|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Mo, ta priča i jeste namenjena određenoj osobi, samo što ju je ta osoba doživela ko piču ne ko stvarnu želju... i svaki put kada je nanovo snivam sve je veća i požudnija.... Predmetu želje moja slova su reči sviX jbga, ne mogu se pomiriti sa činjenicom da sam samo letimično pročitana baš od nje... ma... uxx... stvarnost ume da izrešeta al neka, neke reči jesu mašta a neke su gromada istine jbga... Naravno da od čitaoca neočekujem ispunjenje želja, mada samo čitanje tih reda je ostvarivanje one najbitnije  Mo, znam da ti mene čitaš baš onako kako treba i hvala ti na tome ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Tačno...sve...od slova do slova...svi osjećaji opisani... ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) P.S. Puno ti hvala.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Vuki ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) fenomenomenalno ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Tačno...sve...od slova do slova...svi osjećaji opisani... ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) P.S. Puno ti hvala. Молим и други пут ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: Vuki ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) fenomenomenalno ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) Дадице фала ти путно ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Citiraj: Dođe dan kada ne želiš da progovoriš ni reč. Kada poželiš mnogo a znaš da ti treba samo malo. Kada kažeš sve je u redu, a nije. Kada se praviš da si srećan a tužan si. dodje dodje....mrzim takve dane i jos vise mrzim sebe u takvim danima jer to nisam JA. ..kakve su to borbe...ko zna razumije. Ali dobro dosli i takvi dani, tada osjetis da zivis, da si satkan od istog materijala kao i sva ostala bica na ovoj planeti.. 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Citiraj: Dođe dan kada ne želiš da progovoriš ni reč. Kada poželiš mnogo a znaš da ti treba samo malo. Kada kažeš sve je u redu, a nije. Kada se praviš da si srećan a tužan si. dodje dodje....mrzim takve dane i jos vise mrzim sebe u takvim danima jer to nisam JA. ..kakve su to borbe...ko zna razumije. Ali dobro dosli i takvi dani, tada osjetis da zivis, da si satkan od istog materijala kao i sva ostala bica na ovoj planeti..  Mo u pravu si, al ne ovakav prežvakan nekim tuđim zubima, ispljuvan tuđim jezikom, očerupan tuđim rukama.... i u svom tom tuđem JA... pu Da, volim takav dan kad mi se sam od sebe ukaže, kada su raskrsnice dobrodošle, znaci vidljivi a ovo sada ukazuje samo na jedan smer. Nikada nisam pripadala čoporu, uvek sam bila a bogami i ostaću, Vuk samotnjak... samo mi nedostaje xmmmm
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: Ima li kraja taštini, sujeti, opakom jeziku što međ zube dokon valja neki tuđ život, neke tuđe međuprostore, neke tuđe nijanse, koje opet sigurno nisu ništa od toga, već samo nijanse i naznake, pretopstavke koje nikad ne moraju biti ništa od toga, a opet... xmmm Zgadila se i pri samoj pomisli da bude deo tog vrzinog kola.... noći joj mira nisu davale, taj somotski plašt koji uglavnom raskrinkava, ogoljava ovaj put preinačila je sebe u matronu s dežurnim pajacem... Teturala je prste ko dva najteža bremena u životu podignuta, znala je, kada jezik krene da valja a zubi žvaću kraj nikad, lakrdijaška posla mizerije ovoploćene ljudskim NeUmom...uxxx nemam komentar, samo citat koji je vi se od...igre, pera, reči, dela...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Laki jel to nevalja il nisam razumela?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
da ne valja ne bih citirala ne da valja nego je ne vrh, nego na vrhu špic
eto, a nisam htela da i ja hvalim e bas sam bljak
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|