Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 01 Nov 2024, 02:01

Autoru Poruka
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 31 Mar 2013, 22:38
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

FARMA, DAN 11: Vesna se hvali da je bila mis fotogeničnosti, Tarot spavao u štali!
phpBB [media]

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 31 Mar 2013, 22:40
Korisnikov avatar
Laki

EKREM: Filip i Stanija su se kresnuli!

- Kazao sam joj da neću s njom kao s Vendija, nego drugačije da pravimo šou. A ona je s njim drmala krevet - ispričao je Ekrem jutro nakon lude žurke na imanju

Slika
Foto: Promo Farma
Interntet senzacija Ekrem Jevrić poverio je nekolicini ukućana da je starleta Stanija Dobrojević imala seksualni odnos sa manekenom Filipom Panajotovićem.

Tužni Jevrić je “muku” podelio sa pevačima Erom Ojdanićem i Mikijem Mećavom.

- Zatekao sam je u krevetu sa onim, Krevet se drmao tamo-vamo – ispričao je Ekrem, pa nastavio:

Dobro sam video, toga do sada nije bilo na Farmi, ali eto, sada se desilo. Ja sam joj rekao da je gledam kao ćerku, starija je od mog sina jednu godinu. Kazao sam joj da neću s njom kao s Vendija, nego drugačije da pravimo šou. A ona je s njim drmala krevet.

Na pitanje Mikija Mećave sa kim je Stanija “drmala krevet”, odgovorio je Era Ojdanić:

- Rekao je meni Filip da ga je napalila Milica Pavovlić i da mora da je smuva kad izađe napolje. Ona je otišla, a on je završio sa Stanijom.

Inače, da se Stanija i Filip muvaju jasno je skoro svima.

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 31 Mar 2013, 22:41
Korisnikov avatar
Laki

REPER ŠA: Ne bih bio sa Jovanom ni za 100 miliona! (VIDEO)
phpBB [media]

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 31 Mar 2013, 22:42
Korisnikov avatar
Laki

FARMA 4: Rule eliminisan iz rijalitija!

Nakon duela u areni i glasanja publike, odlučeno da pevač bude drugi takmičar koji će napustiti imanje u Lisoviću

Slika
Foto: TV Pink
Zoran Jagodić Rule drugi je takmićar koji je napustio rijaliti šou-program “Farma”.

Kao što je od ranije poznato, pevač je u duelu bio sa glumicom Gordanom Bjelicom, a njih dvoje borili su se u areni u igri znanja, u kome se baš i nisu dobro pokazali.

Nakon seta pitanja koje je postavio voditelj Ognjen Amidžić i prebrojanih glasova publike, odlučeno je da na “Farmi” ostane Gordana Bjelica.

S druge strane, Rule je dobio tri minuta da napusti imanje i on se uputio prema Pinkovom studiju u Šimanovcima.

Da podsetimo, prošle nedelje iz “Farme” je eliminisana glumica Tijana Macura, koja je igrala Petrojku u seriji “Selo gori a baba se češlja”.

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 01 Apr 2013, 18:13
Korisnikov avatar
Laki

Ša i Era kuju zaveru protiv Stanije! (VIDEO)
Ša rekao Eri da moraju da udalje Staniju od Filipa, jer reper misli da starleta zavlači manekena
phpBB [media]

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 01 Apr 2013, 18:14
Korisnikov avatar
Laki

FARMA, DAN 13: Era novi gazda, Goca sutra ima slobodan dan!
Rule u pismu odredio Eru kao novog gazdu, a Era Goci dao slobodan dan na farmi

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 01 Apr 2013, 18:15
Korisnikov avatar
Laki

ZORICA: Rođena sam u štali, majka je htela da me ubije!
"Majka je krila od sela da je trudna. Pritiskala je stomak, kako bi se porodila pre vremena i htela je da me baci, ali me je tata spasao", ispričala je pevačica

Slika
Foto: Promo Farma
Zorica Marković otvorila je dušu, pa je na “Farmi” ispričala da je majka htela da je baci čim se rodila, kao i da je prve patike kupila tek sa 15 godina.

- Majka je krila od sela da je trudna. Razlika između mene i brata bila je dvadeset godina. Nju je bilo sramota da me rodi. Pritiskala je stomak kako bi se porodila pre vremena. Rodila me je u štali i htela je da me baci, ali me je tata spasao. Inače, ne znam tačan datum svog rođenja, jer su me prijavili tek posle mesec dana. Posle sam bila tatina mezimica i najvoljenije dete. Pomagala sam im ceo život, i njima, i svom selu. Mama dođe i kaže mi kako neko dete iz komšiluka nema za knjige i ja odem i kupim – ispričala je pevačica, i dodala da je bila siromašna i da je prve patike kupila tek kada je navršila 15 godina.

- Tada sam prvi put zaradila pare. Posle sam pomagala svima koliko sam mogla. Bilo mi je žao da moja majka gazi blato, pa sam skupila pare i asfaltirala celo selo – zaključila je Zorica.

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 01 Apr 2013, 18:16
Korisnikov avatar
Laki

Goca Božinovska: "Sramota me je što sam žensko!" (VIDEO)
phpBB [media]

alo.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 01 Apr 2013, 18:18
Korisnikov avatar
Laki

Jovana Nikolić sa jednim bila
u krevetu a na drugog naskakala!

Iako je pre "Farme" bila sa Filipom Panajotovićem, Jovana Nikolić se u šou potpuno opustila i to što je na istom mestu sa bivšim dečkom je ne uzbuđuje previše.
Slika
Načistio poludela: Jovana Nikolić i Danijel Alibabić
Uvukla se u krevet Nenadu Aleksiću a zatim ga i poljubila. Međutim, tokom žurke ova devojka kao da je pomahnitala a sve kočnice su joj popustile. Igrala je sa Danijelom, skakala mu u naručje a u nekom trenutku i poljubila. Grlila se i sa ostalim učesnicima, a za sve to naravno kriv je alkohol. Tokom večeri reper je pokušao da se opravda zašto odbija da bude sa njom pa je prišao Ljubi i počeo da joj priča:
"Pre nego što se sve ovo desilo Filip mi je rekao brate ubacili je tamo da me smara psihopata jedna jedva sam pobegao od nje. Pitaju me šta ti je Jovana, kažem drugarica, pustite me ljudi", pričao je Ša.

alo.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 01 Apr 2013, 18:22
Korisnikov avatar
Laki

VIDEO: Stanija i Filip pod jorganom
phpBB [media]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu