Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
и то чоколадирани ма мљац (данаске ме фаћнуло ово мљацкање ал шта ћу кад се прстићи сами лепе ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif) )
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E kad smo već kod boje kuhinje...i moja je crvena...ali sa sivim...  Moli...fotke su fantastične...uvijek guštam gledajući ih!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
znaci tema je -kuhinje, boje i nijanse
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kakva je tvoja Trile? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
zuto i tamno siva
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
....i onda me pitaju jel ti ovo nedostajalo... Pogledajte te boje...rijeka, voda, hladna, ovdje se cak moze i piti...na samom izvoru..u stijeni gdje je dubina oko 30 metara..   
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Koja prekrasna boja na drugoj slici...to je ona čuvena boja karakteristična i za Plitvička jezera... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma divna Gigi....ne mozes prestati gledati u nju i kad je uzmem u ruke gledam gdje nestade ta boja heheh  ima puno slika...nikako se natjerati da to okacim.... ovo je na mjestu gdje je izvor rijeke Bune koja se naravno ulijeva u ljepoticu Neretvu...na samo 15 minuta voznje od grada..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Koja prekrasna boja na drugoj slici...to je ona čuvena boja karakteristična i za Plitvička jezera...  i dala si mi ideju za izlet...nije to tako daleko...nisam dugo bila na Plitvicama, a sada je taman divno za posjetiti. Hvala Gigi ...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde moli...očekujem tvoje profi fotke s Plitvičkih jezera... A za poticaj 2Cellos i njihov spot s Plitvica...
|
|
|
|
|
|