Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 07 Maj 2025, 12:18

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Jovana & Željko  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:31
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Varaždin: Željko Joksimović održao spektakularan koncert

Pop pevač i kompozitor Željko Joksimović održao je za vikend spektakularan koncert u varaždinskoj „Areni“ i ispunio očekivanja mnogobrojnih obožavalaca

Slika

POP pevač i kompozitor Željko Joksimović održao je za vikend spektakularan koncert u varaždinskoj „Areni“ i ispunio očekivanja mnogobrojnih obožavalaca, kojima je u ovoj dvorani pevao pre samo osam meseci. Nastup je trajao gotovo dva sata, a spektakl je upotpunjen i odličnom video- produkcijom, zbog čega je publika kasnije prokomentarisala da se osećala kao da je bila na koncertu svetske zvezde.

Željko Joksimović bacio je publiku u trans svakom svojom pesmom. Već posle prvih taktova kompozicije „Nije ljubav stvar“, sa kojom je predstavljao Srbiju na „Evrosongu“ u Bakuu, publika je horski pevala. Pokušavao je Joksimović povremeno da se „ubaci“ u stihove, ali je shvatio da pored takvih fanova nema šanse i još jednom potvrdio koliko je popularan u Hrvatskoj. Pop pevač i kompozitor obećao je da će se vratiti u Varaždin, gde ima publiku koja je uspela da izvuče iz njega najbolje. U okviru mini turneje, Joksimović će 14. jula održati koncert na „Pivo festu“ u Prilepu.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta voze poznati  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:34
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Šta voze poznati: Sandi Cenov

Za muzičara Sandija Cenova auto-sport veliki hobi i strastveni je motorista. Prvi auto koji je vozio bio je „buba“, a on onda malo je vozila koje nije isprobao. Ulica nije za ludovanje

Slika
Sandi Cenov i Ferari 348

ZA Sandija Cenova moglo bi se reći da je iskusan za volanom, koliko za mikrofonom jer su retki automobili u kojima nije imao bar probnu vožnju. Posle oprobanih četvorotočkaša, njegov trenutni „saputnik“ na drumu je motor.

* Kada ste položili vožnju i iz kojeg puta?

- Pošto sam ja strastveni motorista, već sa 16 godina dobio sam dozvolu A kategorije, a sa punih 18 za automobile. Položio sam iz prve i, moram se pohvaliti da sam za deset godina, koliko je postojala ta auto-škola, bio prvi bez ijednog kaznenog boda.

* Koji je prvi automobil koji ste vozili i šta ste sve izmenjali od automobila do danas?

- Budući da sam bio u auto-sportu, malo je toga što nisam vozio. Prvi automobil bio je „buba“, a najdraži - starinski „mercedes SL pagoda“ kabrio, vintaž model i fantastičan retro auto. „Ferari 348 ts“ je nešto najekstravagantnije što sam imao.

* Da li postoji neki automobil iz snova koji još niste vozili ili ste već uspeli sve da probate?

- Ja sam to dosta mlad uspeo da realizujem, ali ima automobila koji su mi i dalje samo san, jer za njih treba veoma puno novca. Recimo novi „jaguar HKR“ mi je fenomenalan.

PIJANAC IZ SPOTA

* DA li imate neke anegdote u vožnji?
- Kada sam prvi put dolazio u Beograd iz Zagreba, zaustavio me je policajac i rekao:
- Pa, ne izgledate mi pijani. Ja kažem: - Nisam popio ni kapi, ne znam otkud vam ta ideja ?- U spotu „Vreme novih ljubavi“ činite mi se pijani. Znači, otreznili ste se. - To mi je bilo vrlo simpatično i lepa dobrodošlica u Beograd.

* Kakav ste vozač?

- Volim malo brže da vozim, ali mislim da ulica nije za ludovanje i utrkivanje. Imao sam priliku da vozim trke u raznim klasama, od relija do kružnih trka. Staza je poligon za dokazivanje vozačkih umeća, a na drumu bi trebalo da se poštuje neki red.

* Šta vas najviše nervira u vožnji?

- Najviše me nervira kada su ljudi toliko bahati da ne daju žmigavac kad skreću.

* Ko je najbolji, a ko najgori vozač kojeg poznajete?

- Najbolji vozač kojeg poznajem je Niko Pulić (smeh). On je profesionalac, osvajač svih priznanja i nagrada i u Hrvatskoj i šire. A najlošiji... Ne bih hteo nikoga da uvredim, ali ima ih.

* Šta najčešće slušate u automobilu?

- Radio mi je najnepredvidljiviji, nikad ne znaš kojom će te pesmom iznenaditi. Uvek mi je interesantno čuti i neki novi CD ili iz moje diskografske kuće.

* Kada biste krenuli na put oko sveta u autu, koji biste model izabrali?

- Verovatno bi to bio neki terenac, možda „mercedes puh“.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta voze poznati  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:36
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Šta voze poznati: Slavica Đukić Dejanović

Za funkcionerku SPS Slavicu Đukić Dejanović automobili su kao druga kuća. „Fića“ uvek budi emocije. Trebalo bi da Srbi u saobraćaju imaju veći stepen kontrole

Slika

ZA Slavicu Đukić Dejanović kažu da je čovek od karijere. Zna se da je univerzitetski radnik, direktor KBC, bivši predsednik srpskog parlamenta... A da je krenula u „fići“, malo ko zna. Šalu na stranu, kada smo je upitali koji je prvi automobil vozila, rekla nam je da je to bio upravo roditeljski „fića“. S vremenom je, kaže, vozila i sve „Zastavine“ modele - „128“, „101“, posle je prešla na „pežo“, pa „BMV“...

* Jeste li nekada došli u situaciju da krišom uzmete automobil svojih roditelja?

- Nisam, oni su mi davali auto tako da sam ih ja više vozila nego što su oni sami vozili. Nije bilo potrebe za tim.

* Da li imate neko posebno sećanje na „fiću“?

- „Fića“ roditelja je u to vreme bio veliko bogatstvo. Naš odnos prema tom automobilu bio je kao prema kućnom ljubimcu. Higijena tog auta, koju je održavao moj otac, bila je besprekorna, i svi smo u porodici davali svoj doprinos tome. Vrsta fetiša, kako bih to danas rekla. Kad kažem automobil, prvo pomislim na tog „fiću“ mojih roditelja i to mi je ubedljivo najdraži auto. Svi automobili koje sam posle toga vozila, uključujući i BMV koji je bio poseban zbog „startnosti“, a koji sam vozila kao zrela, ali još mlada žena, iako je bio prestižan, nije u meni pobuđivao tu pravu emociju kao roditeljski „fijat 750“.

* Suprug vas je zaprosio dovezavši „BMV 325 tds“ ispred vašeg radnog mesta. Šta ste prvo u tom trenutku pomislili? Da li ste znali da će vas zaprositi?

- Ne, nisam znala. Prosio me je i pre toga i ja sam to odbila. Kada je poslao ključeve i buket cveća, pomislila sam koliko nema ukusa. Sećam se da mi je poslao jedan notes u kojem su bili vozačka dozvola i dokumenta da je automobil preveden na moje ime. U tom momentu sam pomislila kako je to velika drskost, pa sam mu sve to odmah vratila i više od godinu dana automobil je stajao u garaži. Kasnije, kad su se promenile naše relacije, BMV je konačno postao moj. Taj auto, kad bolje razmislim, zapravo je prolongirao naš ulazak u brak.

NAMEŠTAJ U AUTU

* KOJI je najluksuzniji auto u kojem ste se vozili?
- Kada sam bila u Japanu, vozila sam se u nekom mnogo dugačkom automobilu. Ne znam da li je najluksuzniji, ali u njemu se voze njihovi najveći funkcioneri. Unutra je bio opremljen stilskim nameštajem, bili su tu sto, stolice...

* Pridržavate li se saobraćajnih propisa?

- Za poslednje četiri godine, koliko nisam vozila, zakon se dosta pooštrio. Kad ponovo sednem za volan, moraću da budem manje „startna“ nego pre. Moj život je na relaciji Beograd-Kragujevac, pa se ponekad dešavalo da i po dva puta dnevno putujem, i moram priznati da sam vozila brzo i više nego što je dozvoljeno.

* Da li vam policija nekad „progleda kroz prste“?

- Dešavalo se i to. I kada počnu da mi pišu kaznu za prekršaj, ja im kažem da bi na mene, ipak, vaspitnije delovala samo opomena.

* Kako vam se čine Srbi kao vozači?

- Trebalo bi da imamo veći stepen kontrole, ali ne mislim da smo loši vozači.

* Da li su Srbi, po prirodi, nervozni za volanom?

- Jesmo, ali smo nervozni i kao ljudi.

* Imate li neku anegdotu na drumu za vreme vašeg predsednikovanje Narodnom skupštinom?

- Automobil je u ovom mandatnom periodu bio moja pokretna kuća. Tu se šminkam, presvlačim, pripremam nastupe, predavanja za studente... Sve što obični ljudi rade u svojoj kući, ja to radim u autu, sve što vam padne na pamet.

* Koji je vaš auto iz snova?

- Sada mi je važno da to bude neki francuski auto. Pre sam volela „startne“ automobile, a sada mi je veoma važno da budu dobri amortizeri, da je udoban u vožnji. Na primer, neki „pežo“.

* Šta mislite o starim modelima - oldtajmerima?

- Volim ih, ali više ako treba da pravimo neku predstavu. Na primer, kao što su moj sin i snaha prihvatili da ih doveze oldtajmer na venčanje. Za te, specijalne i jedinstvene prilike mislim da su oldtajmeri pravo rešenje i da baš dobro pašu.

* Podržavate li stereotip da su žene lošiji vozači od muškaraca?

- Ne. Podelu na muške i ženske poslove, pa i vožnju automobila, uopšte ne prihvatam. Moram vam reći da krivim žene što ih nema više za volanom u saobraćaju.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:45
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

NEPROCENJIVO: NAJINTIMNIJI MOMENTI SESTARA BEKVALAC U NEKOLIKO FOTOGRAFIJA! (FOTO)

Na pevačicinoj Fejsbuk stranici, pojavile su se fotografije koje prikazuju ženski deo porodice Bekvalac i njihove intimne momente.

Slika

Porodica je uvek na prvom mestu a lepa pevačica ume da ceni svaki zajednički provedeni momenat sa njenim najbližima. Na Fejsbuk stranici Nataše Bekvala osvanule su predivne fotografije na kojima su zabeleženi predivni momenti sa sestrom Kristinom, sestričinom Petrom i ćerkicom Hanom.
Ovo su trenuci koji se pamte! Pogledajte prelepe dame i "damice"! Osmesi na njihovim licima govore sve.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Smedia

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Estradne svađe,prozivke i uvrede  |  Poslato: 27 Jun 2012, 10:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

JK SUROVO PRED KAMERAMA: SEKA ALEKSIĆ JE SELJANČURA!

Gostujući u emisiji "Tačno u podne", Diva je otvoreno i bez dlake na jeziku, kao i uvek, odgovarala na pitanja i o koleginicama!

Slika

Ruši tabue, "kida" novim albumom, ali i izjavama. Nakon što je progovorila o Ceci Ražnatović, u emisiji "Tačno u podne", Jelena Karleuša je odgovarala i na ona najškakljivija pitanja.
Poznato je da su odnosi između nje i koleginice joj Seke Aleksić, poremećeni. Prozivke odavno pljušte sa svih strana, i s jedne, ali i sa druge strane.
Na pitanje koje je poslao jedan od gledalaca ove emisije, Diva je, iako su mnogi mislili da neće dati odgovor, itekako odgovorila.

Voditeljka je pročitala:

- Da li misliš da je Seka Aleksić seljančura?, na šta je Jeca kratko i jasno odgovorila:

- Da, hladne glave, smirenog tona.

Sledeće pitanje koje joj je postavljeno je bilo: Da li si ti normalna?
Ali Diva se nije dala isprovocirati i nastavila je s kratkim odgovorima.

- Ne, još hlanije je odgovorila.

S media

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 27 Jun 2012, 10:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Raskinuli Nataša i Vlada

Bekvalčeva i Vuksanović zajednički odlučili da stave tačku na svoju vezu

Slika

Kratko, ali slatko!
Pop zvezda Nataša Bekvalac i maneken Vladimir Vuksanović raskinuli su tromesečnu vezu, saznaje Kurir od izvora bliskog sada već bivšem paru.

