Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
U mojim se rečima migoljiš... u tvojim se očima rađam... na mojim dlanovima obitavaš, u tvojim borama se presijavam ko najvredniji dijamant... Brzo vreme, brze želje, brze misli, brza zadovoljenja, brze veze, brzi dani, brza hrana, brza nekultura, brza popularnost, brzi jezici.. brzo usporavamo...
"od svakog novembra napravim jun" ![[cok.gif] [cok.gif]](./images/smilies/cok.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јбати га сад, вид ме како а овај новембар је посебан... овај нови љубавник ех Лаки ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nemam sta da dodam, pronadjem se u vek u nekom redu, iako u celoj prici ne, ali uvek neki red me nadje nvezano....eh
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
па свима је намењена ил реч ил цео пасус, само ко барата том вештином читања, може себе прочитати... ма знаш како пишем... волем како ове приче одјекују твојим окама ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
мад чиста патетика фатај ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
ЦИТАТ:Zanjihala je svojim zanosnim kukovima najtananiji ples koji su bokovi mogli iznedriti... korakom što zavodi upletala je nijanse pomračine Која ти је ова бринета? Нисам је виђао у кафанчету...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Која ти је ова бринета? Нисам је виђао у кафанчету... како која?! има их фала богу, нисмо само ми плаФуше запоселе Србија Форум ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ма не кажем то, него, непозната ми фаца. Никад се с њом нисам запијао у Тришином бирцу... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
... i znam, umeš još čuti moj šapat kilometrima daleko... umeš prećutati da ti falim godinama široko... i umeš mi srce, tim osmehom, baciti u beskraj visoko... ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) ...e pa stvarno...hoćeš da me umoriš(ubiješ),a ovakva hladnoća I snijeg...msm stvarno... Šalim se malo...predivno I predobro,kao I uvijek... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|