|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ajmeee ne mogu virovat
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ajmeee ne mogu virovat Je je istina je,sinoc u ovo vrijeme,ali vise nista ne mogu otkriti....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I nemoj! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ok,cuj one sto su na Farmi pa osim Zorice Markovic ja nisam cuo ni za koga e da i za Micu,pa koji su to anonimusi anonimusovih anonimusa,,pa to je Bogu za plakat,,,,pa zar nisu mogli naci neke barem mrvicu poznatije,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vjerovatno ti traze vise para pa im se ne isplati
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Vjerovatno ti traze vise para pa im se ne isplati Pa valjda,ovo dosad je bezveze stvarno,barem meni,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Evo ljudovi,ubih se pregledavajuci te silne stranice s"Ne ljuti se čovjece",ali uvijek mi je istina draga pa nek kosta kolko kosta,dakle,jos malo i bit ce sklopljen okvir za analizu nevjerojatnih obrta u pisanju nasih dičnih forumasa,tko ceka taj doceka...stižeeeeeeee.... i ja jedva cekam Pitt..zamisli kad i ja jedva cekam tvoj rad dokle je doslo  samo uzmi u obzir cinjenicu..a ti to vjerovatno znas, da se na forumu najlakse misljenje mjenja, preko noci doslovno haha. sad se volimo sad se mrzimo...evo ja i ti smo tipicni primjeri ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Evo ljudovi,ubih se pregledavajuci te silne stranice s"Ne ljuti se čovjece",ali uvijek mi je istina draga pa nek kosta kolko kosta,dakle,jos malo i bit ce sklopljen okvir za analizu nevjerojatnih obrta u pisanju nasih dičnih forumasa,tko ceka taj doceka...stižeeeeeeee.... i ja jedva cekam Pitt..zamisli kad i ja jedva cekam tvoj rad dokle je doslo  samo uzmi u obzir cinjenicu..a ti to vjerovatno znas, da se na forumu najlakse misljenje mjenja, preko noci doslovno haha. sad se volimo sad se mrzimo...evo ja i ti smo tipicni primjeri ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa valjda je tako...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta valjda je tako?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: sta valjda je tako? Pa to sto si gore napisala...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|