|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Tko ti i Hajduk Split ili ti i ja?Hahaha http://m.youtube.com/watch?v=Ug6-EaJdqpsEvo ti pjevanog odgovora,,hahahaha Hahhahaha,znaci ipak je istina sto nmovine pisu o tebi! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sve je istina i samo istina sto novine pišu,bauhahaha,i naravno,sto je na teveu,nema majci da nije...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Moram napomenuti,da je zbog iznenadne promijene plana ne idu price s Foruma,nego Gospođa s punđom,nastavak...aposlije cemo vidjeti...uskoro!!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sigurno se ,potajno u dugim i besanim nocima, protkanim tugom i srecom istodobno,pittate pa zqboga tko je taj Gospođa s punđom!?I otkrit cete to,i bit cete jako zabezeknuti i osupnuti,,,uskoro!!!
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sigurno se ,potajno u dugim i besanim nocima, protkanim tugom i srecom istodobno,pittate pa zqboga tko je taj Gospođa s punđom!?I otkrit cete to,i bit cete jako zabezeknuti i osupnuti,,,uskoro!!! Tko je ta gospodja sa pundjom.com?
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Sigurno se ,potajno u dugim i besanim nocima, protkanim tugom i srecom istodobno,pittate pa zqboga tko je taj Gospođa s punđom!?I otkrit cete to,i bit cete jako zabezeknuti i osupnuti,,,uskoro!!! Tko je ta gospodja sa pundjom.com? Nesmijem jos nista otkrivati,onda nece biti zanimljivo,,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel mi neko video Megi nasu?:)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jeste il nije? Treba mi nesto
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: jeste il nije? Treba mi nesto Koga to blesso!?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pitt sto me ignorises kad pitam za Megi? A znam da citas svako slovo...po 3put!!!:))
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|