Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
E da... Kaže kako se hrani u restoranu i kako nikada nije sekla crni luk... Koja glupačica... Verujem da vodi poreklo iz neke zabiti čim na taj način pokušava da se pokaže kao urbana Beograđanka Ne shvata da je urbanost u stvari i poznavanje svega
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Ona je jedino na žurkama pokazala da zna dići atmosferu...a ono s lukom,da ga ne zna oguliti...pa šta tu reći... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja mislim da ona guli nešto drugo ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
juhuuuu..gde se prenosioci uživo..... ..počelo izbacivanje....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Tu sam Minnie... Konačno neko ko će da piše ovde... Hej, glasao sam za tebe Dobila si 6 poena Uvek ću ti davati 6 poena, pa taman i ćutala na voćaru... heh 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Zorica se izvinjava što je psovala,kaže pala joj roletna...Ognjen kaže,ništa,navikli smo...a ja bih rekla da je njoj stalno roletna dolje.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Žex je napisao: Tu sam Minnie... Konačno neko ko će da piše ovde... Hej, glasao sam za tebe Dobila si 6 poena Uvek ću ti davati 6 poena, pa taman i ćutala na voćaru... heh  hehehe...e tako bate..znala sam da treba da ti se obratim..i da je to dovoljno... ..Zorule nam sabrala utiske gazdovanja, al' nešto ne obratih pažnju šta sve napriča... ne paše mi njena boja glasa... ..samo se pitam kako će podneti negazdovanje..iduće sedmice.. ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Kaže da joj gazdovanje nije prijalo...pa samo se derala...jaaadnaaa...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
hehehe....to ti misliš jadna...ona je ubeđena da je naj gazda svih vremena.. ..e'o ga Ša... ..ja ću ih najavljivati a vi prenosite njihove umotvorine... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..mada ne vredi ni pisati šta je Ša rekao jer će on već sutra reći suprotno..
|
|
|
|
|
|