Autoru |
Poruka |
MeGi
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 01:54 |
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
picard cini mi se da ti cekas neku jacu temu,tipa Koka da se roka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 01:57 |
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
meni je to sve pomalo degutantno, al' ne osuđujem te Molena, ne brini
|
|
|
|
|
Molena
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 02:00 |
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah i ja tebe taman posla...za sta da me osudjujes
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 02:18 |
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Jel ko kupovao travu online ?
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 02:24 |
|

rang

|
|
|
|
|
|
Molena
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 11:08 |
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
WESTSIDER je napisao: Jel ko kupovao travu online ? e sad pretjerujes halooo brate zapadnjacki ( buahaha) pa nismo mi u Londonu...znas li ti na koji si forum dosao!? WTF msm pitanje ti je glupo i nezrelo da ne moze biti gluplje i nezrelije sad je vec jasno da se radi o nekom klincu koji je otkrio MariHanu i koji vjerovatno megalomanski upraznjava istu kao da je otkrio svijet kad se naucis kontrolirati u tome, naucit ces i uzivati u njoj i ti ces kontrolirati nju a ne ona tebe mogao bi malo osim glupavih klipova koje kacis napisati i nesto iz svog 'bogatog iskustva' bas me zanima ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 11:53 |
|

Born to die
|
da,da samo ti tako molena megilomanski upraznjava e vidi ovog, mislio mi naivni,pa ce nama uvalit online eee moj druuuzeeee,dosao si se u pogresnu crkvy molit jos si ti zelen ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 13:40 |
|

rang

|
Molena je napisao: WESTSIDER je napisao: Jel ko kupovao travu online ? e sad pretjerujes halooo brate zapadnjacki ( buahaha) pa nismo mi u Londonu...znas li ti na koji si forum dosao!? WTF msm pitanje ti je glupo i nezrelo da ne moze biti gluplje i nezrelije sad je vec jasno da se radi o nekom klincu koji je otkrio MariHanu i koji vjerovatno megalomanski upraznjava istu kao da je otkrio svijet kad se naucis kontrolirati u tome, naucit ces i uzivati u njoj i ti ces kontrolirati nju a ne ona tebe mogao bi malo osim glupavih klipova koje kacis napisati i nesto iz svog 'bogatog iskustva' bas me zanima ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Prvo pazi kako se izrazavas, danas ima puno web stranica gde moze da se kupi travu online. Ja odavno pusim travu i ni sam zarazen od nje i za sad se dobro kontrolisem, redeovno je pusim i ne osecam nikakva kriza il bilo sta, jednostavno trava me opusta i se osjecam dobro. Prva zrtva od pusenje marihuane http://www.dailymail.co.uk/news/article-2548669/Devout-Christian-mother-three-31-woman-Britain-DIE-cannabis-poisoning-smoking-joint-bed.html
|
|
|
|
|
MeGi
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 13:45 |
|

Born to die
|
Mene zanima, biljka u saksiji? Prodaje li se to? da dam baki da zametne ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
 |
Tema posta: Re: WEED | Poslato: 31 Jan 2014, 13:54 |
|

rang

|
MeGi je napisao: Mene zanima, biljka u saksiji? Prodaje li se to? da dam baki da zametne ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Nek ti baka samo odrzava biljku ako i das da je pusi strefi ce je srce, pa onda ce marihuane bit kriva za smrti. ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|