|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46265
|
Bradpresto Pitt je napisao: IME NICKA...Ovdasnje nickove mozemo podijeliti u nekoliko grupa,prvo ovi nickovi "u bojama"gdje jedna forumasica ima ni manje ni vise nego tri(3) imena,pogadate,rijec je o Astri,pardon,Nini,izvinte htio sam reći Senki,e sad ili misli da vrijedi za tri žene ili tako pokazuje tko je tu gazda(rica),nikad necemo saznati,jbote ko da je kancelarka Njemacke a ne glavna na Srbija Forumu,hahahahah... Bradprestomijenjatnick ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Već sam objašnjavala...i to baš tebi jer si se raspitivao...zašto imam crveni,zeleni i obični nick... Ali kao da je to uopće bitno... Nego,koji nick da zadržim Astra ili Nina? Daj da čujem od vrsnog znalca kao što si ti ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
senka...po meni:)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Senka svakako.... Ali između Astra i Nina se dvoumim... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Nina
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I ja sam mislila...onaj Astra prepun nekih uspomena kojih se moram riješiti...
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) i ja se rijesavam uspomena najlakse mi gurnut ih pod tepih al kad pravis veliko spremanje,opet isplivaju kremacija mi zvuci dugotrajno
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: IME NICKA...Ovdasnje nickove mozemo podijeliti u nekoliko grupa,prvo ovi nickovi "u bojama"gdje jedna forumasica ima ni manje ni vise nego tri(3) imena,pogadate,rijec je o Astri,pardon,Nini,izvinte htio sam reći Senki,e sad ili misli da vrijedi za tri žene ili tako pokazuje tko je tu gazda(rica),nikad necemo saznati,jbote ko da je kancelarka Njemacke a ne glavna na Srbija Forumu,hahahahah... Bradprestomijenjatnick ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Već sam objašnjavala...i to baš tebi jer si se raspitivao...zašto imam crveni,zeleni i obični nick... Ali kao da je to uopće bitno... Nego,koji nick da zadržim Astra ili Nina? Daj da čujem od vrsnog znalca kao što si ti ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) Ma dobro znam to,ali sam morao napisati nesto o tome,jer je rijec o nickovoima,mislim da neki imaju cak i vise njih,jer se logiraju s raznih ip-ova,s posla,s moba,s kompa,ja vec znam neke,,,,ali to je njihova stvar,meni je dosta i ovaj moj jedan....
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Emanuella je napisao: [flower.gif] Allo,davaj ruzicu,davaj,,,,,
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Ruzo,moja ruzice:P
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|