|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46265
|
Emanuella je napisao: [mislim.gif] i ja se rijesavam uspomena najlakse mi gurnut ih pod tepih al kad pravis veliko spremanje,opet isplivaju kremacija mi zvuci dugotrajno Trebaće mi dani da sačuvam sve linkove iz foldera...pa će i kremacija na red... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: Ruzo,moja ruzice:P Sanjao sam svoju(tvoju)ružicu,,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: Hahaha,nisam ali sam slusao tu pjesmicu,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Show must go on! -Kad bi kojim slucajem moga birati,koji bi talent da mi Bog podari,bez sekunde razmisljanja bi odabrao dar za pjevanje,jer to mi je tako uzvisena i nekako romanticno.I cim su poceli svi ti pjevački reality Showi na ovim prostoran ja sam sve to pogledao otvorenih usta,diveci se tom meni nikad datom talentu,i uvijek sam zadivljen nekim kandidatom,koji se prijavio na show onako usput i pokazao svoj raskosni glas,od male djece pa sve do onih starije dobi,sjetimo se samo one Susan Boyle kucanice koja je svojim pjevanjem zadivila cijeli svijet.Kao antitalent za pjevanje,ja sam dobar slusatelj i uzivatelj pjesme a pogotovu,kazem,ove gdje kandidati pjevaju onako"na suho"i gdje nema prevare "šminkanja"i "peglanje"pjesama na kompijuteru i studiju,ili nedajbože pjevanje na play back. -Tako sam i preslusao ove radove tonske nasih forumasa i malo je reci da sam očaran sa svima,svaka vam cast!!!Prvo moram reci da Just ima finu boju glasa i vidi se da ima talenta,nadam se da ce drugi put pjesma biti duza,samo to,Just skidam kapu,bravo!!!!Nadalje,repanje Molene je upravo fantasticno,uzivao sam,ocekujemo nesto "zabavno" od nje jer ocito je da zna pjevati...Zlobni bravo za ovaj instrumental,jel može jedan po narudzbi,izvrsno je!!!Laža je,pak,pokazala dva talenta,za pjesmicu i dar pripovijedanja,ima smisla materem,a glas joj je tako sexy,ajmeee,Lažo daj kad mognes otpjevaj neku duzu pjesmu,po svom izboru,tvoj sam fan,kao i od Just,Molene,Zlobnog....Jos jednom svaka vam cast!!! Bradpresto Pjevat ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne,nisam napisao post,nego samo reklamiram,,,Idite na Ne ljuti se covjece i tamo procitajte,tko je tko na Forumu,danima sam studirao i pratio ponasanje nasih,malo je reci,dragih forumista,i tako tesko donio ocjenu o njima,,,procitajte i saznajte pravu istinau,,,odmah,,,,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hello Dj.Ana....uđi slobodno,,hahhahaah,nema sobice,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GENIJALNI FOR(UM) -Kako samo vrijeme leti,rekli bi i zimi i ljeti.Kao da sam jucer dosao na ovaj Forum s"onoga"Foruma na poziv Megi i biciklistice broj jedan,valjda im je to bio zadatak,vabiti forumase s Foruma na Forum,i tako sam ja pristao doci ovdje,jer su svi,gotovo svi iz"stare ekipe"bili tu.Ispocetka je trebalo malo vremena naviknuti si na ovaj Forum,otprilike je to kao kad prekines s jednom zenom i pocnes s drugom,u biti je isto,ali je novi izazov i uvijek se nadas bit ce bolje,zanimljivije,erotičnije...Otvorih svoj blog pod istim imenom kao i tamo i odmah se Megi bacila na posao te je vecinu tematskih postova kopirala ovdje,valjda joj je i to bilo u opisu radnog mjesta,jer je tada jamislim bila glavni nešto!????Elem,sto bi rekli,i forumski zivot je krenuo svojim uobicajenim tokom...Na nagovor druge biciklistice Molene sam izasao iz okvira svoga bloga i rastrcao se po Forumu,cak sam,ne budi lijen,nabacio i par tema koje su znale biti i posjecene...Osim,kako sam rekao,forumasa koje poznajem"sto godina"pojavile su se nove forumaske "face"sto stvarno novi ,sto prerušeni u drugi nick...Tako se jednog lijepog dana pojavila izvjesna Smiljka sa cudnim naglaskom i ćirilicom i taman kad smo se navikli na nju,ona kakva i je promijenjiva kao vrijeme u bablje ljeto,promijeni nick u Vučica i od tada je promijenila jedno tristo avatara,ali to je Vucica...Nadalje,isto kao grom iz vedra neba je dosla i Emmanuela i sve sto je musko,a bogami i pokoje zensko je ostalo paff,zbog njenog eroticnog izričaja i nedvosmislenih aluzija na sex i odmah su se na nju stucile dezurne moralistice biciklistice jedna i druga,Laza i jos pokoja forumasica i osuli na nju rafalnu paljbu kao Savo Kovacevic onomad po Svabama,ali nije se Ema dala,mada je smanjila svoj izrazaj i dozivljaj,vjerojatno se zaljubila,u zadnje vrijeme rijetko dolazi na Forum,razlog nitko nezna...Nikita,ah Nikita,znana i kao Okano,plesacica,DJ,i svasta nesto, je cudna biljka,osim sto natjerava Trileta po Forumu postavlja i postove o onaniranju,a kako sama kaze,nezna sta je to,preporucam joj kratki tecaj kod Tw,koja kako sama tvrdi,kad vodi ljubav to radi da bi partner zadovoljila(!?),zapravo Nikitica je kao pcela,mnogo zuji a malo meda daje...Najgora lagano posustaje,mislim da nije pronasla svoj status pod nebom Foruma,Gresnica je bila i otisla a da nista nije zgrijesila,Dj.Ana ljubiteljica BB-a i BPP-a,znana kao najsporiji prst pp,od kad se vratila iz Schladminga,Pakraca ili Babine Grede,sad neznam tocno,je umiljata i prede kao mala maca tj,Maca...Neke forumasice su nestale kao snijeg u proljece(ne ovo proljece)Sjajna,ASG,PGS,PMS,Bubi,odose a da nisu ni sarmu probale...Povremene posjetiteljice poput Miss Helen,Maree,Anike,Nuse...jos se nisu afirmirale,predlazem cesce pojavljivanja ovdje,i dakako,puno punooo,samnom pepeisati,,hahahah...O muskim nemam puno rijeci,osim da je onaj Picard pobjegao kao vrag od križa kad je Megi izjavila za njega da nije njen tip,suska se da je prodao njivu i otisao na plasticnu operaciju negdje u Ameriku da bi licio na nekog Meginog omiljenog glumca,nogometasa ili komsiju Dragosava...isto tako ,ne mogu pofatati konce tko je Radisav Oluja,Mojne i Debilko meni se cini da je to jedna osoba s tri nicka,jer u njihovom pisanju nisam primijetio ni mrvicu razlike...Organiziraju se razna natjecanja,avatar dana,mjeseca,sunca,palaca...naj aforizam,naj montazna skela,pardon slika,tko najdalje moze pljunuti udalj,trcanje uvis,a najbolje je natjecanje u "pjevanju",gdja na zadanu temu filmske glazbe takmicari pricaju monodrame,skeceve,pricaju s babama,nagovore zaovinu tetku da pjeva umjesto njih...pa narode moj lijepi,ako je zadak pjevanje onda pjevajte pa makar pjevali kao ja i Megi,ali pjevajte,a kad bude vecer poezije onda recitirajte,ne kazem da monodramice nisu dobro izvedene,naprotiv sjane su,ali ste promasili temu...i jos nesto onom koji svira gitaru,dobro svira,ali neka u svirci kaze nesto ja sam taj i taj,tako da bi to bilo autenticno,tj.da znamo da to svira zaista on a ne Jimi Hendrix ili Carlos Santana,,,hahahah Toliko od mene ovaj put... Bredprestopjevatisviratgitaru ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Bradpresto Pitt je napisao: isto tako ,ne mogu pofatati konce tko je Radisav Oluja,Mojne i Debilko meni se cini da je to jedna osoba s tri nicka,jer u njihovom pisanju nisam primijetio ni mrvicu razlike... Bredprestopjevatisviratgitaru ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) Kako si pogodio? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Auuu Bradonjo svaka ti cast sto me nahvali,samo nejasno mi osta iz kog rukava si izvukao Babinu Gredu....
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|