|
Autoru |
Poruka |
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Rambu je puklo srce og ladnoce a Rocky mi je stari drug,evo bas nesto hoda cetveronoske po stanu... Znam,znam,tko je tvoj Stallone,gazdaricu mu njegovu poljubim,,hahahaahah Pa da ti si ga video na zurci kod Terminatora
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Rambu je puklo srce og ladnoce a Rocky mi je stari drug,evo bas nesto hoda cetveronoske po stanu... Znam,znam,tko je tvoj Stallone,gazdaricu mu njegovu poljubim,,hahahaahah Pa da ti si ga video na zurci kod Terminatora Jesam ,dosao je s motorom dok smo ja i ti plesali sentis,sjecas se,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Kako da ne,te godine smo i pobedili na natjecanju na sentisijadi
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Kako da ne,te godine smo i pobedili na natjecanju na sentisijadi Je,ali da nije bilo baterijske lampe,,,tesko hahaahhaahah,kad se sjetim kako sam te cepao nogam dok smo plesali u zanosu,ali ti si to sve stocki i stojeći podnijela,cestitam ti,,,bauhahahahaah
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Kako da ne,te godine smo i pobedili na natjecanju na sentisijadi Je,ali da nije bilo baterijske lampe,,,tesko hahaahhaahah,kad se sjetim kako sam te cepao nogam dok smo plesali u zanosu,ali ti si to sve stocki i stojeći podnijela,cestitam ti,,,bauhahahahaah Znam ja da si ti hteo da ja padnem ali ne znam lezecki da plesem,nisam za break dance
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Kako da ne,te godine smo i pobedili na natjecanju na sentisijadi Je,ali da nije bilo baterijske lampe,,,tesko hahaahhaahah,kad se sjetim kako sam te cepao nogam dok smo plesali u zanosu,ali ti si to sve stocki i stojeći podnijela,cestitam ti,,,bauhahahahaah Znam ja da si ti hteo da ja padnem ali ne znam lezecki da plesem,nisam za break dance E i pad je let,ma nisam to htio,baterije mi,hahahahaahah,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
cao macici 
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Najpre sam mislila da ti je flasa ali posto si rekao da si prestao pit,prosvetlilo mi se Cao ![[zimski pozdrav.gif] [zimski pozdrav.gif]](./images/smilies/zimski pozdrav.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Najpre sam mislila da ti je flasa ali posto si rekao da si prestao pit,prosvetlilo mi se Cao ![[zimski pozdrav.gif] [zimski pozdrav.gif]](./images/smilies/zimski pozdrav.gif) Bauhahhaahahahha,dobro dobrooooo,i to baterija Duracel,triput dulje traje,,,hahahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
hahahahaha,sta ovo bi?  Alo Dejana ne ljubomorisi,nas dvoje smo samo drugari sa neta 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|