Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 03 Maj 2025, 14:24

Autoru Poruka
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:11
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

LJUBAV NA SEOSKI NAČIN
Filip spopao Staniju u štali! (VIDEO)

Nakon što je dobila grdnju zbog ležanja u Filipovom krevetu, Stanija Dobrojević je na meti zadruge i gazda Ere.
Slika
Filip navalio na Staniju | Foto: Screenshot "Youtube"
Ipak, ona ne mari za to, jer ako ne sme da razmenjuje nežnosti u kući, sve to može da nadoknadi u štali.
Nakon modne revije koju su farmeri priredili, Filip je otpratio Staniju do štale, gde spavaju sluge.
Smestio je u krevet a zatim je legao na nju i počeo da je ljubi. Stanija se cerekala, ali Filipu nije bilo do toga i poljupce je shvatio veoma ozbiljno. Hoće li uskoro otići i korak dalje?
phpBB [media]

alo.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:13
Korisnikov avatar
Laki

MAJKA FARMERKE KOMENTARIŠE NJEN SUKOB
Ljuba neće udariti Vesnu!

Duška, majka Ljube Pantović, ne plaši se da bi moglo doći do fizičkog obračuna između njene ćerke i Vesne Rivas, nakon žestoke svađe, zbog koje je bodibilderka kažnjena i poslata u izolaciju! U razgovoru za „Alo!“ ona kaže da je na osnovu ponašanja folk pevačice zaključila da je reč o osobi koja ide ka svom cilju ne birajući sredstva.
Slika
Majka kaže da je Ljuba reagovala jer ne može da trpi nepravdu | Foto: RAS
- Ne plašim se da će Ljuba udariti Vesnu, jer kod nje uvek pobeđuje sportski duh, ona ima veoma visok nivo samokontrole, a sposobna je i da oprosti više nego da se sveti. Nisam redovni gledalac „Farme“, ali zbog Ljubinog učešća trudim se da pogledam makar pregled dana. Tako se desilo da taj neprijatni razgovor između Ljube i njene sustanarke na „Farmi“ Vesne, vidim naknadno, kao snimak - kaže Ljubina majka Duška i dodaje:

- Mislim da najbliži ne treba da komentarišu ponašanje farmera, ali kad me već pitate, mogu samo da vam kažem da je Ljuba puna pozitivne energije, da je borac, kao svaki pravi sportista, da je dobra ćerka, majka, sestra i prijatelj, da je humanista i da je jednako pogađaju i nepravde i grubosti prema drugima, a ne samo prema njoj. Vesna je 14 godina starija od Ljube, a pritom je i majka, pa njena uvreda naneta Ljubi, po mom mišljenju, svrstava je u ličnosti koje ka svom cilju idu ne birajući sredstva - smatra farmerkina majka.
Slika
Izazvala gnev: Vesna Rivas
Podsećanja radi, prilikom svađe, Ljuba je nazvala Vesnu „kretenom“, na šta joj je Rivasova odbrusila:

- Majka ti je kreten jer te nije abortirala.

alo.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:14
Korisnikov avatar
Laki

5.4.2013.
ZAVEŠĆE FARMERE
Rada Manojlović
večeras ulazi na Farmu!

Kao i svakog petka uveče na imanju u Lisoviću biće organizovana žurka.
Slika
Rada Manojvlović
Kako su prošle subote farmere uveseljavali Filip Mitrović, Ana Sević i Milica Pavlović te ih ostavili bez daha, ne sumnjamo da će reakcija na Radu Manojlović biti ništa lošija.
Sa obzirom na to da je Ekrem Jevrić odlučio da stavi tačku na odnos sa Stanijom, postoji mogućnost da u Radi pronađe ono što u Staniji nije uspeo.

alo.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:19
Korisnikov avatar
Laki

FARMA, DAN 17: Zadruga kaznila sve ukućane, Vesna i Ekrem najmanje rade!

Nakon što su dobili pismo od zadruge, koja ih sve kažnjava zbog nepoštovanja zadataka, farmeri su jedan po jedan govorili ko je najveća lenčuga

Slika
Foto: Pink
Farmeri su primili pismo od zadruge, u kojem se navodi da su rukovodeći veoma razočarani odnosom farmera prema njima i da ne poštuju zadatke koje im daju, kao ni rok za izvršavanje istih. Zbog toga, zadruga je kaznila sve ukućane da nedeljne zadatke koje im je Proka dao moraju da završe do danas po podne.

Zorica je počela da se buni jer misli “da su svi kažnjeni zbog Vesne Rivas, koja ništa ne radi”.

- Ja ne želim da budem kažnjena jer Vesna ne radi. Vesna samo sedi i ne mrda – žalila se Zorica, a sa njom se složila i Saška Karan.

Glumica Goca dobila je kritiku od Goce Božinosvke da ne voli da radi već samo da lenčari.

- Goco, ti nisi spora, već ne voliš da radiš. Voliš da budeš kod mlina za kafu i da hodaš sa četkom i 200 grama vode, a treba da se sredi 200 kvadrata. Znači, ništa ne radiš.

Ša je rekao da Goca ne radi, kao ni Sandra, a da Staniju opravdava jer je zaljubljena. Ovo nije prvi put da Ša priča o Staniji u negativnom kontekstu. Nedavno je sklopio dogovor sa Erom protiv starlete, jer misli da negativno utiče na Filipa.

Podsetimo, Stanija je vrlo bliska sa Filipom, spavali su zajedno i slobodno vreme uglasnom provode zagrljeni.

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:20
Korisnikov avatar
Laki

Seksi Sandra uči da peva! (VIDEO)
Vlasnica pesme "Siso lažljiva" nervira ukućane svojim pevanjem, te je Zorica odlučila da joj da nekoliko lekcija

Slika
Foto: Pink
Farmeri se već nekoliko dana podsmevaju načinu pevanja Seksi Sandre, vlasnice hita “Siso lažljiva”. Zorica nije mogla više da je sluša, pa je odlučila da joj da nekoliko lekcija. Sandra je dobila zadatak da se ispravi i da peva iz stomaka, a ne iz grla.

Reper Ša je nekoliko puta sa Darijom i ostalim ukućanima komentarisao da Sandra samo krešti, te da nema nikakve veze sa pevanjem. Budući da se Aki zbližio sa Sandrom, on je ostao neutralan.

Ovaj put, Sandra je dala sve od sebe da svoje pevanje poboljša, a pošto je caka u vežbanju, videćemo da li će se vokalne sposobnosti mlade Beograđanke poboljšati s vremenom.

Poslušajte kako Sandra peva Cecinu pesmu “Beograd”:
phpBB [media]

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:21
Korisnikov avatar
Laki

Era hvatao Staniju za guzu (VIDEO)
Starleta, koja je igrala na tezgi, vrckala je guzom, što je očigledno animiralo pevača

Slika
Foto: TV Pink
Eri Ojdaniću, ovonedeljnom gazdi na “Farmi”, sigurno nije bilo nimalo lako kada je ugledao kako Stanija Dobrojević igra na pijačnoj tezgi. Starletina guza vrckala je tačno ispred pevača, a on nije odoleo da dodirne njenu oblu pozadinu.

Ojdanić je to učinio tako što je uzeo glavicu kupusa sa tezge i njome udarao Staniju po zadnjici. Čim je starleta to osetila, udarila je Eru po glavi i njemu je spao kačket.

Međutim, deluje da je on bio toliko zanesen da mu reakcija Dobrojevićeve uopšte nije zasmetala.

Pogledajte video-snimak:
phpBB [media]

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:23
Korisnikov avatar
Laki

Stanija i Filip u "stiskavcu" (VIDEO)
Starleta i maneken se ne razdvajaju na "Farmi", a ovog puta zaigrali su uz numeru Lepe Brene "Ja nemam drugi dom", koju je otpevala Rada Manojlović

Slika
Foto: TV Pink
Farmeri su sinoć imali malo oduška pošto je na imanju u Lisoviću u njihovu čast priređena žurka, na kojoj je pevala Rada Manojlović. Među prisutnima najveću pažnju privukli su Stanija Dobrojević i Filip Panajotović.

Starleta i maneken nisu se odvajali jedan od drugog, a u jednom momentu su i zaplesali, i to uz pesmu Lepe Brene “Ja nemam drugi dom”.

Dok su se farmeri veselili, kamere su bile mahom “uperene” prema Staniji i Filipu, koji se već neko vreme ne odvajaju jedno od drugog.
phpBB [media]

Inače, pre žurke gazda “Farme” Era Ojdanić imao je zadatak za Staniju, koja je ovonedeljni sluga, zajedno sa Akijem. Starleta je trebalo da očisti poljski WC, a Dobrojevićeva je od pevača zahtevala da pročita pravilnik, što on nije učinio.

Era je bio besan na Staniju što ga nije poslušala, pa je ekserima zakucao vrata poljskog WC-a.

- Šta me briga, sada ćete morati da vršite nuždu napolju. Šta ona meni traži pravilnik? – rekao je Era.

Međutim, Stanija se snašla i zamolila Duleta da joj pomogne da izvadi eksere.

- Era mi se sveti iz ličnih razloga. On je mislio da Stanija Dobrojević, napucana riba iz časopisa, neće hteti da riba WC. Epa, ja znam gde sam došla i ničeg se ne gadim – rekla je starleta.

Osim Stanije, Eru je verbalno “potkačila” i Zorica Marković, koja je rekla da pevaču vire samo cipele iz Ekremove zadnjice.

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:25
Korisnikov avatar
Laki

FARMA: Tarot i Jovana ne znaju da li su imali seks (VIDEO)
Jovana Nikolić je na prošloj žurci plesala sa Danijelom Alibabićem, a na ovoj se zbližila sa Milanom Tarotom

Slika
Foto: Youtube / Zorica Zoka
Još jedna vruća noć je iza farmera.

Dok je Jovana sedela Milanu u krilu, on ju je nekoliko puta poljubio.

U jednom momentu je prokomentarisao:

- Svi se pitaju da li sam te poljubio - rekao je Milan.

Jovana je dodala:

- Pitaćemo sutra zadrugu da li smo se kresnuli i koliko smo se puta kresnuli – zaključila je Jovana.
phpBB [media]

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 06 Apr 2013, 20:33
Korisnikov avatar
Laki

OŠTAR: Ekrem zabranio farmerima da ga kopiraju (VIDEO)

- Vi ne možete mene da kapirate, kopirate. Ne smete nikako, to je zabranjeno. Ako ja nekoga pozdravljam, vi ne smete da pozdravljate - rekao je Jevrić ukućanima

Slika
Foto: Tv Pink
Ekrem Jevrić poručio je ostalim farmerima da je strogo zabranjeno da se kopiraju njegovi postupci i potezi. Svoje negodovanje internet zvezda izrazila je na zajedničkom sastanku:

- Vi ne možete mene da kapirate, kopirate. Ne smete nikako, to je zabranjeno. Ako ja nekoga pozdravljam, vi ne smete da pozdravljate. Da li ste čuli? Nemojte da me kapirate… Kopirate… – rekao je Jevrić ukućanima.

Stanija je potom rekla Ekremu da nije znala za to pravilo, na šta joj je Jevrić odgovorio:

- Ne smeš to da radiš, bićeš kažnjena od tri do pet dana – poručio je Ekrem.

Pogledajte video- snimak:
phpBB [media]

telegraf.rs

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Dešavanja iz dana u dan  |  Poslato: 07 Apr 2013, 23:49
Korisnikov avatar
Laki

Stanija ipak zna znanje (VIDEO)

Duel farmerke Stanije Dobrojević i farmera Nazifa Gljive obeležilo je zavidno znanje pomenute starlete, koje joj je pomoglo da ostane u rijalitiju. Ne verujete? Pogledajte!
phpBB [media]

alo.rs

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu