Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Molena je napisao: E jbg Zvoncice..ja se taman ponadala  Čekaj mislila sam ne pozivam na ovoj temi, što ne znači da neću ja otvoriti novu temu ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
Evo za početak...moram malo da radim... Pa ...ima toga..ima..da se ne lažemo... Svako od nas bi mogao i da napiše štošta... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) ...nešto... Ali ljudi moji šta je tu čudno? Meni je to sasvim normalno i OK. E sad,što se 'naleti' i na nešto neočekivano,pa Bože moj 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Meni Nina od svega recenog to neocekivano zvuci najzanimljivije hihh..jedva cekam tu pricu....neocekivano 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Gde nesta Nina, bas me interesuje šta li misli pod ovim "neočekivano"
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Zvonka pali vatru. Hoce da cuje tudja iskustva, a sopstvena nece da iznese, vec se folira.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja se ne slazem s tobom...meni je Zvoncica super. Podrzava i ona je za vodjenje ljubavi a ne rata...cim je to napisala kupila me  ...a i ko zna ima li iskustva, samo je iznijela misljenje... Vazno je da je voljna diskutirati na temama sex-a  A sta ti kazes sreco...aaaa, sex preko zice? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Komsinica je napisao: Zvonka pali vatru. Hoce da cuje tudja iskustva, a sopstvena nece da iznese, vec se folira. Ne palim vatru, bicu stvarno iskrena. Nemam ovakva iskustva, osim jednog neuspelog pokusaja. Neuspelog, jer sam se ja toliko smejala, da nije bilo šanse da se bilo šta konkretno uradi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) . Ali, nikad nisam ni imala potrebe za tim, jer su svi moji muskarci bili blizu mene, pa i ovaj sadasnji i jedini ![[heart_mini.gif] [heart_mini.gif]](./images/smilies/heart_mini.gif) . Ali, ako bas zapne (fizicka udaljenost), prevaziću faze smeha sigurno ![[tiganj.gif] [tiganj.gif]](./images/smilies/tiganj.gif)
|
|
|
|
|
nero
|
|

sanjam ciklamu
Pridružio se: 17 Maj 2012, 02:39 Postovi: 2232
|
...ne znam kako je kod vas al' meni uvek nedostaje jedna ruka.. 
_________________ Na grešnicama se uči.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
nero je napisao: ...ne znam kako je kod vas al' meni uvek nedostaje jedna ruka..  I poneki poljubac u obraz ili celo!! Nero slazem se sa tobom.... nedostaje i fali ![[girl_sigh.gif] [girl_sigh.gif]](./images/smilies/girl_sigh.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
I sta onda? Samozadovolji se nakon neke urnebesne price tipa ja bih tebi ovo, ti bi meni ono? Da li je to poenta sexa preko zice? Ili takvom "vrstom sexa" neki misle da su ostali nevini, ili da nisu prevarili nekog tamo, ili sebe samog? U tome ne vidim definitivno nista interesantno, avanturisticki, ili zapanjujuce dobro. Cisto zamlacivanje.
|
|
|