Razišli su se sredinom prošle nedelje, a Vlada je samo dan kasnije otišao u Grčku, gde je trebalo da idu zajedno. Razlaz nije bio buran. Shvatili su da njihova veza nema perspektivu i odlučili da ostanu prijatelji. Nije bilo patetike, odrasli su i normalni ljudi koji su u jednom momentu shvatili da nemaju zajedničkih interesovanja, i stavili su tačku na tu priču - navodi naš izvor.

- Vladimir je otišao u Grčku, a Nataša kod porodice u Novi Sad. Ona će na kraći odmor u jednu od zemalja u regionu, a očekuje je i radno leto, jer je pesma „Pozitivna“ napravila bum - kaže naš sagovornik.

Podsećanja radi, Nataša i Vlada započeli su vezu neposredno po njegovom povratku sa Kostarike. Ni pevačica ni maneken nikad nisu želeli da govore o svojoj vezi iako su u nekoliko navrata uhvaćeni „na delu“.

Tragom ovih informacija, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima. Vladimir je bio nedostupan na svim brojevima poznatim redakciji, a Nataša nije odgovarala na pozive, kao ni na brojne poruke koje smo joj poslali.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 27 Jun 2012, 18:26
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Indira Vladić: Muškarci su najzanimljiviji kada su goli

Pevačica grupe Colonia otkrila je šta joj je danas najvažnije kod pripadnika suprotnog pola.

Slika

Indira je u intervjuu za hrvatski Story priznala kako se nada da će je neki frajer ovog leta oboriti s nogu.

- I dalje mislim da su muškarci najzanimljiviji kad su goli, bili oni isklesanog seksi tela ili sa pivskim stomakom, apsolutno je svejedno, jer ako imaju dobar smisao za humor, kod mene prolaze. Radujem se letu, plaži, koktelima i hrabrim nagim muškarcima, u nadi da će me jedan od njih i osvojiti.

Slika

Svojevremeno su na kraj sveta za mnom stizali buketi dok sam odrađivala turneje, i to me je moglo osvojiti. Ali u mojim godinama, kad vam se bliži broj 40, stvari su se promenile i danas me mogu osvojiti toplina doma, sigurna luka, zajednička buđenja i mirna jutarnja ispijanja kafe sa voljenom osobom - priznala je pevačica.

Story

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 27 Jun 2012, 18:31
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Viki Miljković: Znam ko je Pokojna Mileva

Pevačica kaže da je razotkrila ko zaista stoji iza profila popularne zvezde društvenih mreža pod pseudonimom Pokojna Mileva.

Slika

U jučerašnjem izdanju emisije Ami G šou, u kom je gostovala Violeta – Viki Miljković putem sjkajpa se uključila i Internet zvezda Pokojna Mileva ali pevačica tvrdi da je uspela da sazna o kome je reč.

-Tokom plesačke probe za Ami G šou saznala sam ko je Pokojna Mileva i u potpunosti sam je razotkrila. Milsila sam da je prava dama sa onoga sveta, kad ona ima bradu! Nije loš frajer, ali bojim se da će me uhoditi dok mi duša ne nađe spokoj – kaže Viki za Story.rs.

Story

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Jovana & Željko  |  Poslato: 27 Jun 2012, 19:09
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Željko Joksimović: Mina je nasledila moj talenat

Pop pevač otkrio je koliko je ponosan na ćerku Minu, ali i kako smatra da je ljubomora u maloj meri potrebna za svaku ljubav.

Slika

Željko je u intervjuu za Večernji list prokomentarisao da li je njegova supruga i poznata voditeljka Jovana Joksimović ljubomorna što ga obožavateljke i dalje opsedaju.

- Ljubomora je stvar koja se mora prevazići u jednom odnosu, iako je, naravno, u maloj meri potrebna za svaku ljubav. Mislim da se nas dvoje u toj priči dobro razumemo – rekao je pevač kojio je istakao da u ljubavi sluša samo svoje srce.

Slika

– Savete kad je reč o privatnom životu ne prihvaćam ni od koga, puštam da me savetuje moje srce. Ni u poslu nisam drugačiji, ali tu, naravno, više radi razum, manje duša – smatra Joksimović koji je veoma ponosan na šesnaestogodišnju ćerku Minu iz prvog braka sa psihologom Vesnom Avramović.

