Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma kakvi pateticno.ne trazi potvrdu tebi ona ne treba odlicno pises...ali odlicno!! sta god izaberes jednostavno znas baratati rijecima u toj formi ..super 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46000
|
Вучица je napisao: jel nije bljutavo... otužno... patetično??? nešto me ovaj pun mesec nad Beogradom mrvi ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) Daaaajjj...šta ti je...iskreno,romantično,prelijepo...jok patetika... ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
E fala vam... malko sam ko vuk na mesec i to ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: E fala vam... malko sam ko vuk na mesec i to ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) I ja sam..iako to od vuk nema ništa,samo srna mogu bit... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: E fala vam... malko sam ko vuk na mesec i to ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) I ja sam..iako to od vuk nema ništa,samo srna mogu bit... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) uf što ja volem bataci od srneĆe meso mljaaaaac
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: E fala vam... malko sam ko vuk na mesec i to ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) I ja sam..iako to od vuk nema ništa,samo srna mogu bit... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) uf što ja volem bataci od srneĆe meso mljaaaaac Ma u mene oke ko u srne... Ete tebi bataci,srna je tvoja ionako... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Вучица je napisao: E fala vam... malko sam ko vuk na mesec i to ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) I ja sam..iako to od vuk nema ništa,samo srna mogu bit... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) uf što ja volem bataci od srneĆe meso mljaaaaac Ma u mene oke ko u srne... Ete tebi bataci,srna je tvoja ionako... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) jok no tvoja zadrži oke ja ću saamoo glockam koskičice ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Uh Vuki...koliko emocija u tvojoj večerašnjoj priči....fijuuuu... A ja sam izdvojila dva citata...sama sam ih sebi nadovezala... Вучица je napisao: ... u koju se to klot petlju splela pa umesto da život upija širom zatvorenih očiju ona i dalje sneva... ...da oseti... da je raspoluti... to živo meso od htenja... potrebe... pa da se ko maslačak u nebo vine na mah il tren.... A sada idem da se samouništim. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
A nek ide život... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senko svi smo mi spleteni tim nekim runom i tim nekim kot-frket bodom, dok je nisam završila nisam znala koliko sam svaka ta reč... a priČa je na poklon spevana. neću se samouništim, dovoljno što cmizdrim ko nezdrava... i tako to ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|