Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Ovo sam naprosto morala citirati...i u momentu sam ovo htjela prebaciti u 'erotske priče forumaša',ali ne želim da kvarim slijed ovde... Mada je meni ovo najljepša erotska priča od svih objavljenih na forumu... I sve više dolazim do zaključka da ona moja obećana,'na terasi',neće ni ugledati svjetlost dana... 
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vucice ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Vuki,ima da ti stavim rang 'prvo pero foruma'...  ...šalim se,znam da nećeš rang... Ali,ti tako divno pišeš,iz srca,iz duše,i ja se tako lako snađem i pronađem u tvojim pričama... I hvala ti na ovim pričama ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Senko, čuj prvo pero foruma di baš toj iznajde cccc jaooo zar ti ja ličim samo na perce m viš da sam singerica u poslednje vreme ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) šalim se naravno, nećem rang, reknuh već... Molim i drugi put, malo sam ja to drugačije zamislEla al kad su ovde i muški i žeMski stideći pa niki neće piše kafanske dogodovštine u njiovim glavama I nisi baš morala poslednju priču da citiraš ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Iskra je napisao: Vuki ajd ti meni pojasni ko je poslednji muškarac o kome ne misliš,onaj iz senke? xmmm... pa ne smem ni da pomislim a kam da napisauvam jbte ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: Vucice ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) eve i tebi jedan palac ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
''san će doneti zamah... nove udarce bičem strasti što ne znam, jesi li san il stvarnost il samo puko snoviđenje.''..Uh jao Vucice kakvom ti lakocom bacas slova na papir...a uz sve to majstorski odaberes i muzicku podlogu, uz svaki tekst... ne znam ni sama sta da ti napisem a da ne zvuci kao cisti kompliment, kao rijec, jer ti sada vec i sama znas da si majstor od pera i da ti pisanje ide od ruke i vidi se da uzivas izbacujuci svoju mastu na papir..osjeti se. Necu ti reci gdje sam sve osjetila ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ''san će doneti zamah... nove udarce bičem strasti što ne znam, jesi li san il stvarnost il samo puko snoviđenje.''..Uh jao Vucice kakvom ti lakocom bacas slova na papir...a uz sve to majstorski odaberes i muzicku podlogu, uz svaki tekst... ne znam ni sama sta da ti napisem a da ne zvuci kao cisti kompliment, kao rijec, jer ti sada vec i sama znas da si majstor od pera i da ti pisanje ide od ruke i vidi se da uzivas izbacujuci svoju mastu na papir..osjeti se. Necu ti reci gdje sam sve osjetila ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Mo, ovo nije mašta ovo je želja... jbga napisah je jedne noći uz onaj šampanjac od 350 kinti da nebudem samo u uvodu... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa sta je drugo masta nego 'skrivena' zelja  ..kreativnosti ti ne nedostaje,mozak radi trista na sat, zilama ti kola zapaljivi benzin a ti postajes 'ubrzana' vatra. Materijalna mastanja su nezanimljiva...kao i ta od 350 kinti, ali uklopi su u cijelu pricu tako lako :**
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Materijalna mašta je ovoploćenje želje... mislim kod mene tek onda deskripcija uzima poleta... Predmet želje je inspirativan u svakom pogledu kako taktalno tako i irealno... međutim, problem je moje pisanije, uvek se čita samo kao puko pisanije a ne kao želja želje ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mozda ti samo tako mislis...a mozda samo zelis da neko odredjen to cita kao zelju a ne kao pisaniju.... Ja ne citam samo kao pisaniju...ali sta ocekivati od jednog citaca, da ti ispuni zelju  Ako zelis..rado cu ti grijati postelju, ostaviti tragove po tijelu od strasti, kada vidis ugriz dan poslije da znas da nije san...ali ti to ne zelis od mene , ti to ne zelis od svakog citaca...ti to zelis od nekog specificnog ..onog kojeg se bojis pomenuti a kamoli njegovo ime napisati..i to je lijepo :* .... to je zelja.
|
|
|
|
|
|