Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Obavještavam sve forumaše da smo imali tehničkih problema sa forumom što ste mogli i primijetiti. Osim što nam je nepovratno nestao velik broj postova,ostali smo i bez svih registracija nakon 24.10. Stoga molim sve koji su se registrovali u tom periodu da to učine ponovo. Svima se izvinjavam ali...tako je kako je. Dakle...montoya,Spavalice,Emanuella,Vujo,Boske,Dejana...i svi drugi...očekujemo vas ponovo... Hvala vam na razumijevanju i još jednom vas molim da ovo zajednički prebrodimo. Pozdrav ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Ako je neko mijenjao šifru u tom periodu,imajte na umu da se sve vratilo na staro ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Uputstvo - BLOKADA NEŽELJENIH PP-ova
Ukoliko ne zelite da primate pp od pojedinih forumasa, blokadu mozete uraditi na sledeci nacin:
U porukama, s lijeve strane na opcijama, izaberete IZMENI OPCIJE Zatim vam se ponudi ako,...............pa izaberite POSILJAOC od vise opcija koje nudi i zatim na DALJE Potom, ispod Posiljaoc..izaberite JE, pa opet na opciju DALJE Zatim unesite u praznu ćeliju ime korisnika foruma ciji pp ne zelite da primate i ponovo na opciju Dalje I ovdje izaberite opciju OBRISI PORUKU i na kraju potvrdite operaciju na DODAJ PRAVILO.
Poruke od ovog člana bice izbrisane prije nego ih vi procitate, a postovi će i dalje biti vidljivi. Ovim ne blokirate sve privatne poruke, već samo poruke od pojedinca kog izaberete. Ostali će moci da vam salju pp.
Ukoliko hocete da u potpunosti ukinete pp, tj. da onemogućite svim korisnicima foruma da vam šalju pp, tada u podesavanju KKP-a izaberite opciju podesavanje foruma i izaberite kod "Dozvoli korisnicima da mi pošalju privatne poruke:" - NE.
I pp ce biti ukinut. NAPOMENA: PP od moderatora i administratora ne mozete zabraniti.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Obavještavam forumaše da je sa forumom sve u redu ali da će do ujutru biti problema sa konekcijom zbog 'radova na Telekomovoj strani mreže',kako mi rekoše iz Hostinga sa kojim sarađujemo.
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Dodala sam još jedan novi kod za ubacivanje fotografija. U donjem je redu i nalazi se drugi [img1]url fotke[/img1]
Ovo sam uradila za one forumaše koji vole kačiti fotografije.A pošto one često budu veće od 1024x1024 pixela,ovim kodom će automatski biti smanjene na 800x800 pixela. Uživajte!
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Dodala sam i opciju 'thumb' koja će smanjiti fotografiju na veličinu koju vi želite,ali kada kliknete na fotku moći ćete je vidjeti u originalnoj veličini. Način rada je [Thumb=prva veličinaxdruga veličina]url fotke[/Thumb]...i dobijete ovo...[thumb=300x600]url fotke[/thumb] ...ili... [thumb=600x600]url fotke[/thumb] 
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Devojke, ako neko nadje prikladan horoskop neka mi pošalje jer novosti za sada neizbacuju.Ne ljutite se na mene jer nije do mene problem. Hvala unapred !
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Senka je napisao: Da znamo za ubuduće. Svaki post,a i svaki pp se može prijaviti administraciji foruma. Ako bilo ko od vas bude želio da se nešto obriše sa njegovog spomenara ili bloga,neka te postove prijavi i napiše zbog čega želi brisanje. Nećemo više uvažavati takve zahtjeve upućene na pp bilo kome od nas. Svaka prijava je zvanična i ostaje kao svjedočanstvo u sklopu foruma. Toliko,i hvala!
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Obećala sam da ću objaviti ko piše sa proxy,kad već ne mogu zabraniti. Pa vi sami odlučite kako ćete komunicirati sa njima,i da li ćete. Sa proxy pišu Radisav_Oluja i oleg.
|
|
|