|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Hahahahah,negokako,bio sam zatrpan pod snijegom dva dana,,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
dobro je da si se ikobeljao:)) Lepo te je opet citati;)) A i devojke su srecne hahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: dobro je da si se ikobeljao:)) Lepo te je opet citati;)) A i devojke su srecne hahaha Hhahaha,ma da mos mislit sto su sretne,tebe ne racunam,hahhaahah i jos neke,a ostale bi me utopile u časi vode,ali ne zato sto me mrze,nego sto me vole previse sto je,zapravo,isto,bauhahahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa jeste pitt hahahaha ja imam preko 40 hahaha gde se to vise racuna u zenu;))
A sad kad bi me vido,reko bi kakva zena...ovo je gorila:)))
Ne daj se prevariti pitt...to im je taktika
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: pa jeste pitt hahahaha ja imam preko 40 hahaha gde se to vise racuna u zenu;))
A sad kad bi me vido,reko bi kakva zena...ovo je gorila:)))
Ne daj se prevariti pitt...to im je taktika Ma zena ipo si ti,hhahhaha,a nisi gorila nego zaGORILA,,,hahahaahh
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
obrnes,okrenes ni za q nisam:)) Aj nema veze...bitno je da si tu:)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: obrnes,okrenes ni za q nisam:)) Aj nema veze...bitno je da si tu:) Ma naravno,neka se okrece kolo srece,,,
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma jeste meni kolo,a oko tebe hahaha zenskice ko sateliti;))
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Evo ovako cemo,posto imam dosta zahtjeva da krenu ljubavne i ine price koje sam nemali broj puta najvaljivao,odlucio sam da cu danas ovdje postaviti prvi dio prve priče...e sad da se forumasi nebi ljutili,ja cu naredne dijelove price objaviti poslije,ali pod jednim uvjetom,a taj je da to zeli vecina na ovome Forumu!Dakle,kad ovo dolje pročitate ako vam se svidi i hocete nastavak ili ga pak,necete iz bilo kojeg razloga,to sve mi,tj.svoj da ili na moj pp,Saljite veceras do 24:00h,a onda cu ja postupiti prema misljenju vecine koja je glasala,one koji ne budu nista poslali podvest cu pod da,jer,sutnja je,kako svi znamo,znak odobravanja,eto toliko dragi moji,sad krece prvi dio prve price,ne(uživajte) PANEM PA MEGANEM -On je prostodušni seljnačić iz nekog sela kraj rijeke Kupe,negdje blizu Siska,ona iz okolice Novog Sada,tu je svojedobno dosla negdje iz dalmatinskog zaleđa,polaznica svega i svečega,navodno studentica,s velikom zeljom da bude slavna pa makar na nekome chatu ili Forumu,kaze da ima dvadeset i nesto ljeta,mada meni izgleda,kad pise s nekim o ljubavi,sexu,kao zbunjena tinejdzerka,a kad psuje,prostaci,vrijeđa kao stara babuskara,isfrustrirana i neshvaćena...Njegove godine nitko ni priblizno nezna,meni se cini,poznavajuci te i takve da je negdje između tridesete i cetrdesete...(kraj prvog dijela) ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
E sto ne volim ovo prckanje na suvo Nema veze sad sa pricom konkretno ovom,da sad ja hocu da vidim sve,nego uopsteno...ili daj ili cuti Ha ja Pitt...opleti redom Imas svu nasu paznju koju toliko zeliš
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|