Reči, to su sitne kapljice rose na velikom drvetu života, samo im treba dozvoliti da se osete, tek onda su prave, tek onda to smo Mi, taj osećaj u nama što zanese... i ponese... a ne navika...
kakva navika..filtriranje emocija i osjecaja i svega sto je u nama...sto se osjeca. joj Vuki..sve te vise obozavam majke mi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
kakva navika..filtriranje emocija i osjecaja i svega sto je u nama...sto se osjeca. joj Vuki..sve te vise obozavam majke mi.
Čitajući ne mogu osetiti taktalno, fizički ali slova mogu osetiti i fiziku i hemiju...ne naviku, zašto to napisax, tvoje i moje reči imaju značenje, nisu samo ono puko prebiranje jezika i zuba, razumeš, a pogotovu gospodinaRazumevajućeNerazumevajućeg ux neki put kad nešto pročitam, tačno osetim i ukus tog napisanog a ne samo niski prelet zenica po slovima... ma tačno osetim razliku kada je nešto sročeno navike radi
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu