Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 17:33

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 06 Apr 2013, 23:50
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

VIDEO: Seksi Sandra šeta u donjem vešu

Posle žurke koja se održala u petak uveče Sandra se presvlačila i u zanosu počela da se šeta po spavaćoj sobi u donjem vešu

Slika

Seksi Sandra je zaboravila da na Farmi imaju kamere. Posle žurke koja se održala u petak uveče Sandra se presvlačila i u zanosu počela da se šeta po spavaćoj sobi u donjem vešu.

Na veliku radost svih muških posmatrača Sandra je pokazala svoje atribute zbog kojih je dobila nadimak "Seksi".

Pogledajte kako je izgledalo Sandrino skidanje pred kamerama:

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 07 Apr 2013, 19:34
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Ekrem nominovao Staniju zbog čaja

Ekrem Jevrić je u subotu uveče dao štapić njegovoj “ribi” tvrdeći da ga ona ne poštuje i da nije htela da mu donese čaj. Svi takmičari su bili šokirani

Slika

Danima je lobirao za nju, pretio imolio farmere da ne glasaju za Staniju Dobrojević, a onda ih je sve šokirao. Ekrem Jevrić je u subotu uveče dao štapić njegovoj “ribi” tvrdeći da ga ona ne poštuje i da nije htela da mu donese čaj. Svi takmičari su bili šokirani.

Ekrem je zaprepastio sve farmere jer je dao štapić Staniji. Otkako je ona postala sluga sa Akijem, internet zvezda, se nije smirivao jer ubeđivao sve učesnike da ne daju svoj glas za starletu. Molio je, proklinjao, pretio, a onda je on lično nominovao.

- Žao mi je, mnogo mi je žao, ja to najbolje znam. Ja neću da odugovlačim uopšte ništa – obrazložio je svoju odluku Ekrem. - Bio sam tamo vani, na to imanje, ona je, Stanija, donjela čaj, njemu, ovome slugi, a mene nije ništa donjela i tu mi ostalo krivo i sve i moram da dadem njojzi štapić. Izvoli, molim te .

Starleta je to mirno primila, a farmeri su aplaudirali, a Ljuba je rekla da je Ekrem takav jer ako ga ne pustiš negde preko reda, on ti to zameri.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 07 Apr 2013, 19:44
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

BESNA!
Stanija: Ekreme il' si čovek il' si pi*ka! (VIDEO)

Očigledno besna zbog činjenice što je nominovana za izbacivanje od strane ukućana, Stanija je odlučila da promeni ploču, kada je ponašanje prema nekim ukućanima u pitanju.

Slika
Stanija besna na Ekrema | Foto: Screenshot "You tube"

Najviše je bila uvređena kada je dobila štapić od njenog, kako je do tada mislila prijatelja, Ekrema Jevrića.

- Ekreme izdao si me. Kod mene il' si čovek, il' si pi*ka. Nema treće - rekla je Stanija.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 07 Apr 2013, 22:51
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Izbačen Nazif Gljiva

Njega je u duelu ubedljivo pobedila Stanija Dobrojević jer je tačno odgovorila na skoro sva pitanja.

Slika

Treći takmičar koji je napustio imanje u Lisovićima je Nazif Gljiva. Njega je u duelu ubedljivo pobedila Stanija Dobrojević jer je tačno odgovorila na skoro sva pitanja.

U nedelju uveče Ognjen Amidžić je došao na imanje kako bi se održao duel između Stanije i Nazifa. Starleta je bila nominovana od strene farmera, a Nazifa je duel poslala publika. On nije pokazao zavidno znanje o poljoprivredi, a Stanije je odogovrila tačno na skoro sva pitanja. Posle njene apsolutne pobede glasovi su se duplirali i Nazif je izbačen.

Nazif se pozdravio sa ukućanima i krenuo u studio u Šimanovcima.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 08 Apr 2013, 14:49
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Ljuba gazda Farme:Ekrem: Što nisam gazda, ja sam musliman

Njeno gazdovanje je pogodilo Ekrema Jevrića koji je očekivao da Nazif postavi njega za gazdu jer je musliman

Slika

Kompozitor Nazif Gljiva je posle uzbacivanja u nedelju uveče ostavio pismo farmerima u kome je napisao da za gazdu imanja postavlja Ljubu Pantović. Ona je rekla da će biti fer i korektna, a za portparola je izabrala Zoricu Marković. Njeno gazdovanje je pogodilo Ekrema Jevrića koji je očekivao da Nazif postavi njega za gazdu jer je musliman.

Nazif je istakao da smatra da je Era dobar gazda, ali da se ipak odlučio da gazda bude Ljuba. Kompozitor je pozdravio sve farmere i savetovao ih da ne rade protiv sebe.

- Miki i Ša su supermeni, kraljica Farme je Jovana, a Gocu Božinovsku i oricu Marković volim – stajalo je u pismu.

Temperamentna sportistkinja je rado preuzela dužnost, a takmičari su njeno gazdovanje ispratili ovacijama.

- Uneću neke novine. Dani se više neće zvati ovako kako se zovu. Na primer, danas neka bude sreda. Toliko sam shavatila da se dogovorom može sve postići. Ajde da vidimo da za dva-tru dana urdimo sve zadatke pa posle da radimo i ono što ne bismo smeli. Neću se drati na bilo koga. Portparol će mi biti Zorica Marković.

Međutim, Ekrem je jedva dočekao da nešto kaže.

- Meni je ostalo krivo što mene nije postavio za gazdu, jer je on musliman, a i ja sam. Neka je on živ i zdrav, ali je meni krivo – bio je ljut Ekrem, a Zorica mu je rekla da lupa gluposti i da su na Farmi svi jednaki.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 08 Apr 2013, 16:25
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 2013: Gordana Bjelica se ne kupa! (Foto)

Slika

Kada se izgovori ime Gordane Bjelice, odmah se pomisli na doteranu gospođu koja čak ni na spavanje ne ide bez šminke, međutim, šokantan podatak o kojem se šuška među farmerima je da se glumica retko kupa!

Naime, ženski deo farmera komentarisao je koliko ukućani najpoznatijeg doma u Lisovićima vode računa o higijeni, pa su u toj priči spomenuli da je glumica samo jednom za 20 dana oprala kosu!

"Ona se žena jednom okupala i jednom oprala kosu. Da čovek ne poveruje, a toliko prljavštine ovde. Neverovatno!", komentarisale su farmerke među kojima je bila i Goca Božinovska, ali i Radojka, koja je sama priznala da je samo jednom oprala kosu.

Slika

Najzanimljivije od svega je da glumica čak i spava sa šminkom na licu, a svakodnevno čisti podove i ide u štalu. Pre dva dana se valjala po blatu sa ovnom koji je, po logici stvari, bio i te kako prljav. No, sve joj to ne smeta da se intimizira sa farmerima, pa se tako nedavno ljubila sa Ekremom, koji se nije žalio na prljavštinu ili neprijatne mirise. Ko zna, možda Bjelica parfemom neutrališe odsustvo vode i sapuna na telu!

Slika

Da li je ova informacija o kupanju istinita, verovatno zna samo glumica, no kako sada nismo u prilici da dobijemo njen komentar, moraćemo da sačekamo njen izlazak iz rijalitija.

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Apr 2013, 15:49
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

ZORICA NAPALA DULETA
Svađa zbog nedoličnog ponašanja prema Radi Manojlović!

Još jedna svađa je iznenadila gledaoce popularnog rijalitija. Zorica Marković se obračunala s Duletom.

Slika
Zorica Markovic

"Ko si bre ti da uzimaš Radi Manojlović mikrofon. Šta, jesi li ti njen kolega?" rekla je Zorica, ali to je bio samo uvod u dalju raspravu.
"Kako si mogao da kažeš onako lepoj ženi da je najlepša kad je sama?" nastavila je pevačica.
"To je bila šala", nadovezao se Dule.
"A ovo nije bila šala što sam ja rekla Eri", ljutito je odbrusila.
Uvređena Zorica rečima pripitog Duleta osula je paljbu uz uvredljive reči.
"Kako te bre nije sramota, mene si našao, od njih dvadeset da vređaš. Ti si lažov i folirant", rekla je Duletu koji je jedva sastavljao rečenice, s obzirom da je bio pod dobrom dozom alkohola.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Apr 2013, 17:42
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PREŠLI GRANICU VERBALNOG OKRŠAJA
Zorica Eru polila vodom, a on je besan gađao stolicom!

Izgubili su kočnice i počeli da se ponašaju kao deca!

Slika

Farmeri su za kratko vreme pokazali prava lica. Svađe, ljubomora, uvredljive reči koje nijedna reka oprala ne bi, serviraju se svakodnevno i to u udarnim terminima. Reper Ša i Vesna Rivas su imali nezapamćeni okršaj, i taman kada smo pomislili da stvari ne mogu biti gore, došlo je do hoškanja koje je moglo da se završi bolno po jednu od ukućanki.
Naime, posle međusobnog provociranja, Zorica Marković je polila vodom Eru Ojdanića koji je, zatečen njenim potezom, pocrveneo od muke i besa. Latio se stolice i gađao svoju koleginicu na opšte zaprepašćenje ostalih farmera.

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Apr 2013, 17:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Produkcija kaznila sve farmere!

Zbog konstantnog kršenja pravila, zadruga je odlučila da kazni farmere tako što će im uskratiti žurku.

Slika
Ekrem Jevrić je više puta opomenut zbog spavanja u dnevnom boravku

Darija i Ša zbog razgovora u šiframa i pisanja poruka na papirima, Filip i Ša zbog razgovora na "šatrovačkom".

Za spavanja u dnevnom boravku, Ekrem Jevrić dobio je opomenu nekoliko puta, dok su Stanija i Goca kažnjene zbog nenošenja bubica.

Zadruga je u pismu navela i da je to posledanja opomena za sve farmere. Interesuje nas šta sledi posle toga - izbaciće ih sve?

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Apr 2013, 17:50
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

I NA FARMI NEDELJA STRAVE I UŽASA?
Zorica pretila Duletu sekirom!

Svađa između Zorice i Duleta se nije završila, već je dobila nastavak.

Slika
Zorica preti Duletu

Dok je čistila svoje cipele i razgovarala sa Mikijem, Dule joj je prišao i verbalno napao. Sve se svodilo na to da je Zorica za sebe pričala da je ona ime i prezime, da je neko i nešto, a da je Dule niko i ništa. Kada se i Era priključio raspravi, Dule je došao do zaključka da su se svi pevači udružili protiv ostalih.
Iznervirana Zorica mu je čak i zapretila
"Nemoj da ti ustanem i da ti sekiru zabijem u glavu!"
Onda je ustala sa sve motikom u ruci, unela mu se u lice, a onda su se međusobno častili pljuvanjem.
"Dobrodošao sad u pakao! E do kraja rijalitija ti neću sjahati sa grbače!" poručila mu je Zorica

Alo

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu