I svaka pora moje koze, cini mi se... za tebe dise. Svaki najmanji pokret koji napravim svaka najkraca rec koju izgovorim cini mi se... zbog tebe postoji. Tebe vidim i kad su oci zatvorene tobom je ispunjen svaki moj osecaj i cini mi se... zivot si ti. Tvoj glas cujem i kad je mrkla tisina osetim te i kad nista ne osecam i cini mi se... vazduh si. S` tobom sam i kad te nema pricam ti i kad su usne neme i cini mi se... zvezda si. Nalazim te i kad si izgubljen cujem te i kad cutis i cini mi se... noc si. Trebas mi i kad imam sve zelim te i kad sve zelje su uzalud i cini mi se... nemir si. Volim te i kad sve ostalo mrzim trazim te i kad sve ostalo je izgubljeno i cini mi se... vecan si.
Zarobljena sam tobom, u mojim mislima... u iluzijama da negde postojis...
Kud su posli mekih krila tihi andjeli oni sto su nas dotakli jedne jeseni?! Gdje je pao moje duse cvijet prkosni kome trebam sad ovakva – hajde, reci mi.....
Bol moja nije ni od boga ni od sotone samo pjesma jos me drzi da ne potonem – nitko citav nije mogo ovo smisliti – da ni s tobom ni bez tebe ne znam zivjeti .....
Opila me jedna jesen jedan pogled stih zanesen – i od tada zivim tako – Boze, grijeh je reci kako – moja ljubav – ti oprosti mi ..... Opila me jedna jesen – opila me jedna jesen
Otici tamo gdje je sreca korak, Tamo gdje se korak srecom zove.
Tamo gdje svako oko Mojom suzom place, Tamo gdje iz mog oka Tvoja suza kaplje.
Tamo gdje laznog savrsenstva nema, Gdje laz, oholost, pohlepa i strast Nepoznate su rijeci, Tamo gdje jedan djeciji osmjeh srecu rodi, Tamo cu otici ja. Tamo gdje prljavog savrsenstva nema, Tamo gdje se i negledajuci sve razumije, Bez ijedne izgovorene rijeci, Tamo gdje dvije tuge jednu srecu rode, Tamo ti odoh ja.
A ti, neduzan i bezgrijesan Ostani ovdje u carstvu tvoje prljave igre rijeci, U carstvu tvojih savrsenih koraka, A kad osjetis nemoc, ravnodusnost i strah, Ako mi pozelis osmijeh, Ako mi zatrebas tugu, Otisla tamo sam ja.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu