|
Autoru |
Poruka |
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 607
|
Konstanta
Poslednji put menjao Gorštak dana 27 Sep 2013, 22:59, izmenjena 2 puta
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Izuzetna Kratka priča, ne samo da opisuje taj NE SVOJ ŽIVOT, već zavodi čitaoca tražeći još i dalje. Napokon osveženje i napokon muška vizura stvarnosti il irealnosti u kojoj smo. Constanta je uvek linearna, il me sećanje nesluži?! Dobro ti nama došao na Blog Betmene ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Kako ja ovo shvatih,kad je pronašao tj.otkrio tu svoju konstantu...koja je samo njemu specifična i nepromijenjiva,ostao je sam...i shvatio da je tako zadovoljan... Što reče Vučica,divna priča koja traži nastavak. Dobro nam došao. 
|
|
Gorštak
|
|

rang

Pridružio se: 06 Sep 2013, 21:00 Postovi: 607
|
Hvala na dobrodoslici ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) .Oprostite na eventualnim gram. greskama ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
Poslednji put menjao Gorštak dana 13 Sep 2013, 23:23, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Gramatičke greške je lako ispraviti,ali dobru priču nije lako napisati. Ja tipujem na ovo drugo...  Nažalost,ja nisam talentovana za pisanje,pa tim još više cijenim one koji ovako dobro pišu. Kao što željno iščekujem svaku Vučicinu priču,tako ću čekati i tvoju. Sretno ti sa nama ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Dobrodoslica i od mene Da li uopste mozes izaci kao pobednik u borbi protiv vetrenjaca... Samo glasno razmisljam. Ne pitam.
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Samo ti piskaraj, ja pored istih pravim i slovne... tako da, sve je to u svrhu da se lepom rečju podgreje i zagreje, kako mašta, tako i stvarnost. Istinite priče nose posebnu melodiju kao i veći naramak pročitanog... hmmm Svaka čast na sagledavanju sa strane, retkima to polazi od pera... I ja pišem Betmen, al moje pisanije iako je možda i istinito uvek deluje ko bajka i irealno Za tvoje se vidi da je isklesano u jednom potezu. Imam i Muški i Ženski primerak Rečnika, a ti piši, koliko me pamćenje dobro služi, svojevremeno je Pavić pisao za Rastko.rs. Priča za kompjuter i šestar, neka bude baš takva, da svako bira svoj kraj po nahođenju, i naravno lako ti pero bilo i još lakše slovo da zavede reč.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ne znam sta bih rekla na pricu sem da je ovo u sustini zivot. Nekako svi mi imamo svoje planove kako bi zeleli da zivimo , da , nedge sa 18 mozda 20 kad zacrtamo sebi ciljeve kako cemo ....onda naidje ono " usput" i sve promeni tok , vise ne postoji ono sto mi hocemo nego sto drugi misle da trebamo ....Prica je skroz na mestu , manje vise svima nama je isto samo su sareni papirici drugaciji u koje je nas tako zvani zivot upakovan ....neko ima ogromnu masnu a neko cak ni "pantljiku".... Dobro nam dosao , cekam jos koju pricu pa makar i nije po nekom redu ... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
''....jer je ziveo u mestu i sa osobama KAKO DRUGI HOCE....'' .... ovo je stvarnost vecine...mala je nijansa izmedju onih u malim i onih u vecim sredinama...takav nam karakter...nikome nije vazno, a svima je vazno da se ne lazemo.. i na kraju zivis onako kako drugi hoce. Kazu nesvjesno..mislim ipak svjesno. I dok se okrenes i shvatis, izgubis sve ali treba zaista biti poseban pa osjetiti olaksanje a ne grc i bol...dzaba nam racunice, kalkulacije, proracuni, formule...lako je okrivljavati druge, treba preuzeti svoju odgovornost kako ti hoces, a ne kako drugi hoce, i reci osjecam olaksanje..nema boli...a za te druge... Jedna tibetanska izreka kaze : ''Kada se smiješiš životu, pola osmijeha je za tvoje lice, druga polovica je za lice nekog drugog.'' ...ONAKO KAKO JA HOCU  Dobro dosao Sisimisu, i ugodan ti let po stranicama foruma 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hahahahah,šismis u borbi protiv vjeternjaca,,,buhahahahaah,dobrooooooo
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|