meni se ne dopada koketiranje sa orijentalnim tonovima na način koji važi za komercijalan i ultrahitičan. Svako radi kako misli da treba, ja sledim svoj senzibilitet i stil otkako sam započela solo karijeru, i oni koji me slušaju to prepoznaju kao moj kvalitet.
♦ Slušaš li narodnjake kad izađeš u grad? - Pitanje je na koju narodnu muziku mislite. Novokomponovanu apsolutno ne. Jednostavno, turbo-folk ne prija mom senzibilitetu. U moje vreme bilo je sramota slušati narodnu muziku, ali sad je drugačije. Iskreno se nadam da moje dete neće slušati narodnjake. Imam oskudan repertoar kafanskih pesama. Volim starogradske, pogotovo one koje je moj otac umeo da zapeva, i to mi je blisko. Kad se u kafani insistira da ja zapevam, onda su to te moje pesme. I za kafanske pesme moram da budem posebno raspoložena, inače sedim kao kuvana noga.
Zbog bebe me grize savest
♦ Beba ti ostavlja vremena da se posvetiš sebi i mužu? - Nalazimo vremena za nas, ali ne kao ranije. To je normalno. Posle porođaja samo jednom smo otišli na putovanje sami i moram da priznam da me grizla savest što smo bebu ostavili kod kuće. Sad mi je prirodno da i sinčić ide sa nama gde god da krenemo. Za desetak dana idemo s bebom na more, na mesto gde dosad nismo bili, a koje je prilagođeno potrebama malog deteta.
Kurir
Đogani se na „Riveru“ pojavio s atraktivnom plavušom Mikicom, sa kojom se sve vreme sočno ljubio i grlio
Nova ljubav! Gagi Đogani je, izgleda, konačno preboleo bivšu ženu Anabelu Bukvu, jer se na splavu „River“ pojavio s atraktivnom plavušom, s kojom se ljubio celo veče!
- Gagi je na „River“ stigao s novom devojkom i ni na trenutak se nisu odvojili. Ljubili su se, grlili, a on ju je ponosno predstavljao prijateljima. Nakon što je javno patio za bivšom ženom, izgleda da mu je konačno krenulo u ljubavi, jer je pored devojke delovao presrećno - kaže naš izvor.
Gagi tvrdi da dugo nije bio srećniji. - S Mikicom sam već dva meseca u vezi. Od samog početka sam osetio da je za mene. Zaljubljen sam! Prvi put posle razvoda našao sam devojku koja mi je legla u svakom smislu. Provodimo zajedno 24 časa, veoma smo slični, imamo milion tema za razgovor i nikad nam nije dosadno. Zaljubljeni smo i mislim da se volimo. Predivno mi je sa njom. Imao sam veliku potrebu da je upoznam sa ćerkama. One su oduševljene njome. I Anabela zna za nas i drago joj je - rekao je Gagi za Kurir.
Kurir
Kitić želeo da duet s grupom Đogani fantastiko na splavu „River“ izvede bez plejbeka, ali molba mu nije uslišena
Skandal! Mile Kitić odbio je da se vrati ne binu splava „River“ i otpeva duet s grupom Đogani fantastiko jer Đole nije hteo da pevaju uživo! Kada je trebalo da pusti plejbek, došlo je do tehničkih problema!
- Đole je pravio promociju novog albuma na splavu „River“. Mile Kitić, koji sa Đoganijem ima dve duetske pesme, trebalo je da mu se u jednom trenutku pridruži na bini. Mile se popeo, ali je došlo do tehničkih problema, pa su stajali nekoliko minuta uznemireni, nakon čega se Kitić povukao - kaže naš izvor sa „Rivera“ i dodaje:
- Kada je nakon nekoliko minuta Đole pozvao Kitića da mu se ponovo pridruži, Mile je već bio napustio splav. Đole je pobesneo zbog toga.
Kitić za Kurir kaže da je lepo nudio Đoganiju da pevaju uživo, ali ovaj nije hteo da prihvati taj izazov.
- Pitao sam ga da li da dovedem svoje muzičare, on je rekao da nema potrebe i da ćemo naše dve duetske pesme otpevati na plejbek. Ja sam hteo da pevamo uživo, ali Đole nije smeo. Taman da se popnem na binu, kad meni klavijaturista kaže da je mašina zablokirala i da ne može da pusti plejbek. Planirao sam da otpevam nekih dvadesetak pesama i da se svi lepo zabavimo. Nisam ljut na Đoleta iako imam razloga. Nismo se čuli od tada, nije me zvao, ali mislim da bi bio red da me pozove - rekao je Kitić.
Kurir
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu