Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Joj sto me nervira ovaj mali.... stari Justin Biber u pokusaju ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Zlobni je napisao: Joj sto me nervira ovaj mali.... stari Justin Biber u pokusaju ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) i ja ga tako vidim hahahahaa
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Ne mogu da verujem, češe se po glavi i odmah zatim rukama meša salatu! ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) - ja!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bezličan skroz. Verujem da su mu i jela takva
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mislila sam da ovaj nesto zna, al' on ni kasike ne zna drzati...pa nije ti to mikrofon majmune !!! 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
haaaa ovo je onaj sto ih ima dva danijela pa ovaj je jedan od njih .. jel on ebo onu debelu karicku ? ako jeste onda ne mora da kuva za mene je pobednik
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dooo pobedeeee. Ja sam njegov fan i necu dozvoliti ruzne reci da pisete za njega.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Jana je napisao: Ne mogu da verujem, češe se po glavi i odmah zatim rukama meša salatu! ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) - ja! Dobro je ako je samo po glavi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Mora da je u braku bilo stvarno lose kad je pored svega naucio i da kuva... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|