Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Jul 2025, 20:54

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Feb 2013, 12:54
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

...greškom otišlo ovde..izvinjavam se..

Slika

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Feb 2013, 13:08
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Bradpresto Pitt je napisao:
Ma to je samo onak nadeno na brzaka,a kad bi se vratio na Kafanu unatrag mogao bi se cijeli ljubavni roman napisati,,,vjeruj mi,,,,

и неје ти неко оправдањенце [zenskismeh.gif]
ал следеЧи пут, закукуљи гу малкоте вако је баш једностаФно
мсм на мен [boredsmiley.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Feb 2013, 13:17
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Вучица je napisao:
Bradpresto Pitt je napisao:
Ma to je samo onak nadeno na brzaka,a kad bi se vratio na Kafanu unatrag mogao bi se cijeli ljubavni roman napisati,,,vjeruj mi,,,,

и неје ти неко оправдањенце [zenskismeh.gif]
ал следеЧи пут, закукуљи гу малкоте вако је баш једностаФно
мсм на мен [boredsmiley.gif]

Hocu,zakukuljit cu ga,ne malo nego puno,,,hahahahahh

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Feb 2013, 15:52
Korisnikov avatar
*VIP*

IME NICKA
A sad malo o jednoj temi koja je dosta zastupljena,tiče se sviju nas,a to je naše forumsko ime,tj.nas nick.
-Ja kad sam birao nick,a to je bilo još u doba one Farme 2,dosavši na tadasnji Farma chat,razmišljajući koji bi uzeo nick,slučajno sam negdje pročita,vjerojatno na Netu, zgodnu doskočicu:Brad presto pit,poceo pit Sampras,to mi se svidjelo,ali posto bi ta cijela sintagma bila predugacka za jedan nick,odabrao sam prvi dio te zgodne dosjetke,i sve ostalo je povijest,,,hahahahahah...
-Nick nikako nisam mijenjao,a ima tomu tri godine skoro,jednostavno svidio mi se...I zato valjda nekako više cijenim one koji nisu mijenjali svoj nick cijelo vrijema,a takvih je stvarno malo,gotovo zanemariv broj.
-Zapravo,nema nitko od tog Farma chata tko nije barem jednom promijenio svoj net nadimak,ima onih koji su ga na chatu imali isti kao ovdje,ali su ga mijenjali na Veliki brat chat,te na Forumu Srbija.Osim Čik,ali ona nije ovdje aktivna,valjda je bila samo jednom tu ili tako nesto.
-Nickovi su ovdje razliciti,i manje-više dozlaboga nemaštoviti...Nevjerojatno je kako su ljudi neinventivni kod davanja sebi nicka,kao da ga daju najvecem neprijatelju a ne sami sebi,i tko zna kako su dosli do toga da si zabiju autogol nicim izazvani...Ovdasnje nickove mozemo podijeliti u nekoliko grupa,prvo ovi nickovi "u bojama"gdje jedna forumasica ima ni manje ni vise nego tri(3) imena,pogadate,rijec je o Astri,pardon,Nini,izvinte htio sam reći Senki,e sad ili misli da vrijedi za tri žene ili tako pokazuje tko je tu gazda(rica),nikad necemo saznati,jbote ko da je kancelarka Njemacke a ne glavna na Srbija Forumu,hahahahah...Ajde ok,onaj"crveni"Despot ima primjeran nick,jer despot ustvari znaci naslov nekog vladar ili tako nesto...Onda imamo nickove iz crtića(?!),Minnie Disnyjev lik,čini mi se,a valjda ova sto se krije pod tim nickom nosi minice pa je zato uzela taj nick(poslati sliku u minici n a moj pp,)hahahah,potom Megi od Maggie Simpson iz "Simpsonovih"cuvene animirane i svjetski poznate TV-serije,neznam,davno sam to gledao , da li ta u seriji psuje neodgojeno kao ova nasa Megi,cisto sumnjam!
-Imamo i filmske likove kao nickove kao Picard iz "Zvjezdanih staza",hmmm,ne ide to selo&svemir ma neeee,odmah tu je Nikita koju u seriji glumi kanađanka  Peta Wilson,koja je sredila vise bandita nego sto su Bata Zivotinja i Ljubisa Smoki pobili Švaba,a nasa Nikita nemoze savladi niti slabasnog Trileta,hahahaahha, te Emanuella po naslovnom liku serije erotskih filmova sa Sylviom Kristel,a ako je nasa Emma bar djelic eroticna kao ona,eto mene put Čačka...Tu su i "historijski nickovi"Sin BRutal iz antickog rima,samo sto ovaj,kako cujem,ima veću čunu,,bauahahahahah,te Empedokle starogrcki filozof kojeg si je nadjenuo "Kraljica povrća paradajz"),niđe veze!!!Ono sto je interesantno imamo par "životinjskih"nickova Vučica i Vujo Kojić(Kojo Vujić) koji se simpatiziraju,pa nek mi netko reče da vukovi žive sami,Lupus in fabula...Opsini nickovi koji bi trebali oslikati svoje"nosioce"ima njih dosta a to su:Sjajna,Zlobni,Nero,Mala...stim da bi ja izvrsio promjena pa bi Zlobnog nazvao Sjajni,Sjajnu Zlobna,Malu Nera,Neru (s)malim,zgodno zar ne?!Imamo i tri nicka koji se"prve Englezi(She,Passion,Twilight),dva "anđeoska"(Anđeo sa Greškom,Anđeo82),sto je kad saberemo 84 anđela,ipak malo previše...dva nicka od vlastitog imena(Žex=Željko,Trile=Trifun),cijeli niz vlastitih imena(genijalno!!)..Lila,Bubi,Dejana(njih nekoliko),Julia,Tesa,Marrin,Anika,Koki(koga ovim putem zamoljavam da tolko ne pise,covjece sve zaspama!!),Urijel(hebrejsko ime),brzoprsta i tamansexi Klara,Sto je senzaciju imamo jedan nick poznate tvornice Iskra iz Kranja,svi imamo peglu,usisivac ili brojac struje te marke,zatim usamljeni Vitez,kao sto i prilici...
-I na kraju,ne šecer,nego pelin,nickovi koji nista ne znace,bar ja tako mislim,ciji su si autori taj nick davali kad su imali los dan,jakoooo los dan!.
-Milena,ok,Malena,ima,ali brate mili  gdje ova nade Nick Molena,predpostavljam u Afrikama,,,hahahaha,Ameno!?Gledam i cudim se da li je to akronim,neko svetacko ime,ime planine u Bangladešu,rijeka u Tunguziji...još nisam odgonetnuo..pa Just nemam komentara,Mad Bookseller,cek jel to ljubitelj knjiga ili tak nesto,neznam,to ce nam on rece,,,Mmm to mi zvuci kao zavijanje macaka sad je veljanje...Casual,predpostavljam da se on oblaci onak kežual na buvljaku,Uther....to na staroarmenskom znaci prodavacbukovihigrabovihdrva,Radoslav Oluja(?!)....
-Ima toga jos ali bolje da vam vise ne pisem nista,ionako sve znate!!!
   Bradprestomijenjatnick [onavucega.gif] [srce.gif] [cepanje.gif]

Vrh
vuja kojic
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Feb 2013, 16:00
Korisnikov avatar
SIROTINJA RAJA

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15

zanimljivo....još kad se i avatari ne bi menjali tu bi se tek lepa priča mogla napisati

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Feb 2013, 16:15
Korisnikov avatar
*VIP*

vuja kojic je napisao:
zanimljivo....još kad se i avatari ne bi menjali tu bi se tek lepa priča mogla napisati

E Moj Kojo ,mijenjaju neki avatare cesce nego gaće,,,hahahahahah

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Feb 2013, 16:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

[flower.gif] moji komplimenti na textu

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 12 Feb 2013, 16:39
Korisnikov avatar
*VIP*

Emanuella je napisao:
[flower.gif] moji komplimenti na textu

Fala,fala vise vi volio cuti-Moji komplimenti na sexu-bauahahahahahha,ali komplimentima se ne gleda u zube,,,

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 13 Feb 2013, 13:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

Slika

[pozz.gif] [kikice.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 13 Feb 2013, 13:32
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Brate pite, lepoooo :D
Sve si zakacio kako red nalaze, samo umes ti to bolje. Pisi nesto podhitno pa da skoce na tebe, vidis da ove zene hoce medjusobno da se podave :D

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu