|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 04 Feb 2013, 11:47, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
....... Everywhere I'm turning Nothing seems complete I stand up and I'm searching For the better part of me I hang my head from sorrow State of humanity I wear it on my shoulders Gotta find the strength in me
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 04 Feb 2013, 11:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Volim da te citam moja Loli - Moli niko bolje od tebe ne zna da prica price. Hvala ti sto si nam dozvolila da te opet citamo
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...e dobro sise setila da nastavis pripovedanje i na ovom mestu... ...da nalozim ja vatru..pa da mi posedamo u krug..a ti nam pricaj..  ... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Poslednji put menjao Molena dana 04 Feb 2013, 11:49, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Poslednji put menjao Molena dana 04 Feb 2013, 11:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Bila je od onih žena,ne mogu reći žena,jer bila je malko drugačija. Uvek je znala sta hoce,tome stremila,oko toga se trudila...i u tome uspevala. Prebrodila strahove,pobedila strepnje,a duboko u sebi nepokazujuci okolini se plasila. O,i te kako se plašila. Zbunjena,uplašena i deorijentisana al sa trtljavim usnama i širom otvorenih očiju odavala je utisak jake i nepokolebljive žene u kojoj su se borile šelje,osečanja i realnost. I ona je nekog čekala...i ona se nekome nadala,ispadala budala a opet se nadala. O ne,ti mala lajava devojcice,nećeš me zavarati tim osmehom oko glave i tim skakutavim obrvama. Još uvek ti tragaš za svojim mirom i sunčanim jutrima, iako se budis uz Suncem obasjanim danima i brčkaš u toplim morima svojim željama vodjena.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Poslednji put menjao Molena dana 04 Feb 2013, 11:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Poslednji put menjao Molena dana 04 Feb 2013, 11:51, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Znaš...
Gubim se malo u ove sate, ne mogu da napišem ništa lijepo, ništa vrijedno spomena, a ti to zaslužujes.Ti, koji negdje daleko od mene sad sa suncem druguješ i ne slutiš da te spominjem, da si uz mene....
uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|