|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Na oblaku sto nebom plavim plovi leprsaju i nocas moji snovi i poneseni talasom zelje prikradu se tiho do tvoje postelje tisina nam svira ljubavnu sonatu i otkucavaju ritmicno kazaljke na satu gledam te dok spavas, mislima milujem zvezdama malenim poljupce ispisujem Otvaras oci sneno me posmatras pa onda polako pocinjes da shvatas da ponovo i noci ove oboje sanjamo iste snove Opet...jos jedna noc u nizu u kojoj smo daleko..a tako blizu...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
U praskozorje novoga dana Zvezdanim stazama srce luta Umorno, drhtavo u susret zori Trazi znakove pokraj puta
Znakovi koji daleko vode Tamo iza svih brda i mora Putokaz trazi do srca tvoga Dok svice jos jedna rujna zora
Izgubismo se u tamnim nebeskim obrisima Tvoje srce negde u magli je nestalo Dal’ tako mora voljom Bozijom ili je da voli ipak prestalo
Zelim da znam ,odgovor trazim I bolno srce beskrajem luta Da stazu do tebe ponovo nadje Trazeci znakove pokraj puta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Hladno je I sivo Napolju tmurno Bas kao I u mojoj dusi Lutam daljinama pogleda praznog A Teskoba neka pritiska, gusi..
Nemir je svoje kandze spustio Uhvatio srce pa steze i kida A ono cvili I bolno pita Zar opet ljubav me izda..?
Ponovo nakon svih ovih godina Samoce , cekanja da rana zaceli Da li je moja takva sudbina Da izda me svako kog’ srce pozeli...?
Vecnost, cini mi se ,prodje cela Nizali se dani , godine duge Voleti nikoga ja smela nisam Umorna od lazi, boli i tuge..
Bio je obican jesenji dan Korakom tihim dodje iz daleka Moj dugo cekani san I srce mi sapnu da bas njega ceka.. Poletela bujica osecanja raznih a srce razigrano rasiri krila reci mu behu kao najlepsa sonata Pitam se zar je sve laz bila....
Ne, ne mogu, ne zelim da verujem Gledam u daljinu, pogled mi se muti U daljinama pustim odgovor trazim, A daljina..kao i on..i dalje cuti.........
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
U daljini te osecam, a ne videh tvoje oci, tek ih slutim i zamisljam i znam da ces jednom doci
Osecam te kao ljubav a ne videh lice tvoje al' te cekam , i jos uvek ispruzene ruke stoje..
Ne osetih dah tvoj vreli tvoj me pogled ne milova, al te svake noci vidim jer si gost svih mojih snova
U oblaku te plavom vidim i u zutom suncokretu i u dasku letnjeg vetra u poljskome svakom cvetu.. Vidim te kad bela zora plamti u svom prvom sjaju vidim te k'o morske vale sa obalom u zagrljaju...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ovo sam ti dugovala...uh...odavno...ljubim te...
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Hvala Senka....puno
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Tu sam..i kad me nema...I pisem opet o tebi..i onda kad su sve stranice vec ispisane...ja...,lepim komadice hartije...sklapam...u jos jedan list...jos koju rec...posvecenu...opet tebi.... Tebi....
Oprosti... danas tebi pisem, tebi koja ces doci posle mene, izbrisi bore sa njegoovg cela, i sa lica skloni mu tamne sene... Tebi, u cijem ce zaspati krilu, ispleti mu nove snove srece, ogrej mu dusu zagrljajem toplim, obecaj da tuzan nikad biti nece.. Kraj njega budi u dobru i zlu, nek tvoja ljubav bude vecna jer njegov osmeh ,moja je radost, tako cu i ja biti srecna... Tebi koja ces posle mene doci, ne ljutim se ,tragove moje izbrisi sve, al budi posebna, najbolja u svemu, cuvaj moju ljubav , molim te....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
UMEM JA.. Umem ja od sveta sakriti suzu, smejati se i kada na dno padam umem ja mnogo, al' jedno ne umem, prestati tebi da se nadam
Umem ja u ovoj prasumi zivota, sa zverima opakim da se borim, umem ja sve samo jedno ne ne umem da prestanem da te volim
Umem ja vesto odglumiti srecu, i kad mi tuga ne da da disem, umem ja sve , samo ne umem tebe iz misli da izbrisem..
Umem ja mnogo, samo jedno ne, iz srca ne umem istrgnuti te, ne umem jos uvek naterati sebe, da dan mi pocne bez misli na tebe
RAKEL...(Ili Julia) kako kome vise odgovara....
PS..POZDRAV I ZA ONE ISTRIPOVANE KOJI SU UMISLILI DA JURE PLAGIJATORE PO NETU, PA MISLE DA KRADEM SAMA OD SEBE SVOJE PESME... Naravno to nema veze sa ovim Forumom
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
bla...bla....bla.... ebote...koja patetika.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 22 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|