Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: Naopak je napisao: Isto vam se zove tema...a nisam se vracao unazad, jos jedno izvinjenje Vuki cmokenZi Bate ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) I tebi bate ![[kiss3.gif] [kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: msm ja sam se nasla u svakoj haha...sta cu kad dobro njisem bokovima  ..isto kao meni da pises... i da, kao i Laki...samo cekam nastavak....nastavi da pises ovako, odlicno , odlicno...uzivancija te citati, a i s muzikom popratis i ubodes svaku. ovo sam ja Mo zamislila malko drugačije al je ispalo ko Memoari jedne gejše ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) samo iste ni u naznakama Lako je reći nastavi al bem ga ja pišem srcem ne prstima i olovkom i kada mi se tako ko noćas smućkaju neka sećanja i osećanja bačim sve u 3 lepe i polomim tastaturu Logaut do daljeg
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
vuckice..razumeces ti da je ovo kompliment..nenadjebivo pises ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
UtherPendragon je napisao: vuckice..razumeces ti da je ovo kompliment..nenadjebivo pises ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) znam plavooko čudeso moje ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Auuu...šta mi radiš ovim pričama...ma nek ide život....šta mi čine ovi leptirići... ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Vuki..odlicno , odlicno napisano... Doduse ja sebe nisam pronasla nigde...ali kao da je i vazno.. Bitno je da je lepo za citanje
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Poeteso fala vi što bre čituckate i jeste namenjeno da uživamo u lepoti reči pa nek je i patetično, i fuj i bljak, ma svakako... bitno da nas ta neka slovca razneže ako iole uspeju da probude tu neku i kao nežnost, ondak je to pun pogodak meni su inače četvrtkovi ko nekom petkovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šalim se
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Auuu...šta mi radiš ovim pričama...ma nek ide život....šta mi čine ovi leptirići... ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) Senko ti si zaljubiškO pa to je diFnooo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Kao da je prolece. Zivele emocije ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|