|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
"Nedostajes mi....Da, bas ti..I nemas pojma koliko..Ne mozes ti to ni zamisliti..Ti..koji si daleko negde tamo.Toliko daleko da nam ni jutra ne svicu u isto vreme, toliko da ne znam ni koliko je sati kod tebe sada..Daleko si toliko da nam se i godisnja doba razlikuju..Da, daleko od mene...a opet....ovde si.....svuda ..U mom srcu, u svakoj mojoj misli..u svakoj reci..Pa i ovde..i ovde si ti..Tebi pisem..Tebi, koji ovo nikada neces ni procitati..Ali ti pisem..Zasto? Ne znam.... zato sto zelim da te ima svuda..Pa i na ovom blogu.. I njega posvecujem tebi..Jer mi nedostajes...Jer cu ti tako biti blize..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 30 Sep 2012, 01:57, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Svratis svake noci ti u snove moje darujes mi sebe,a u zoru nestanes dan mi te odnese, ja ostajem tuzna jer na javi duso mnogo mi nedostajes..
Zato volim snove, u njima si sa mnom, ne postoje daljine koje nas tad' dele, dovoljno je samo da zatvorim oci, i da misli odu tamo kuda zele...
A kada te jutro od mene ukrade, prvi zraci sunca kad najave dan, tuzna prebrojavam sate do veceri, tad' ces opet da mi ti svratis u san...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
****** Nedostaje mi jutrom kad otvorim oci tvoja glava tu kraj moje na jastuku i da me samo dok dan se radja, uhvatis nezno, cutke za ruku…
Nedostaje mi miris tvoga tela, da ujutru mi snenoj nos zagolica, nedostajes kada sam placljiva,tuzna, da obrises mi suzu sa lica..
Nocu te sanjam, tad’ si kraj mene danju mi misli nehajno beze, ali zato jutra donose setu.. budjenje bez tebe mi je najteze…
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Zlobni je napisao: A JOOOOJJJJJJJJJJJJJ...pa gde njega nadje....
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
istina - izazov - sorry ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
***** Osetih te , izdaleka, Sa dodirom bez dodira I pogledom bez pogleda Osetih sa neba zvezdu,tvojim Okom da me gleda...
I cujem te ja bez reci, sapces nezno mi tisinom tvoj smeh glasni, razdragani, s' vetrom odleze daljinom..
Cujem tople reci tvoje, i osecam dah ti vreli, i daleko blizu bude, samo kad se jako zeli..
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|