Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Isuviše lako poverujemo da smo nekom posebni a u stvari smo ko ona lanjska žega već potrošeni... šteta zar ne?! Mada, u svetu u kome tog nekog posebnog nema, svejedno je šta se ima.
Priča...moćna.snažna...jako me se dojmilo ovo što si napisala...uh,kako dobro pišeš Vuki... Ovo sam izdvojila za prvi citat... oopasna si Senkasta msm da bi te trebalo klonirati za svaki slučaj i za po svako ćoše fala vam sinoćke na inspiraciji bili ste neodoljivi a posebno za energiju neČu vas menajm da se zna nisu vraBčići na granu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Ljucko
|
|
Pridružio se: 03 Feb 2014, 17:40 Postovi: 18
|
Zato,ne vraćaj se nikada ni korak unazad...
Meni ovo zapalo za oko
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
interesantno ![[images/smilies/cvetak3.gif] [images/smilies/cvetak3.gif]](./images/smilies/images/smilies/cvetak3.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Vuki bre...pa naravno da čitamo...možda ne ostavljamo komentare,ali čitamo...vidi se to i po pregledima... Eh...a Bane...Bane piše tako da u srž pogađa... Sada jedino mogu da govorim o ljubavi.Ljubavi za ženu.Za jedno biće koje je pola mene,pola moje duše.Neko ko izgovara ono što pomislim.Neko ko me oblikuje tako da sam sebi dobar.Neko čiju ruku stisnem kad spavam.Neko zbog koga više ne postojim za druge.Neko u čijim očima piše "ustaj" kad padam, piše "ne dam te" kad se predam.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
bas je dobro ovo stos i postavila vuvcice
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Хвала Мегице баш ми је драго да је бар неко прочитао мени и је текст екстра
|
|
|
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 607
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Оцо Хвала одсрцка на причи, мајсторско кратко и сажето ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|