– Mina je nasledila moj talent i školuje ga, na što sam posebno ponosan. Mislim da će biti veoma dobra u muzici, a verujte mi da me je proteklih meseci savetovala kao već ozbiljna i dovoljno obrazovana muzičarka.

Slika

Volim vreme provoditi sa porodicom, po mogućnosti u prirodi, ali volim otići i u teretanu – kaže Željko koga su šokirale tvrdnje da je minirao nastup Nine Badrić na Eurosongu plasiranjem inforamcije da je njen prateći vokal Ivana Čabraja pokušala da ukrade sliku iz hotela u kome su odseli.

– Za ovu tvrdnju čujem prvi put i stvarno mi je žao što je neko plasirao tako ružnu priču. Svakako je to bio neko zlonameran. Nina Badrić i ja smo prijatelji i ovakvi tračevi ne mogu uzdrmati naše prijateljstvo, ali su ružni, to svakako – istakao je pevač koji je održao fenomenalan koncert proteklog vikenda u Varaždinu, a u okviru mini turneje 14. jula održaće koncert u Prilepu.

Story

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 28 Jun 2012, 09:47
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika
Veliki letnji serijal Alo!: istražujemo ko je veća zvezda
Koja je jača?

Večita dilema koja pevačica je veća zvezda, Jelena Karleuša ili Svetlana Ražnatović, ponovo je otvorena kada je nedavno JK izjavila je Ceca jedna od najvećih zvezda kod nas, što se nije očekivalo od nje.

Atraktivna plavuša i zanosna brineta ne govore skoro 15 godina, što je i osnovni „začin“ njihovog rivalstva.
Jeca i Ceca su antipodi po mnogo čemu - od boje kose, preko muzike, do mode, pa i političkih stavova - pa iako se mnoge njihove karakteristike i dometi ne mogu bukvalno izmeriti, a još manje se može izračunati ljubav koju fanovi imaju za svoje ljubimice, „Alo!“ je rešio da uporedi brojke koje su obeležile njihove karijere, ali i skandale, ljubavi... Prema brojkama koje su pred vama, deluje da je Ceca u ovom trenutku u prednosti. No, to ne znači da se ta situacija ne može promeniti, jer, kako narod kaže, na mlađima svet ostaje!

Broj pregleda na „youtube“
Ceca: Pesma sa najviše pregleda je „Ako te ona odbije“, sa brojkom od 4.210.003, dok zbir top deset najslušanijih numera iznosi
Jeca: Pesma sa najviše pregleda je „Insomnia“, sa brojkom od 8.595.638, dok zbir top deset najslušanijih numera iznosi

Fanovi na „fejsbuku“
Ceca: 256.023
(Cecinih deset najposećenijih stranica)
Jeca: 298.925
(Jelenina najposećenija stranica)

Pratioci na „Tviteru“
Ceca: 25.056
Jeca: 30.233

Kriminalni dosije:
Ceca: Osuđena za višemilionske malverzacije oko transfera fudbalera FK Obilić.
Jeca: Nema.

Skandali!
Ceca: Uvek se povlačila iz javnih prepucavanja sa kolegama i koleginicama, nije odgovarala ni na Karleušine prozivke, ali su je pratili skandali vezani za kriminal.
Jeca: Svađa sa Arkanom, navodna afera sa telohraniteljem dok je bila u braku sa Bojanom Karićem, ljubila je krst i držala ga između nogu, što je crkva kasnije osudila.

Tiraž albuma:
Ne postoje zvanični podaci koliki je prodati tiraž poslednjih albuma, ali prema nezvaničnim podacima Ceca je prošlogodišnji CD „Ljubav živi“ prodala u tri do četiri puta većem tiražu nego Jeca svoj „JK Revolution“.

Cena nastupa
Ceca: 25.000 evra (nezvanično)
Jeca: 10.000 evra (nezvanično)

Najveći koncert
Jeca: „Beogradska arena“ 15.000 posetilaca
Ceca: „Ušće“ 100.000 posetilaca

Alo

SOPENHAUER

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu