|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Zorica Marković: Vesna krmačo polomiću te!
Nakon "inovativne" igre koju su dobili Markovićeva je umalo prebila koleginicu ali i Nazifa Gljivu kome se obratila sa "pi*ko jedna"
 Večeras je zadruga ponovo dala farmerima da se igraju "istine i izazova".
Moramo priznati da je možda došlo vreme da budu malo inovativniji, ali se njima očigledno baš ova igra čini zanimljivom. U svakom slučaju uspeli su da izazovu reakcije ukućana. Kada je Sha postavio pitanje Nazifu Gljivi, on je počeo da vodi monolog nadugo i naširoko. Zorica ga je prekinula i zamoilila da bude konkretniji i da pređe na suštinu, te da postavi pitanje sledećem ukućaninu. On je zamolio da ga ne prekida, na šta se nadovezala i Vesna Rivas, koja je rekla kako to Zorica svima radi. - Kome ja to radim? Kome? Sjaši s mene krmačo jedna da te ne slomim sad tu. Ne spominji mi ime krmačo jedna - skočila je Zorica na Vesnu i pokušala da se potuče sa njom u čemu su je sprečili ostali ukućani. - A ti? Ti si jedna pi*ka koja nema stav - rekla je Zorica Nazifu. Igra se nastavila ,a klupko tajni je polako počelo da se odmotava. Kada je Stanija pitala Zoricu Marković za tri najveća foliranta u kući, ova je kao iz topa odgovorila:
- Vesna Rivas ili Irvas i Nazif Gljiva. Za trećeg ne bih mogla da kažem, da ne ogrešim dušu - rekla je Zorica i postavila pitanje Saški Karan.
- Saška, šta je sa tobom i ovom buljinom ovde? (aludirajući na Vesnu Rivas) - rekla je Zorica
- Svi znamo koju ona igru igra ovde i ja je neću komentarisati zaista. Svi znamo ko je ona - odgovorila je Saška Karan.
Milan Tarot je rekao za Danijela Alibabića i Filipa Panajotovića da su foliranti kada su poslovi na imanju u pitanju. Za Gocu Bjelicu je rekao da smara jer previše priča. Za Nazifa Gljivu je rekao da je "stara škola i da je folirant". Za Staniju je rekao da smatra da manipuliše muškarcima, te da iskorišćava Ekrema, koji po njegovom mišljenju nije folirant. Isto to je rekao i za Zoricu marković, ali i Eru, dok je Ekrem konstatovao da Milan to priča samo zato što je Era gazda i da se plaši nominacija. alo.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Farmeri o Jovani: Ona je psihopata!
Ušla je na Farmu tiho i bez nekih velikih očekivanja od strane publike, ali ona je uspela sve da šokira
 Načistio poludela: Jovana Nikolić i Danijel Alibabić Zna se da je Jovana Nikolić bila u vezi sa manekenom Filipom Panajotovićem, i da je verovatno to i jedan od razloga "ubacivanja" upravo njih dvoje na imanje. Produkcija, ali i gledaoci očekivali su obnovljanje ove veze, ali do toga nije došlo, čak naprotiv. Jovana je nakon nekoliko dana "uletela" u krevet repera Nenada Aleksića Ša kome to očigledno nije smetalo jer je sa njom razmenjivao poljupce celu noć, ali se već sledećeg dana pokajao pa je stalno pričao o svojoj pokojnoj devojci.
 Ša i Jovana Goca Božinovska mu je skrenula pažnju da se ne igra sa Jovanom, ali ustvari manekenka je bila ta koja se očigledno igra. Kočnice su joj popustile u toku žurke, pa je popila više nego što treba i započela haos. Prvo je skakala na Danijela Alibabića, onda ga je čak i poljubila, ali se odmah nakon toga vratila reperu i osim što ga je molila za poljubac, molila ga je i za nešto više od toga, ali ju je on odbio i zatim otišao kod Ljube i objasnio:
 Ništa od veze: Jovana i Nenad - Tokom večeri reper je pokušao da se opravda zašto odbija da bude sa njom pa je prišao Ljubi i počeo da joj priča: "Pre nego što se sve ovo desilo Filip mi je rekao brate ubacili je tamo da me smara psihopata jedna jedva sam pobegao od nje. Pitaju me šta ti je Jovana, kažem drugarica, pustite me ljudi", pričao je Ša. alo.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
03/04/2013 - 11:29 FARMA, DAN 15: Stanija igrala na tezgi, Ljuba preti da će Vesni polomiti noge!
Stanija se farmerima odmah pohvalila kako su je ljudi na pijaci ljubili, grlili i svirali joj, dok je ona igrala na tezgi i skidala sa nje namirnice koje im trebaju. Ljuba zapretila Vesni da će joj polomiti noge i da neće moći da izađe sa farme.
 Foto: Pink Posle jučerašnjeg izbora Stanije i Akija za sluge, danas su počele nove obaveze za ukućane. Sluge su, zajedno sa gazdom Erom, išle na pijacu i tamo doživele veliko iznenađenje. Naime, Stanija i Aki su sve namirnice dobili za nekoliko lepih reči i osmeha, puno komplimenata i igranja na stolu. Za razliku od prošlonedeljnih sluga koji su morali da skidaju donji veš za namirnice, nove sluge su dobile i više nego dovoljno hrane i cigara za celu nedelju.
Naime, kada se Stanija pojavila na pijaci, ukućani su je grlili, ljubili, tražili joj majicu i svirali joj, a ona je igrala na tezgi. Aki je, takođe, iskoristio svoj šarm, te su se na farmu vratili punih ruku. Stanija se odmah pohvalila Ekremu koliko je uspešna bila u razmeni na pijaci.
- Eki, joj da si video, čim sam ušla tamo, svi su me grlili i ljubili. Na kraju su mi čak svirali, a ja se popela na tezgu da im igram i samo skidam šta nam od namirnica treba.
Ekrem je bio prezadovoljan, poljubio ju je i čestitao joj. Izgleda da joj je Ekrem oprostio vreme provedeno sa njenim novim omiljenim farmerom Flipom.
Vesna Rivas je tražila da u kuhinji jede sama, jer se plaši da jede sa ostalima, zato što misli da kuju teoriju zavere protiv nje. Ljuba je ustala i veoma uznemireno i nimalo ženstveno joj odgovorila da će joj polomiti noge.
- To što neko izmišlja načine, pridaje sebi neki značaj koji ne postoji. Osoba koja je upravo sebi dala pravo da radi nešto što vi ne radite, pljunula je na sve roditelje vaše. Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da se nađe u ustima jednog govneta, kao ni Zorica Marković sa svojim baj-pasom, a ni deca Saške Karan. Sve je ovo pokušaj da ona negde kolo vodi i sve želi da nas provocira, a ona je jedno obično g**no. Vesna ti si jedna pič*etina, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, zube ću mu izbiti i jezik iščupati. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, je*em ti mater u pi*ku - zapretila je Ljuba. telegraf.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
FARMA: Zorica jurila da ubije Eru!
Pevačica ima lak san, a Era ju je čačkao po nogama i probudio je, a ona krenula da ga juri po kući

Era je ustao i krenuo da čačka Zoricu Marković po nogama. Pošto su stare kolege, Era je znao da ona ima lak san.
Kada je uspeo Zoricu da probudi, ona se razljutila i onako čupava krenula da ga juri po kući. Dok su stigli u dnevnu sobu, Era je uspeo da utekne pre nego što je Zorica uspela da ga uhvati.
Međutim, nekoliko ženskih ukućanki, među kojima su Saška, Ljuba i naravno, Zorica, uhvatile su Eru za noge i ruke i krenule da ga izbace napolje dok je on kukao na sav glas.
 "Zoricu sam probudio jer znam da je nezgodna kad se probudi. Čačnuo sam je za nogu, a ona krenula da bije kao ždrebica trobodac na hipodromu.", rekao je gazda Era.
Pevač je rekao da je Zorica pošandrcala i da hoće da ga prebije. kurir-info.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Stanija nije marila za kamere i počela da plače "kao kiša" (VIDEO)
Druženje između starlete i manekena svima je postalo naročito zanimljivo, ali nakon svega lepog što joj se dogodilo, usledio je mučan period.
 Od početka "Farme" Staniju Dobrojević gledaoci nisu upamtili po svađama. Uglavnom se držala po strani i družila sa Ekremom, a "mlađa ekipa" nije je nešto interesovala. Starleta je mislila da se među njima nalaze neki koji joj zavide, pa nije želela da se meša. Ipak, Filip Panajotović je počeo da se "mota" oko nje i njih dvoje su prvo postali drugari. Vrlo brzo su počeli da spavaju zajedno u krevetu i razmenjuju brojne nežne zagrljalje i dodire.
Međutim, kada je Era Ojdanić došao na mesto gazde usledio je mučan period za Staniju. Pevač ju je odabrao za slugu, što je nju mnogo povredilo. Stanija smatra da je Era kinji jer ga je odbila i nije želela da bude u vezi sa njim zbog čega sada ispašta. Ali iako mu je rekla sve što je imala, starleta nije mogla da ostane jaka. Ona nije marila za kamere što je snimaju i rasplakala se u sobi. - Mogu da pustim koju? - pitala je ona Radojku i Filipa koju se se tu našli sa njom. - Znate zbog čega plačem Zbog našeg razgovora u kuhinji.Nije problem što ću biti sluga nego što mi se sve... - govorila je ona Radojki a onda nije mogla ni da završi rečenicu i briznula je u plač.
alo.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Stanija: "Era se iživljava na meni!" (VIDEO)
Odnosi između gazde Ere Ojdanića i sluškinje Stanije Dobrojević su jako loši.
 Stanija Dobrojević Sluškinja ove nedelje Stanija Dobrojević prokmentarisala je da gazda Era Ojdanić nju iskorišćava i ponižava, a najviše joj je zasmetalo što je je on naterao da čisti obuću ostalim farmerima. "Nije mi teško bilo kog posla da se prihvatim, ali se osećam kao da se iživljava na meni", ocenila je Stanija kako se folk pevač ponaša prema njoj. Sa druge strane, ni Era nije imao lepo mišljenje o ponašanju starlete na imanju u Lisoviću.
 Era Ojdanić "Staniji je toliko teško palo ovo što je sluga jer je utripovala u glavu da je ona najbolja riba, da je ispljuvala sve, ove dve devojke i ostale žene da su ispod nje, a da ona štrči kao faca, kao lik. Verujte mi da takvog foliranta nisam sreo", rekao je Era svoje mišljenje o Staniji.
alo.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Stanija zabranila Filipu da je ljubi u usta! (VIDEO)
Stanija Dobrojević dozvolila je Filipu Panajotoviću da leži sa njom u krevetu, ali nema ljubljenja, pipkanja i razmene nežnosti. Shvativši da se neće ovajditi, maneken je pristao na uslove.
Stanija i Filip dok se nisu suzdržavali "Dolaziš ti kod mene ili ja kod tebe pred spavanje i posle svako u svoj krevet", naredila je Stanija. "Pa, kad ne možeš da izdržiš", rekao je Filip. "Ne mogu, a i plašiš me", bila je iskrena starleta. "Pa, šta je to strašno?" pitao ju je Filip. "Šta šta je strašno? Nema ljubljenja u usta", rekla je Stanija.
alo.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ljuba u izolaciji zbog pretnji, farmeri ljuti na Vesnu! (VIDEO) Odlukom zadruge, kik-bokserka je kažnjena zbog pretnji da će Rivasovoj polomiti noge, što se farmerima nije dopalo, dok je netrpeljivost prema Vesni pokazala i Zorica Marković, posrnuvši da je udari
 Foto: TV Pink Nakon žestoke svađe Ljube Pantović Subotić i Vesne Rivas, zadruga je odlučila da zbog pretnji i uvreda kazni kik-boskerku i pošalje je u izolaciju. To nije oduševilo ostale farmere jer smatraju da kažnjena treba da bude i pevačica, koja je započela kavgu.
Ljuba je sinoć prebačena u izdvojenu kuću zbog incidenta koji se desio sa Vesnom Rivas, otkrivši da joj nije svejedno što se ponela tako drsko prema problematičnoj pevačici.
-Izvinila sam se zadruzi, svima sam se izvinila. To nije moj manir, ali me je izvela iz takta – pravdala se kik-bokserka Eri, koji ju je pratio do izolacije.
Većina ukućana nije razumela zašto je kažnjena samo Ljuba, iako je Vesna isprva izazvala žestoku svađu, te su se mnogi pitali da li treba da se kazni onaj ko napada ili onaj ko se brani. Neki ukućani su čak Rivasovu nazvali i prokletinjom, dok je Eri kao gazdi posebno bilo teško da ispoštuje ovu odluku zadruge zato što je Ljuba imala titulu njegovog potparola i stoga mu značajno pomagala oko poslova na imanju.
Kik-bokserku je razljutilo to što je Vesna uvredila njenu majku, rekavši da je rodila kretena i da je trebalo da abortira.
- Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da se nađe u ustima jednog g*vneta, kao ni Zorica Marković sa svojim bajpasom, a ni deca Saške Karan. Sve je ovo pokušaj da ona negde kolo vodi i sve želi da nas provocira, a ona je jedno obično g*vno. Vesna, ti si jedna pič*etina, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, zube ću mu izbiti i jezik iščupati. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, je*em ti mater u pi*ku - zapretila je Ljuba.
telegraf.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Zorica: Era se uvlači Ekremu! (VIDEO)
Zorica Marković se iznervirala ponašanjem Ere Ojdanića prema Ekremu Jevriću i kaže da Era to radi samo da bi pridobio publiku. Ekremu je gezda Era dobio titulu ''počasnog gosta'' ''Farme'' čim je postao gazda, ali je njegov potez tek juče iznenrvirao Zoricu.
 Zorica Marković | Foto: youtube Ekrem Jevrić je zabranio ostalim farmerima da ga ''kopiraju'' i preko kamere pozdravljaju širu i užu familiju. On maksimalno koristi povlastice koje mu je dao gazda Era, a to nervira ostale.
Zorica Marković se najviše iznervirala. Zapretila je Ekremu da će ga postaviti za slugu, a Era je rekao da Zorica nikada neće biti gazda. - Jok, ti ćeš! Pitam se gde su Erine cipele, a one vire iz znate već čega. Era se drži Ekrema da bi pridobio publiku.
alo.rs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
OPRAVDALA SVOJ NADIMAK Seksi Sandra u tangama (VIDEO)
Kada se žurka na Farmi završila, farmeri su se uputili na spavanje. Seksi Sandra je odlučila da malo poradi na svom rejtingu ili je možda zaboravila da su kamere uključene.
 Zaboravila da su kamere uključene: Seksi Sandra | Foto: Screenshot "You tube" Namerno ili slučajno, Seksi Sandra je opravdala svoj nadimak "seksi". Verovatno je zaboravila da ih kamere konstantno nadgledaju, a možda ipak i nije.
alo.rs
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|