Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Vuki pa stvarno nema smisla taman si nas navadila da čitamo i sad prcko-sine e pa neče da moze jel jasno ![[psmtr.gif] [psmtr.gif]](./images/smilies/psmtr.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јбга Дадице ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) прцко не прцко хахах тако је како је превазилазе писаније на Форуму... сада су исувише моје... овде им места ваким безоклопкастим иЧ нејма... морам нове аљинке да посаШивама дотле Крај је ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46004
|
Vuki,šta god napišeš meni se sviđa... Samo nemoj prestajati... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Divna si za tebe bih se i klonirala ako treba. sve si lijepo opisala...bas lijepo i ukusno i na svoj nacin...nedostajat ce tvoje price ali sve mi nesto govori da ce biti jos prica 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Vuki.. bem ti rasplaka me malo je reći da si divna kad god treba nešto pametno da napišem ja zanemim ko kreten ondak nije ni čudo kad kazu da sam nepismena ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: Vuki.. bem ti rasplaka me malo je reći da si divna kad god treba nešto pametno da napišem ja zanemim ko kreten ondak nije ni čudo kad kazu da sam nepismena ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Nepismeni su oni koji ti to kažu...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
E sad...neću ništa da pišem... Samo da mi je drago što sam te upoznala u ovom virtuelnom svijetu...i da ću se potruditi da se što prije upoznamo i u reali... Ti si moja sestra po ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) i svaku tvoju riječ baš osjetim...ma šta riječ,svako slovo... I Vuki...iskreno se nadam da ćeš se odmoriti...i opet vratiti na forum... Ljubim te... i znam...nas dvije ćemo piskarati i dalje...ja neću biti uskraćena za tvoje riječi...ali će se tvoje odsustvo sa foruma debelo osjetiti... ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ако се усуди опасна сам Сенкаста ја виш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa...hm... Možda ti samo tako misliš...da si opasna...tako želiš predstaviti...a nježna si dušica...i jedno je tačno,da teško puštaš osobe u svoje okruženje..i u svoj život... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|