Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 07:25

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 00:17
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

1. Koliko dnevno provodite vremena za kompjuterom?-Ne toliko koliko misliš!
2. Sta mislite o osobama koje su dugo vremenski na netu, da nemaju zivot van kutije? ili verujete u ono da su fizicki ruzni-debeli?- Nista o njima ne mislim apriori,takvi su kakvi se sami pokažu da jesu.
3. Da li je forum samo net, ili vas ipak pogodi nekad napisana rijec , para li vam nekada usi ?-Misliš ružnu rijec!?Ne,to mi je kompliment,jerbo su ovdje obrnute vrijednosti!
4. Da li znaju vasi bliznji da ste u forumskom svetu, kakav je njihov komentar na to?-Hahhahahah,moji bliznji su daleko od mene,naime ,ja zivim sam i njih zovem"moji daljnji"...
5. Da li imate prosirene vene zbog sedenja za kompom, neke druge tegobe? -Imam proširene jugoslovene...
6. Koliko sebe predstavljate u boljem izdanju na netu?-Pa tako da puno lažem,zapravo ,prokleto puno lazem,i ove postove ne pišem ja nego moja kuma...
7. Sta radite kada vas kutija iznervira?-Resetiram,uglavnom...hahahaha
8. Koliko vjerujete net prijateljima? -Da li su godine bitne za net prijateljstva? Da li mozete da procenite po pisanju koliko neko godina ima?-Po pisanju prosuđujem koliko je tko duhovit i vjest,a godine pogađam pomocu pravovaljani isprava....(osobna,pasoš)
9. Ko su bolji zenski ili muski forumasi? -Svi su gori...
10. Da li postoje net klanovi i da li se stvarno desava gradjanski rat na forumu?-Za klanove neznam,ali znam za klonova...

Diskutujte,
Za pocetak mozete odgovoriti ovako po brojevima,
a mozete i kao pricu ,
mozda bude i Nobelovih nagrada
Da li imate odgovore na ova pitanja, da li se pronalazite u nekom ili ste uspostavili sklad između rl i virtuelnog?

aaaaa utrnula mi noga

11. Mislite li da mogu biti novinarka-voditeljka?
Mnogo mi je bitan odg. na ovo pitanje? Hvala.-Ma mozes,đe nebi mogla biti,za tebe je ona Oprah Winfrey nula bodova...(Vodiš kravu i čitaš novine!)-Novinarka voditeljka,,,haahahahahahah

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 00:22
Korisnikov avatar
Born to die

Život je pun koincdencija,slucajnosti,to sam vidio i veceras gledajuci vijesti.Naime,gledajuci sve te pozare koji haraju Jadranom,a i svuda po bijelome Svijetu,za oko mi je zapeo prilog koji govori o pozarima u Srbiji,između ostaloga,i na Tari kod Bajine Bašte(na kojoj sam cak bio svojedobno!)I odmah mi je sinulo,kako,eto,nazalost gori ta lijepa planina,a istovremeno nasa Tarra s Foruma ,izgara?!Planina Tara gori zbog nekog neodgovornog posjetitelja,a Tarra forumska izgara od ljubavi,opet po tko zna koji put,baca rucnik u ring i predaje se bez ispaljenog metka...nazalost,ali ipak najavila je odlazak s Foruma,sto zdusno pozdravljam,to joj je najbolja odluka,krenula je putem Megan,koju sam osobno odgovarao i ogovorio od Neta.I sada od forumskih veterana ostadoh ja s jos par curica koje su se drzale po strani.S tim je Forum izmijenio "krvnu sliku" i dolaskom neinventivnih,nekreativnih,neduhovitih..."padobranaca"poput,Transa,Kuhane noge,i Bracale,forumasi su pobjegli glavom bez obzira,jer kome je vise do gledanja njihovih kava i ostalih,lose izabranih,fotki,ako je i od njih previse je!Da bar cesce "putuju u Italije i spanjolske,,hahahaha,bilo bi mnogo,mnogo bolje,,,ali isto tako podrzavam to da i oni imaju pravo biti na Forumu,sve dok ne prekse pravila,mada su rastjerali sve oko Foruma,svaka im cast!A bivse forumasice pozdravljam puno,i neka samo izdrže,te uzeti knjigu u ruke i učiti,i samo učiti....
Bradpresto Gorjet

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 00:25
Korisnikov avatar
Born to die

