Gazda Farme je svim snagama pokušavao da se odupre toj činjenici rekavši da joj je taj tip neki potrčko
Goca Božinovska je Ekremu „priznala" činjenicu koja je njega prilično zabolela. Naime, ona mu je rekla da je Vendi udata za fudbalera.
Ekrem nikako nije mogao to da prihvati, pa je svim snagama pokušavao da se odupre rekavši da joj je "taj tip neki potrčko". Posle nekog vremena, Ekrem je ostao za stolom da razmišlja šta se zapravo događa sa Vendi.
U nedelju popodne Zorica i Ljuba su ogovarali Staniju. Složile su se da se Stanija druži sa Ekremom kako bi prikupila glasove publike. Kažu da nije svesna kako se to odražava na mišljenje gledalaca o njoj, prvenstveno iz razloga što je Ekrem znatno stariji od nje. Takođe su se složile da je lenja i da ništa ne radi po ceo dan.
I Vesna Rivas i Miki Mećava su se raspravljali oko čišćenja. Ona je ubeđena da nema sredstava da sredi kuću kako valja. Tu je nastala rasprava. Mikija je iznerviralo to što ga je Vesna nazvala gazdom.
U drugom delu kuće su Zorica, Goca, Era i Daria su ogovarali Vesnu. Sigurni su da je Vesna glumica i da radi samo kada su upaljene kamere. Nervira ih i to što se Vesna konstantno šminka i činjenica da je ušla u previše konflikata za vrlo kratko vreme provedeno na Farmi. Goca je odbrusila svima, rekavši da niko nema hrabrosti da joj kaže u lice šta misli, osim nje same.
Učesnici "Farme" su sinoć imali neprijatan zadatak da sami izbace jednog učesnika. Nakon što je najviše njih glasalo za glumicu Gocu Bjelicu, Ognjen Amidžić prekinuo je neprijatnu atmosferu i saopštio da je u pitanju šala.
Učesnike "Farme" sačekalo je novo veliko iznenađenje. Potpuno neočekivano pojavio se Ognjen i rekao da je zadruga odlučila da se glasa i da neko napusti imanje u Lisovićima. Najviše glasova za izbacivanje već od starta dobila je glumica Goca Bjelica, a salvu smeha izazvao je Ekrem, glasajući za Milana Tarota, uz obrazloženje da "mnogo pušta glasove".
Najčešći razlozi za izbacivanje Goce Bjelice su bili da je "kao pala s Marsa", "da ne pripada društvu na Farmi", a posle nje najviše glasova dobila je Seksi Sandra pod izgovorom da najmanje radi i da je "premlitava" za ovaj šou.
Ipak, na kraju glasanja, nakon što su sve maske pale, Ognjen Amidžić je saopštio da je u pitanju lažno izbacivanje i "pobednicu" Gocu Bjelicu nagradio je flašom rakije. Po svemu sudeći, posle još jednog "ofiranja", treba očekivati da će svađe narednih dana biti još žešće.
ŽURKA NA FARMI Stanija đuskala na stolu,a Ekrem joj poručio:"Skini mi se gola"!
Ona je njegova nova "riba", Vendi je daleka prošlost.
Stanija i Ekrem đuskaju na stolu | Foto: Screenshot "Youtube"
Ekrem Jevrić je dosta patio za Vendi, koja ga je očarala kada su zajedno učestvovali u prethodnoj sezoni rijalitija "Farma".
Sada, Ekrem ima novu "ribu" i ne krije naklonost prema njoj.
Stanija Dobrojević je pomutila razum bivšem gazdi Ekremu, i gde je ona tu se nađe i on.
Na žurci, koja je izmakla kontoli, Stanija se pela po stolu, đuskala, vrckala, a Ekrem joj je pevao "na uvce" pesmu "Gola, gola". I dok je Jevrić pevušio "Gola, gola, skini mi se gola", Stanija je prihvatila šalu, i uvijala se oko njega, vesela, razdragana i veoma smela.
Goca Božinovska (48) pre ulaska u četvrtu sezonu rijalitija Farma na jednoj beogradskoj privatnoj klinici zategla je kapke! Kako Kurir saznaje, pevačica je već duže vreme bila nezadovoljna svojim licem, pa se, po savetu estetskih hirurga, podvrgla jednom od trenutno najpopularnijih tretmana – podizanju kapaka.
- Kukala je ona godinama da nešto mora da uradi s licem – kaže jedna njena dobra prijateljica i dodaje:
- Botoks već duže vreme ubrizgava u lice kako bi eliminisala bore, a sada je rešila da se pozabavi korekcijom kapaka.
Na ovu Gocinu odluku mnogo su uticale i njene ćerke Jelena i Zorana, koje žele da njihova mama izgleda što je bolje moguće. A Božinovska je i te kako zadovoljna rezultatima estetske hirurgije.
Farma 2013: Farmeri se skinuli da bi platili namirnice!
Ovonedeljni gazda “Farme” Miki Mećava išao je na tezge sponzora sa novoizabranim slugama Gocom i Danijelom i tamo su nabavili potrepštine za kuću, ali nije sve prošlo tako glatko.
Prodavci na pijaci nisu bili zadovoljni plaćanjem i želeli su da napravie skandal, pa je Goca htela da da svoju bundu, a Miki cipele.
Posle velike svađe, farmeri su platili drvenim drangulijama koje su napravili ukućani, ali to nije bilo dovoljno. Dali su nekoliko ličnih stvari, Miki je dao jedinu šajkaču koju ima, opasač i donji veš, a Goca je takođe platila delom garderobe.
Najveći problem svakako su cigare, jer je gazda uzeo tri boksa, a većina ukućana puši, te se plaše da im to neće biti dovoljno. Voća ima u velikim količinama.
Zorica je rekla da joj sve ovo liči na veče kada je Goca trebalo lažno da bude izbačena.
Svet Plus
_________________ Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
Taman kada smo očekivali da Ekrem Jevrić „napadne“ Staniju Dobrojević ili da u „Farmu“ uleti Vesna Vukelić, pa da planu dugoočekivane strasti, glumica Gordana Bjelica je uzela stvar u svoje ruke! Naime, najomraženija farmerka u ponedeljak uveče naskočila je na Jevrića i poljubila ga ni manje ni više, nego u usta!
Šta će Vendi da im kaže?: Ekrem i Goca
U trenutku kada je Saša Popović zajedno sa zvezdama „Granda” ušao na imanje u Lisoviću, odmah je seo pored internet zvezde i počeo razgovor sa njim.
Iako po ceo dan gleda u Staniju Dobrojević i priča kako je ona njegova riba, izgleda da Ekrem na ženske usne pada, pa čije god da su.
Ekrem i Goca
Gordana Bjelica je po svemu sudeći ocenila kako treba da se pridruži najzanimljivijem društvu i privukla je stolicu pored njih dvojice. U jednom trenutku je pozvala direktora „Granda“ da ih pogleda i tada je približila Ekremovu glavu i poljubila ga u usta!
Ko kaže da voli samo crnke?
Po reakciji Jevrića, reklo bi se da nije ostao začuđen, ali joj je rekao da se skloni jer ima preča posla, a da li je to učinio kako Stanija ne bi bila ljubomorna ili pak da ga supruga Igabla ne vidi, ne znamo. Jedno je sigurno, alkohol je učinio svoje! Iako po ceo dan gleda u Dobrojevićevu i priča kako je ona njegova riba, izgleda da Ekrem na ženske usne pada, pa čije god da su.
Miki Mećava je kupio malo namirnica na pijaci, što je izazvalo paniku. Era i Gordana morali da se poljube, što je njoj prijalo
Situacija na najpozantijem imanju u Lisovićima postaje dramatična. Gazda Miki Mećava i sluge su u sredu ujutru bili na pijaci posle čega je izbila svađa među farmerima zbog malo hrane. Ipak, noć pre svi su se odlično zabavili jer su igrali igru „istina ili izazov“ pa je Era poljubio Gordanu.
U sredu ujutru gazda Miki Mećava je pošao sa ovonedeljnim slugama Gordanom Bjelicom i Danijelom Alibabićem na pijacu po zalihe. Iznenađenje ih je čekalo jer su im seljaci tražili lične stvari. Da bi uzeli što više namirnica Miki im je dao maramu sa glave, kapu, šajkaču, kaiš, a Goca je nudila i bundu. Njih troje su se sve vreme svađali sa seljacima, a Miki je u jednom trenutku hteo i cipele da im da.
Međutim, kada su se vratili na Farmu, opet je izbila svađa među farmerima jer su bili nezadovoljni malomkoličinom hrane. Najviše su se pobunili pušači jer je Miki kupio samo tri boksa cigareta, a to, po njihovom mišljenju, neće biti dovoljno. Farmeri su bili besni jer je doneto i malo brašna i kafe.
Strasti su se smirile kada su čuli da za doručak imaju vruć hleb, puter i džem.
Inače, noć pred odlazak na pijacu u zadatku koji je dobio od ukućana, Era je morao da se poljubi sa glumicom Gordanom Bjelicom, i to filmski.
Njoj se ideja dopala pa je navalila na Ojdanića kao da nikada u životu nije videla muškarca. Verujemo da je Eri bilo zanimljivo, iako Bjelica nije njegova ciljna grupa.
Stanija na Farmi: Svi mogu da me poljube u moju lepu guzu (VIDEO) - Hoću da imam diplomu da se hvalim, da svi kažu kako sam obrazovana i da mogu da me poljube u to lepo d**e - rekla je Stanija Dobrojević
Foto: Fejsbuk Učesnica “Farme” Stanija Dobrojević pohvalila se Milanu Tarotu kako je vrlo vredna i uči devet sati dnevno. Kada je Milan upitao zašto se toliko trudi, odgovorila je da joj je cilj da se hvali diplomom.
- Ostao mi je još diplomski. Znaš koliko su bili teški ispiti. Hoću da imam diplomu da se hvalim, da svi kažu kako sam obrazovana i da mogu da me poljube u to lepo d**e – objasnila je Stanija Milanu Tarotu.
Tarot joj je odgovorio da diploma ništa ne vredi ako nema pečat, a Stanija je uzvratila:
- Imaće pečat, ima da je okačim i da zovem sve novinare da vide da sam diplomirala.
(Telegraf.rs)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
FARMA: Ša pati za pokojnom devojkom! (VIDEO) Reper je rekao Dariji da je mogao da bude bolji prema bivšoj, pokojnoj devojci sa kojom je bio u vezi šest godina
Foto: Pink Iako je počela tek druga nedelja na “Farmi”, javile su se brojne simpatije među ukućanima. Najviše pažnje privlače reper Ša i manekenka Jovana Nikolić. Iako je Jovana bivša devojka Filipa Panajotovića, reperovog dobrog druga, to ih nije sprečilo da spavaju u istom krevetu i hodaju svugde zagrljeni. Međutim, ovih dana Ša oseća Jovanin pritisak, a zbog zatvorenog prostora, priseća se i pokojne devojke sa kojom je bio u vezi šest godina.
Naime, u razgovoru sa pevačicom Darijom, reper je rekao da napolju postoji devojka koja mu se sviđa, ali da samo najuži krug ljudi zna za to. Međutim, zbog nesuglasica, on je u kuću ušao slobodan.
Iako je šaputanje u kući zabranjeno, Ša je Dariji tiho pričao o dotičnoj devojci, a u jednom trenutku se prisetio i svoje bivše, pokojne devojke.
- Ja verujem u Boga i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka, mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija - pričao je on.
Darija ga je pitala šta se desilo, a on je nastavio:
-Udavila se zbog vira u Dunavu. Mogao sam da budem bolji, ona je meni stvarno dušu dala i to je nešto što vučem kroz ceo život i ne mogu sebi da oprostim.
Tokom večeri, rekao je da je Jovana plakala u sobi, jer joj je teško da bude u zatvorenom prostoru, a kada ga je Goca pitala zašto ne ode da je uteši, Ša se opravdao rečima:
- Rekao sam ja njoj, ali je pukla, guši me to pomalo. Pritiskalo bi me i da sam napolju, a kamoli ovde zatvoren.
Očigledno je da simpatije manekenke i repera doživljavaju prvu krizu, a da li će uspeti da se izbore za sebe, ostaje da vidimo u narednih 90 dana.
(Anastasija Čanović)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
On želi da bude u dobrom odnosu sa slugama biti u užem izboru za novog gazdu pošto jedno od njih ispadne
Izgleda da su se pojavili i prvi klanovi na Farmi. Jovana, Ljuba, a nešto kasnije i Sha su pokušavali da pronađu način da Ekrem vise ne bude gazda.
Ekrem je, u međuvremenu, otkrio svoju taktiku da time što će biti u dobrom odnosu sa slugama biti u užem izboru za novog gazdu pošto jedno od njih ispadne. Tada bi on postavio Staniju za slugu kako bi proverio kako ona stoji kod naroda sa glasovima.
Za to vreme je Stanija je ležala Akiju u krilu. On je ogovarao Ekrema. Priznao je Staniji da je sa njom imao oscilacije samo zbog njega. Stanija mu je objasnila da se Ekrem samo "pravi lud". Stanija je potom zatražila od Akija da joj otpeva deo pesme. Staniji se izgleda svidelo u Akijevom krilu, pa je rešila da ti provede još neko vreme.
Priznala mu je da uživa u vremenu koje provode zajedno, te da se trudi da što brže završi sve obaveze, kako bi imala vremena da se izležava.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu