|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
DeJaNa je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Reko da me braniš,satrase me danas tu,a pomoci niotkud,jedva sam se iskobeljao,hahahahha,ma tesko se nosim protiv svih,ali ipak ih nekako savladam,,, Hollywoodsku zvezdicu napadaju..ajoj...cekaj da javim Angelini tj.Mrs. Smith kako si prepusten sam sebi. Naravno,samo se zvijezda i napada,tako se dobije besplatna reklama,no,pustimo to sad,nego jesi li bila danas na nasipu,malo sam tamo,kao slucajno setao,međutu,nisam te zapazio,a poznao bi te međ 999 zena,,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Ne,nisam isla setati,sada cu malo sa drugaricom iz komiteta da jos nesto dogovorimo za sastanak ...prepoznao bi me po mojoj zverci na lancu
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Ne,nisam isla setati,sada cu malo sa drugaricom iz komiteta da jos nesto dogovorimo za sastanak ...prepoznao bi me po mojoj zverci na lancu Ma naravno,pazi se klizavo je i mracak je,ukljuci i žmigavce,,
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
I maglenke zbog gorila u magli.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: I maglenke zbog gorila u magli. Gorjela u krevetu,,hahahhah,pa da ima magle veceras,cuvaj se,hoces dolaziti poslije opet ovdje!?
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Moram,preslo mi u naviku,otrovalo me hahaha.Cuvaj se hajduka,spolne bolesti i od ljubavnice muza.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
DeJaNa je napisao: Moram,preslo mi u naviku,otrovalo me hahaha.Cuvaj se hajduka,spolne bolesti i od ljubavnice muza. Jel Hajduka Split,ma on je bezopasan,hahahhahaha,ovo ostalo cuvam se koliko mogu,međutim,uvijek postoji rizik,ali tko ne riskira ne profitira,,,poslije cemo na pp imati mazionicu,ihihhihihihi
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Tko ti i Hajduk Split ili ti i ja?Hahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: DeJaNa je napisao: Tko ti i Hajduk Split ili ti i ja?Hahaha http://m.youtube.com/watch?v=Ug6-EaJdqpsEvo ti pjevanog odgovora,,hahahaha Hahhahaha,znaci ipak je istina sto nmovine pisu o tebi! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|