Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Retko gotivim manekenke u rijalitijima, ali ovu moram. Meni je super... Uvek se obradujem kada je vidim i mislim da bi ona i ja bili par... hah
Poslednji put menjao Žex dana 11 Sep 2013, 21:43, izmenjena 3 puta
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
aahah Zex
Ovu sam zapazila kad je pocela cmizdriti, jer je kao onaj decko, valjda se Boris zove, bio drzak prema njoj. Drsko joj rekao da ustane sa stolice. E svasta....ova ocekuje molbe izgleda. Isfolirana je, kenjkava kao i vecina manekenki koje su bile u rijalitijima. A iskreno, meni ova uopste nije lepa....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Žex je napisao: Retko gotivim manekenke u rijalitijima, ali ovu moram. Meni je super... Uvek se obradujem kada je vidim i mislim da bi ona i ja bili par... hah Vas dvoje par...u jbt...da nije previše nervozna... 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Žex,obavijesti nas kad prestaneš tako misliti ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo prestao sam... Ova se mazi sa Ivanom... Auuuu... Nikada više neću pisati o nekome na prvu loptu... Ona je razmaženo derište...uh
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Znala sam da ćeš promijeniti mišljenje...
|
|
Žex
|
|

rang

|
Žex je napisao: Retko gotivim manekenke u rijalitijima, ali ovu moram. Meni je super... Uvek se obradujem kada je vidim i mislim da bi ona i ja bili par... hah Konju jedan glupi. Stvarno si idiot. Ne brzaj Žexe.... Brži ti jezik od mozga... ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sara se bas malo zaigrala......stvarno ne vidim sta joj je bilo potrebno da se petlja sa Ivanom, em je stariji od nje, em je nikakav, bolje da se muva sa zvezdom granda Slobom...
A Ivana pravi ljubomornim sa Vanilom...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Sara se bas malo zaigrala......stvarno ne vidim sta joj je bilo potrebno da se petlja sa Ivanom, em je stariji od nje, em je nikakav, bolje da se muva sa zvezdom granda Slobom...
A Ivana pravi ljubomornim sa Vanilom... Najbolje je da zaboravi na avanturu na Farmi. Skoro svi koji u rijalitiju krenu na tu kartu ubrzo propadnu Jedino je ona Kaća pobedila, ali mislim da je njoj Grand smestio pobedu. To je bilo očigledno.
|
|
|
|
|
|