..i sto sada reci,nakon moga zadnjeg posta,od prije neki dan!?
-Kao prvo,primjetio sam da je puno ljudi procitalo taj moj tekst,cinimi se cak i oni"koji ne citaju moje pisanje"(?!),sto je pohvalno u svakom slucaju...
-Drugo,oni na koje bi se mogao odnosti taj post ostali su nijemi i mutavi ,s razlogom,jer se pokazalo jos potkoznakojiput da sam pogodio"usridu",inace bi se javili,napisali protuargumente i tako me natjerali na isprike,međutim,prije ce Zvezda biti prvak Srbije,nego sto ce ti i takvi iznijeti iole opipljiv argument...
-Bilo je samo laganog rogoborenja,brundanja i pricanja u bradu,sela radi, a ne radi bilo kakvog kontriranja...Isto tako je bilo upadice tipa"s neba u rebra"od moje drage Nene,,,hahahahha,ali njoj cu sve oprostiti,jer ispod tog oklopa,cvrstog garda,krije se,siguran sam,jedna velika dusa i dvije jos vece sise,,,hhahahaha,tako da tu nema problema...
-Hocu reci,laz se nikad nikomu nije isplatila,pa tako nece ni onima koji "uljepsavaju"stvarnost izmisljajuci,kao sto sam vec napisao,razne destinacije,poput Italije,Spanjolske i sl.
Takvima je najdalja destinacija ducan mjesovite robe i pijenje pive pred istim,,,hahhah,pod uvjetom da imaju lovice....
-Ono jos sto sam zapazio u posljednje vrijeme jeste pad kreativnosti ovdje na Forumu,pa ljudi dragi,daj vise s tim "Dobro jutro"i slika s salicom za kavu!!!!
,skidanju raznih clanaka s neta(horskop),stavljanje sisatih zenskih s neta ovdje ,pisanja narodnih poslovica,,i jos sto raznih budalastina...
-Za promjenu pokusajte nesto svoje kreirati,pa makar to bilo najlosije(kao kod mene,hihihih), ali je tvoje....kad se samo sjetim kako je ona Rakel sama pravila natalne karte i horoskope,kad se sjetim Mambinog stvaralastva(i guze),hahahaha,Blessinog kreativnog nereda,Meganinih ljubavnih pjesama,lijepih spotica,dugovitih clanaka(i koljena),hahahaha i pitam se cim smo to zasluzili da Forum kreiraju razne bracale,kuhane noge,transovi,trafoni....mora da smo negdje gadno zaribali,i sad nas dragi Bog kaznjava zbog toga...
-Ali da se razumijemo,apsolutno nemam nista protiv gore navedenih "kreativaca",jer svatko djeluje po svom nahođenju,i opet kazem,srusite ove moje konstatacije cvrstim argumentima,ili sutite zauvjek,,,hahahahah...
Živi i kreativni bili!Pitt

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 00:26
Korisnikov avatar
Born to die

-Onako gledajući,tj.čitajući što se piše na ovom Forumu,ne mogu a da ne napišem par recinica o mojem zapazanju istoga.
-Jos je davno neki pametni covjek napisao-Nigdje nema vise laži nego prije izbora i poslije lova!A ja bih,sasvim argumentirano"pod punom krivicnom i materijalnom odgovornoscu"dodao,i na Netu,konkretno na ovomu Forumu.
-Zasto to tvrdim!?Pa iz prostoga razloga sto je i vrapcima na grani jasno da se tu nasiroko i nadugacko "zaobilazi istina",ono,maximalno,a sve u svrhu da se se sebe,eto,prikaze u sto idealnijem,gotovo,bozanskom svjetlu.
-Citajuci sta tu pise,neki bi se slucajni citatelj zapitao da mozda nije dospio u sam Raj,gdje gotovo nema forumasa bez mane,gdje su svi jako pametni,situirani,visoki/ke,nadprosjecno obrazovani..itd..itd...
-A realnost je,po meni,sasvim oprecna.
-Tako se iza nekih mudrih izreka,textova,clanaka,zapravo krije kopiranje s Neta,a da nije naveden autor(!)To se inace zove plagijat ili grublje receno krađa tuđeg djela,sto nije dopusteno...
-Nadalje,neki od forumasa tvrde da su zaposljeni,a na Forumu su po cijeli bozji dan,nije moja stvar,ali radi same kontraverzije to navodim.
-Drugi,pak,se hvale da su globtrotteri,da su putavali po raznim Italijama,Španjolskama,takvim preporucujem da prije nego sto pocnu muljati,dobro pogledaju na Googleu,gdje su sva ta mjesta "gdje su putovali"i da to podkrijepe nekom fotkom s toga putovanja,to je bar lako,i fino se stavi slika,inace "ode vam mast u propast",kladim se da ti"svjetski putnici" nisu otisli dalje od svoga kvarta,hahhahaahahah
-Isto tako sam prijetio jedan fenomen,a to je kad netko kao"ode na neko putovanje,godisnji odmor,more,na ludi provod na Ibizu,borbu s bikovima u Pamplonu,i statijaznamstajossve,se izgubi s Foruma,i nema ga nekoliko dana/tjedana,a bogami i mjeseci,i to bi kao trebao biti argument da su bas tu gdje su rekli!?Oprostite,moje Dame i Gospodo,ali meni to zvuci nelogicno...
Meni je logicno da bas tada kad si na nekom odmoru,zabavi...budes na Forumu jer tad si naj opusteniji,najodmorniji,naravno ne cijelo vrijeme ,nego između ludih zabava s Paris HIlton i vecernjeg izlaska s Georgom Clooneyjem...
-Nekako sam uvjeren da vecina tih koji "idu na odmor"(od čega?!),zapravo fingira stvar ili kako se to kod vas u Srbiji kaze"udara čeznju",prema nekomu,a najcesce je to Simpatija,"Decko"...da ,eto ,na taj nacin pokaze,kako se ona/on provodi i da im nije stalo do ovog drugog,a osim toga bitno je pokazati "ima se",(a furaju se oba bubrega)...hahahahah
-Druda cesta pojava koju sam primjetio ovdje je da se netko hvali negativnostima!?
-Tako se neku busaju u prsa kako su ustali u 13 h,i piju prvu,pazisad,jutarnju kavu(strasno,,,)
-Drugi se opet hvale kako se oblokavaju ko'majka,zemlja i taraba zajedno...neki se opet diče kako nista ne rade,,,etc,etc
-Za takve ima ona narodna:-Cega se pametan stidi,tim se glup hvali-.
-Ima toga jos ihiiiaaaaa,ali o tomu u Part II...
-Zato dragi moji forumasi/ce,ipak pazite kad lazete,jer za laganje se treba daleko vise pripremiti nego za istinu...
-Ovaj post nije upucen nijednom clanu Foruma,svaka slicnost s ovim tekstom je sasvim slucajna...i cast izuzecima hihiihihhi
Pozdrav svima (i njima) od Brad
Restao PItta,,,

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 01:27
Korisnikov avatar
Born to die

ešto se mislim,dugo ništa ne napisah.Znam,reći će neki,i bolje je,,hahahah,ali,kao što sam već rekao poodavno, teško je naći neku iole intrigantnu temu,a da bude zanimljiva svima...Ono sa listom najčetera završih davno i još neke teme obradih,onda sam mislio da napravim listu najgorih chatera,ali sam odustao,barem za sad,jer bi se tu pisalo negativistički itd.tako da je to za sad otpalo.
-Ali potaknut svakodnevnim lapsusima,pogotovo na chatu,imam plan napraviti listu pod naslovom"Izvala godine",Provala godine"ili tako nekako,koju bih postavi,akobogda,na kraju ove godine,naravno uz ogradu,ako tada još budem ovdje,ali ako ne,tu će listu postaviti Megan,mislim da i ona to može...U prilog tomu,pokušat ću onako iz glave sad predočiti par primjera...
-Neki dan je jedna naša uvažena chaterica i forumašica,koja je sad u koroti,valjda želeći pohvaliti pisanje našeg Empedoklea,napisala otprilike da Empe piše kratko,ali glupo,,,,,hahaahahahah,predpostavljam da je mislila kratko ali lijepo,,hahah,ili nije...ajme koja carska provala,,,hahhahahaah...
-Taj isti Empedokle,kojega ja iz milošte zovem,ne Kralj lavova po onom crtiću,nego Kralj gafova...je lika samo takvi,jer da ga nema trebalo bi ga izmisliti ili napraviti...
On je tako veliki "izvaljivač"da mu je zasad titula osigurana,nekidan je u nekome razgovoru na chatu rekao da on voli sve povrće koje raste iz zemlje!!!!!!!?????Hhahahahahah,kao da ima povrće koje raste iz,štajaznam,kamena,svemira,zraka,,,dobra provala,morate priznati....
-U istom tom razgovoru je doslovno rekao:-Paradajz je kraljica povrća-hahahahah i sve bi nekakao prošlo da riječ paradajz nije muškoga roda,pa samo tako kod njega i onoga Brandina iz BB,kraljica može biti muško...koji Kralj,,,bravoooooo!!!!
-Moram biti pošten,pa kazati da i ja nekada kiksam gadno,evo naprimjer isto,neki dan,htijući se tobože,prestaviti imućnim,rekoh da nemam sitnih novaca jer da su mi sve novčanice od 1000 eura ukrupno!!!!!!Haaaaaa,nastao je urnebesni smijeh na chatu,jer novčanica od tisuću/hiljadu eura u komadu ustvari,ne postoji!!!!!aUUUUU koji blam,za visoko mjesto na listi.Isto moram kazati da nisam stvarno znao da novčarka od 1000 eura ne postoji,ili zato možda što ja novce držim.pazisad,u Švicarskim Eurima,kako Empe tvrdi,,,hahahaahahah

