Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..što niko ne diskutuje o učesnicima..
..stanija je jedno umiljato stvorenje koju je i magarac skonto k'o pozitivca...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Mišljenje mnogih je da je ona zla, prostitutka, trešerka, namazana, proračunata... Ja je ''vidim'' kao namazanog pozitivca 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E od danas krecem ozbiljno da pratim farmu da mogu sa vama da komentarisem 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Stanija je jedna bezobraznica.Iznervirala onu ribetinu Markovic,i zbog Stanije,Markovicka aka Zokili morala da ode.Izbacite Staniju!!!Uaaaa!!!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: E od danas krecem ozbiljno da pratim farmu da mogu sa vama da komentarisem  Konačno Megi ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
otkud to da su Danijel i Jovana počeli da se svadjaju
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Iskra je napisao: otkud to da su Danijel i Jovana počeli da se svadjaju pa otrezne se ponekada..nestalo alkohola
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Trazi od Filipa da je brani eee zivoteeee, da je brani jadan da ukopa sam sebe a ona ce ga cim izadju sutnuti zivi bili pa videli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Trazi od Filipa da je brani eee zivoteeee, da je brani jadan da ukopa sam sebe a ona ce ga cim izadju sutnuti zivi bili pa videli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako je Megaro Nije on za nju Nije joj ni prići
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Teska folirantkinja, bezobrazna i stalno okrivljuje druge. Izokrece price samo da bi sebe stavljala u prvi plan. Ona je sve naj naj a drugi nista ne valjaju..... Sad joj je krivo sto je skontala da Filip ima vise glasaca od nje...pa mora da cmizdri...
|
|
|
|
|
|