|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
E da,ispricavam se nadasve postenome puku forumaskom,jer sam obecao drugi dio Gospode,medutim,u strci i zbrci sam to nehotice izbrisao,tako da moram to pisati ponovno,po sjecanju,jos jednom moje iskreno pardoniranje,,,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bradpresto Pitt je napisao: E da,ispricavam se nadasve postenome puku forumaskom,jer sam obecao drugi dio Gospode,medutim,u strci i zbrci sam to nehotice izbrisao,tako da moram to pisati ponovno,po sjecanju,jos jednom moje iskreno pardoniranje,,,, Ovo je za mene smak sveta
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E da,ispricavam se nadasve postenome puku forumaskom,jer sam obecao drugi dio Gospode,medutim,u strci i zbrci sam to nehotice izbrisao,tako da moram to pisati ponovno,po sjecanju,jos jednom moje iskreno pardoniranje,,,, Ovo je za mene smak sveta I za mene,tolko dugo pisao,vidis ti to,smak prije smaka,hahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E oce li svanuti dan kad se nijedna nece ljutiti na mene,jedan dan jedna,drugi druga,i tako redom,eh te zene,zesko je s njima,,,hahaahh
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: E oce li svanuti dan kad se nijedna nece ljutiti na mene,jedan dan jedna,drugi druga,i tako redom,eh te zene,zesko je s njima,,,hahaahh Doci ce taj dan prekosutra!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E oce li svanuti dan kad se nijedna nece ljutiti na mene,jedan dan jedna,drugi druga,i tako redom,eh te zene,zesko je s njima,,,hahaahh Doci ce taj dan prekosutra! Zar nije sutra dvdeset prvi,kad je zakazan Smak,,,hahahahah,ajde ako ce biti,da ga veceras docekamo kao Novu,ja i ti,sami samcati,,,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E oce li svanuti dan kad se nijedna nece ljutiti na mene,jedan dan jedna,drugi druga,i tako redom,eh te zene,zesko je s njima,,,hahaahh Doci ce taj dan prekosutra! Zar nije sutra dvdeset prvi,kad je zakazan Smak,,,hahahahah,ajde ako ce biti,da ga veceras docekamo kao Novu,ja i ti,sami samcati,,,, Bumo se dogovorili,ne...ali moram Rockyja da povedem jer ga nemam s kim ostaviti
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E oce li svanuti dan kad se nijedna nece ljutiti na mene,jedan dan jedna,drugi druga,i tako redom,eh te zene,zesko je s njima,,,hahaahh Doci ce taj dan prekosutra! Zar nije sutra dvdeset prvi,kad je zakazan Smak,,,hahahahah,ajde ako ce biti,da ga veceras docekamo kao Novu,ja i ti,sami samcati,,,, Bumo se dogovorili,ne...ali moram Rockyja da povedem jer ga nemam s kim ostaviti Da te cuva jel,hahahahaha,a sta je s Rambom,,,?
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Rambu je puklo srce og ladnoce a Rocky mi je stari drug,evo bas nesto hoda cetveronoske po stanu...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Rambu je puklo srce og ladnoce a Rocky mi je stari drug,evo bas nesto hoda cetveronoske po stanu... Znam,znam,tko je tvoj Stallone,gazdaricu mu njegovu poljubim,,hahahaahah
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|