-Opet, jedna naša sveprisustna forumašica je nekoliko puta spomenila riječ SURVIVER,koja se niti tako piše niti čita,,ihihihihhi,,,et cetera,et cetera...
-Dakle paziti na provale i izvale,pravite ih,pribilježite ih kad ih netko drugi napravi,i dojavite mi na pp,usput ćemo se malko porazgovarat malko udvranja,,,i to,,ahahahahahah.Ja ne stignem sve pratiti,a na ovaj chat s Foruma nikad skoro ne zalazim,surađujte,,,,p.s.ovo nisam pisao iz zle namjere nego da se svi barem malko nasmijemo....

Sve vas ljubim 1000x(ukrupno)

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 01:31
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Megi je napisao:
Provale

Evo,cekajuci neku provalu od mojih dragih forumaša,da podsjetim na neke"bisere"izrecene dosad...
Kraljica Provala,kako je zovem od milja,Tarra,je jednom prilikom,mislim na chatu,izjavila kako Empe piše kratko,ali glupo,,,bauhahahahahahahahah,definitivno Kraljica,valjda je mislila reci,eto,kako Empe piše malo ali kvalitetno,medutim,njoj se to "otelo"....
Taj isti Empe,je također lupnio pa ostao živ.Naime bila je rasprava o zdravoj hrani,pa je siroti Empo,htijuci ispasti pametan izjavio kako je paradajz "kraljica povrća"...hahhahahaah,ne znajuci da je paradajz muskog roda pa bi on moga biti eventualno Kralj,Car,Knez....ili statijaznam povra....Ne budite niti vi lijeni,bubnite nesto,pa ako ostanete zivi,krajem godine je izbor za"Izvalu godine",ocekuju vas vrijedne nagrade i drugo,,,

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 01:44
Korisnikov avatar
Born to die

Slika

To je to!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 18:17
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Eee Mamby,tako ti,kolko cujem hotas s "kilometarskim"postovima,a ja kad sam htio rekla si da nećeš,hahahahahhaahha

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 18:26
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Bradpresto Piit je napisao:
Eee Mamby,tako ti,kolko cujem hotas s "kilometarskim"postovima,a ja kad sam htio rekla si da nećeš,hahahahahhaahha

hahahahaaaa nemoj da si takav pa znas valjda sa ja to ne znam, znas da volim da se salim ali ja cu uvek biti konzerva, kako ti onda rece za mene, kada mi bude ponestalo toga u RL najverovatnije cu to raditi ovde.
Ali cu tada sa iskusnima koji znaju pa da naucim nesto

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 30 Sep 2012, 18:36
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

*Twilight* je napisao:
Bradpresto Piit je napisao:

hahahahaaaa nemoj da si takav pa znas valjda sa ja to ne znam, znas da volim da se salim ali ja cu uvek biti konzerva, kako ti onda rece za mene, kada mi bude ponestalo toga u RL najverovatnije cu to raditi ovde.
Ali cu tada sa iskusnima koji znaju pa da naucim nesto

Ma pusti ti to,tko ce ti vjerovati,hahahahahah

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu