Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Po svim najavama novi serijal VIP FARMA počinje u martu i trajaće 3 mjeseca. Učestvovaće najpopularniji takmičari iz prethodnih sezona. Koga biste vi voljeli gledati?
Ja bih voljela da vidim Macu...
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Maju Nikolic...Stiklice,itd. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
uz Macu ide i Firči ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Jooojjj Bubi....Majuuuuu.... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
-Gospodar Vremena -Purašević (Iako mi ide na nerve, verovatno bi išao na nerve i ostalim ukućanima ) - Mica Trofrtaljka
Spisak sledi
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Žex,biraj od bivših učesnika nekog...u pitanju je 'all stars'...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Firči Maca Bojanić Ekrem Rističević Vendi Đus
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Senka je napisao: Jooojjj Bubi....Majuuuuu.... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Boze,Senka pa bilo bi dosadno bez nje. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Firči, Maca, Vendi, Bojanić, Maja, Juice, Ekrem, onaj ludi kralj, i moze Sajko 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Žex,biraj od bivših učesnika nekog...u pitanju je 'all stars'... Pročitao sam u ''Blicu'' da NIKO od bivših učesnika neće učestvovati tako da od ''all stars'' Farme nema ništa. Vraćam stari spisak Žex je napisao: -Gospodar Vremena -Purašević (Iako mi ide na nerve, verovatno bi išao na nerve i ostalim ukućanima ) - Mica Trofrtaljka -Sergej Trifunović - Stanija DobrojeBić - Bane Sanšajn - Rambo Amadeus - Marko Vidojković (da uništi prazilukoviće i prostake) Poznate ličnosti koje nikako ne treba pozvati : - Đoša - Lea Kiš - Droca Božinovska - užegli političari - Ana BAkuta (Od kako je sa Mrkom ne silazi sa tv-a) - Bilo koga od loze Đogani ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
|