|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
SVE BEZ(VEZE) NA FORUMU -Jednom davno je rekla jedna forumasica,kako eto,dolazi na chat i Forum da bi,gledajsadovo,učila tipkati i slusala muziku(?!)I moš mislit kako smo joj povjerovali,prije bi joj povjerovali da je slagala da je,štajaznam,otišla u Ameriku,Aziju,Australiju,Afriku(uff jbote,ovi kontinenti sve na A!?),nego sto nam to reče,ali posto ni ona vise ne dolazi ovdje radi tipkanja i slusanja glazbe(to cete saznati u tekstu kasnije),svima je jasno da su svi ovdje radi ljubavi,ma kakva ona bila,i u bilo kojem obliku se pojavila.. -E kad to znamo,red je da vidimo tko skim,kako,zasto,ovdje na Forumu,tko se komu dopada,nedopada,tko je kome simpa,nesimpa....itd itd... Pa krenimo redom,neki su govorkali da je Ameno u vezi s Klarom,a kako su oboje takozvani"najsporiji prst",bojim se,ako bi se spojili da bi im takav mogao biti i sex,kažu ti isti da je uvažena Minnie cura od izvjesnog Nera,mada takvog nicka ne vidjeh tu cesto,no svjedno,pa ih cesto zamijenim,tako da je Minnie zapravo Nera(crna),a taj Nero da je mini,to jest da mu je mini,,,hahahahaah,nasa Vucica ima koliko vidim izvjesnih problema,ona je,prica se,zaljubljena u imenjaka Koju Vuju,međutim,ona Lažljiva je isto bacila oko,ma sta oko,ruku,nogu...na njega,tako da se tu vodi bitka,teska rovovska bitka,da ne kažem prsa u prsa... Nadalje isto tako oko 3leta je velika jagma,tu zapravo imamo ljubavni četverokut,mozda i peterokut,sesterokut,,,tavankut,ma tko ce ga znati,uglavnom radi se o ovome,koliko sam načuo,Nikita naša je zaljubljena u le le le ta ono do daske kako se kaze,međutim on je drzi na odstojanju zbog njenog nedavnog i navodnog flerta s drugim forumasem(ime poznato redakciji),i nikako ne može prijeci preko toga,i sad je ona na mukama,istom žestinom ga spopada i Bubi zvana Evija,koja bi ga rado uposteljila,pa ni Vučici nije mrzak,Iskra ga naklono gleda,a o Laži da i ne govorima...ona napad sve redom,predatorica...Tako da je Trile u trilemi koju odabrati,i sve manje dolazi tu,,pusti ih da pregaraju i mudro čeka vireći krišom na Forum...Pak,dekli Grešnici pri srcu je onaj Uther,koji bas i ne mari za nju,kao ni za Vučicu,on bi Emmu,medutim,neće ona njega,tako da je razocaran i jadan prorijedio svoje dolaske ovdje,te se posvetio sječi šume,kad vec nije moga do Emilijine "šumice". -Montoya se isto,razocaran Emom,bacio u pjesničke vode,jer znamo svi da umjetnik najbolje stvara u ljubavnoj boli...Sin brat,je takoder pokleo kod Zemke(a trebala je ona klečati ispred njega!),ako me razumijete sta sam htio reći,ali on je čvršći od ostala dva "praseta",ali sigurno u tami pod maskom roni suze,garant! -No,znate li kako bi se zvala Anđeo sa Greškom,da kojim slučajem fura s Bossom,pa zvala bi se Anđeo s Peškom,bauhahahahah,njihova nikad potvrđena "veza"je sporadična jos od kad je tadašnja Spavalica izvela s njim zezalicu pepeisanja s jednim drugim forumasem(ime poznato redakciji)i tad se Boss proveo kao bos(s) po trnju,a Boske nikad nije to oprostio tom forumašu...Jedna grupa forumaša kako bi se u Zagrebu rek ,nit v rit nit mimo,(pitajte Emmu za prijevod!?)ali ne pticu emu nego Emanuellu forumašicu,dakle ti nesvrstani forumasi kao sto su Just,Sjajna,Iskra,Mala,srednja,velika,Zex,3M,Debilko,RO,Zlobni,Dobri...i mnogi drugi,cijih se nickova sad nemogu niti sjetiti,su tu samo da popune brojno stanje...nedefinirani,nejasni,nerazuljivi...ali neka ih...Ima jedna grupa zenskih koje nazivam odmilja bicikl-žene,dakle one koje su pedalirane od jednog forumasa(ime poznato redakciji),one samo kao sumanute setaju Forum i gledaju kako ce sto ruzno reci o tom forumasu,neka i zasluzio je,kad im je davao lažnu nadu,hiihihihhii,to su prije svega Tw,Molena,Laža,Rakel-Julija...ima ih jos,ali ovaj kvartet je neutješan i ne odustaje u blaćenju lika i djela već spomenutog forumaša,ovak gledajuci ih lice mi na 4 kaubojske zagorjele tave,,,hahahahahah,ali neka i njih,bas su slatke...prave S(pice) Girls -Kad smo vec kod slatkog onda sto bi rekli Švabe- Zucker kommt zu einem ende-a to je,pogađate,veza između Megi i Picarda,gdje je on nju jos kadikad osvojio nekom pjesmicom ..išo medo u dućan...ili tako nešto,te je ona momentalno prestala učiti tipkati i više nije slušala pjesme na Forumu,nego je pričala kako je on,eto duhovit,najbolji,najpametniji,sve naj naj,pa nek mi netko kaze da u ljubavi imaju pravila,nemaju ni u tragovima,a on je pomislio da je zaista takav pa se poceo uvaljivati drugim trebama,koje mu mogu biti....vršnjakinje,,,hahahahah,a bogme i njemu su se utrpavale prije svih Laža,Julija,i par ovih iz nesvrstane grupe a najviše Molena samo da bi Megi po.... oludjela,a Megi je sve to stoički podnosila,i pravila se da joj nisi ni pero odbili,međutim,u njoj je kuhalo kao u Vezuvu,ma kao u tri Vezuva,i samo je cekala priliku da joj to kaze u brk,što joj je jučer i rekla,zahladnjela je odnose s njom na nula stupnjva,a ova iskusnjara ju je laganini podjebaus... Megi ni dan danas neće priznati tu ljubav,jer ju je valjda sram!?Pa ljudi moji i forumaši,sramota je ukrasti,ubiti,slagati,oteti,spamati,a voljeti nije sramota,naprotiv to je ogromna čast i zadovoljsto,biti voljen iskreno i isto tako voljeti!!! Eh da da ne zaboravim,i toliko osporavni Pitt ima svoje pristalice,poput blesse i Dejane,blessa je na bolovanju(od ljubavi),a Djana je u Schladmingu na Svjetskom skijaškom prvenstvu,javila mu se razglednicom jučer... -Napominjem da je ovaj post samo moje razmišljanje i utisak,možda to i nije tako kao sto je gore napisano,ali bojim se da je!!! Bradprestosevezat ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Bradpresto Pitt je napisao: SVE BEZ(VEZE) NA FORUMU -Jednom davno je rekla jedna forumasica,kako eto,dolazi na chat i Forum da bi,gledajsadovo,učila tipkati i slusala muziku(?!)I moš mislit kako smo joj povjerovali,prije bi joj povjerovali da je slagala da je,štajaznam,otišla u Ameriku,Aziju,Australiju,Afriku(uff jbote,ovi kontinenti sve na A!?),nego sto nam to reče,ali posto ni ona vise ne dolazi ovdje radi tipkanja i slusanja glazbe(to cete saznati u tekstu kasnije),svima je jasno da su svi ovdje radi ljubavi,ma kakva ona bila,i u bilo kojem obliku se pojavila.. -E kad to znamo,red je da vidimo tko skim,kako,zasto,ovdje na Forumu,tko se komu dopada,nedopada,tko je kome simpa,nesimpa....itd itd... Pa krenimo redom,neki su govorkali da je Ameno u vezi s Klarom,a kako su oboje takozvani"najsporiji prst",bojim se,ako bi se spojili da bi im takav mogao biti i sex,kažu ti isti da je uvažena Minnie cura od izvjesnog Nera,mada takvog nicka ne vidjeh tu cesto,no svjedno,pa ih cesto zamijenim,tako da je Minnie zapravo Nera(crna),a taj Nero da je mini,to jest da mu je mini,,,hahahahaah,nasa Vucica ima koliko vidim izvjesnih problema,ona je,prica se,zaljubljena u imenjaka Koju Vuju,međutim,ona Lažljiva je isto bacila oko,ma sta oko,ruku,nogu...na njega,tako da se tu vodi bitka,teska rovovska bitka,da ne kažem prsa u prsa... Nadalje isto tako oko 3leta je velika jagma,tu zapravo imamo ljubavni četverokut,mozda i peterokut,sesterokut,,,tavankut,ma tko ce ga znati,uglavnom radi se o ovome,koliko sam načuo,Nikita naša je zaljubljena u le le le ta ono do daske kako se kaze,međutim on je drzi na odstojanju zbog njenog nedavnog i navodnog flerta s drugim forumasem(ime poznato redakciji),i nikako ne može prijeci preko toga,i sad je ona na mukama,istom žestinom ga spopada i Bubi zvana Evija,koja bi ga rado uposteljila,pa ni Vučici nije mrzak,Iskra ga naklono gleda,a o Laži da i ne govorima...ona napad sve redom,predatorica...Tako da je Trile u trilemi koju odabrati,i sve manje dolazi tu,,pusti ih da pregaraju i mudro čeka vireći krišom na Forum...Pak,dekli Grešnici pri srcu je onaj Uther,koji bas i ne mari za nju,kao ni za Vučicu,on bi Emmu,medutim,neće ona njega,tako da je razocaran i jadan prorijedio svoje dolaske ovdje,te se posvetio sječi šume,kad vec nije moga do Emilijine "šumice". -Montoya se isto,razocaran Emom,bacio u pjesničke vode,jer znamo svi da umjetnik najbolje stvara u ljubavnoj boli...Sin brat,je takoder pokleo kod Zemke(a trebala je ona klečati ispred njega!),ako me razumijete sta sam htio reći,ali on je čvršći od ostala dva "praseta",ali sigurno u tami pod maskom roni suze,garant! -No,znate li kako bi se zvala Anđeo sa Greškom,da kojim slučajem fura s Bossom,pa zvala bi se Anđeo s Peškom,bauhahahahah,njihova nikad potvrđena "veza"je sporadična jos od kad je tadašnja Spavalica izvela s njim zezalicu pepeisanja s jednim drugim forumasem(ime poznato redakciji)i tad se Boss proveo kao bos(s) po trnju,a Boske nikad nije to oprostio tom forumašu...Jedna grupa forumaša kako bi se u Zagrebu rek ,nit v rit nit mimo,(pitajte Emmu za prijevod!?)ali ne pticu emu nego Emanuellu forumašicu,dakle ti nesvrstani forumasi kao sto su Just,Sjajna,Iskra,Mala,srednja,velika,Zex,3M,Debilko,RO,Zlobni,Dobri...i mnogi drugi,cijih se nickova sad nemogu niti sjetiti,su tu samo da popune brojno stanje...nedefinirani,nejasni,nerazuljivi...ali neka ih...Ima jedna grupa zenskih koje nazivam odmilja bicikl-žene,dakle one koje su pedalirane od jednog forumasa(ime poznato redakciji),one samo kao sumanute setaju Forum i gledaju kako ce sto ruzno reci o tom forumasu,neka i zasluzio je,kad im je davao lažnu nadu,hiihihihhii,to su prije svega Tw,Molena,Laža,Rakel-Julija...ima ih jos,ali ovaj kvartet je neutješan i ne odustaje u blaćenju lika i djela već spomenutog forumaša,ovak gledajuci ih lice mi na 4 kaubojske zagorjele tave,,,hahahahahah,ali neka i njih,bas su slatke...prave S(pice) Girls -Kad smo vec kod slatkog onda sto bi rekli Švabe- Zucker kommt zu einem ende-a to je,pogađate,veza između Megi i Picarda,gdje je on nju jos kadikad osvojio nekom pjesmicom ..išo medo u dućan...ili tako nešto,te je ona momentalno prestala učiti tipkati i više nije slušala pjesme na Forumu,nego je pričala kako je on,eto duhovit,najbolji,najpametniji,sve naj naj,pa nek mi netko kaze da u ljubavi imaju pravila,nemaju ni u tragovima,a on je pomislio da je zaista takav pa se poceo uvaljivati drugim trebama,koje mu mogu biti....vršnjakinje,,,hahahahah,a bogme i njemu su se utrpavale prije svih Laža,Julija,i par ovih iz nesvrstane grupe a najviše Molena samo da bi Megi po.... oludjela,a Megi je sve to stoički podnosila,i pravila se da joj nisi ni pero odbili,međutim,u njoj je kuhalo kao u Vezuvu,ma kao u tri Vezuva,i samo je cekala priliku da joj to kaze u brk,što joj je jučer i rekla,zahladnjela je odnose s njom na nula stupnjva,a ova iskusnjara ju je laganini podjebaus... Megi ni dan danas neće priznati tu ljubav,jer ju je valjda sram!?Pa ljudi moji i forumaši,sramota je ukrasti,ubiti,slagati,oteti,spamati,a voljeti nije sramota,naprotiv to je ogromna čast i zadovoljsto,biti voljen iskreno i isto tako voljeti!!! Eh da da ne zaboravim,i toliko osporavni Pitt ima svoje pristalice,poput blesse i Dejane,blessa je na bolovanju(od ljubavi),a Djana je u Schladmingu na Svjetskom skijaškom prvenstvu,javila mu se razglednicom jučer... -Napominjem da je ovaj post samo moje razmišljanje i utisak,možda to i nije tako kao sto je gore napisano,ali bojim se da je!!! Bradprestosevezat ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Potkrala ti se greska na samom startu. Ameno je najsporiji prst, a ja sam poznata kao brzi prst, tako da bi sex bio prava mera. Ostalo ne mogu da komentarisem, nisam obavestena. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Bredgenije ja se ne bih dicio brzinom pred devojkama ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
hahahhahha zemo,svaka ti ko Njegoseva
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
и ондаК се сви питају зашто ми је БреДкасти иЗузетно симпиЧантан све си у праву што си о мен написао, само ти се греШка у никовима омакнула ај ти то малко боље истражи, јер ако већ ЧИТАШ онадК си требао ПРОЧИТАТИ да волем исклључиво малЏе БреДкасти поЗдрав од менека а следеЧи пут ту Шпанску ил Јапанску серију бар зачини и неком фантазијом ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ameno je napisao: [top88.gif] Bredgenije ja se ne bih dicio brzinom pred devojkama ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) E Amenko i Klarinka,nisam ja rekao da je loše ako je sporo,naprotiv...ali baš da ne bude ono posve sporo,onda nije bas dobro,,,hahahhaahahha
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
des Pitu ovo gore je odlicno
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Emanuella je napisao: des Pitu ovo gore je odlicno E tu sam,hvala,reci gdje je onaj link od Covjece ne ljuti se,ne mogu ga naći!?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: и ондаК се сви питају зашто ми је БреДкасти иЗузетно симпиЧантан све си у праву што си о мен написао, само ти се греШка у никовима омакнула ај ти то малко боље истражи, јер ако већ ЧИТАШ онадК си требао ПРОЧИТАТИ да волем исклључиво малЏе БреДкасти поЗдрав од менека а следеЧи пут ту Шпанску ил Јапанску серију бар зачини и неком фантазијом ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Nisam ja pogrijesio nista,sve sto je napisano je tako,pa vidio sam to i procitao,,hihihih,i nemas se potrebe braniti kao da je to lose,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|