Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 23:04

Autoru Poruka
Вучица
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 09 Dec 2012, 13:39
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

БреДкасти
ај престани с маркетинг и уми веЧма једном писаљку у руке и пиши
само ко телалЧе галамиш
а о словца иЧ!

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 09 Dec 2012, 13:41
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Вучица je napisao:
БреДкасти
ај престани с маркетинг и уми веЧма једном писаљку у руке и пиши
само ко телалЧе галамиш
а о словца иЧ!

Hocu,hocu,,,brzo ce to,ima tu dosta posla,pa kada uhvatim vremena,onda dorađujem,,,

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 09 Dec 2012, 15:25
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

Probio si sve rokove

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 09 Dec 2012, 22:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

http://www.youtube.com/watch?v=G8MsyaHK ... creen&NR=1

za tebe [m04110.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Dec 2012, 14:15
Korisnikov avatar
rang
rang

boga mi pitt,megi pocinje da pobadjuje:))

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Dec 2012, 14:30
Korisnikov avatar
*VIP*

SHE je napisao:
boga mi pitt,megi pocinje da pobadjuje:))

...samo vi ženu zahebajite,pa kad vas zaspama,opet ce se dići kuka i motika na mene,znate li da je zakonski kažnjivo lazno podsticanje,,,ahhaahah,ali Sajam Taštine ide dalje.dakako....

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Dec 2012, 16:03
Korisnikov avatar
*VIP*

JA I GOSPOĐA S PUNĐOM
Gospođo samo malo sad ce,sjedite tu,divna vam je punđa,gospođo moram primjetiti,,,hahahahaha,ista Jovanka,popijte nešto gospođo,možel' Amaro18,raskomotite se,skinite taj nerc...Zapalite,osjecajte se kao doma,jaoooo sto su vam lijepe nausnice......a tek ušne resice!Tek sad,gospođo,vidim kakav krasan kompletić imate...a tek vaša put,ma sjajnoooo...moram priznati,dugo nisam vidio tako otmjenu damu,dobar Amaro a!?Da vam još sipam,,,recite,ovi nokti su umjetni?Ne,kazete!Oprostite ucinilo mi se......kako li samo perete suđe,no zaboravite!Šalim se,,,...ne bih htio biti znatizeljan,ali taj vas parfem je tako opojan,to je Roma bit ce,,,,,ako mogu,da malko pomirisem....pa da to je Roma,uvijek je osjetim,naime,moja bivša ga je obožavala,no pustimo sad to,možete se malo pomaknuti gospođo!?...hvala vam,baš ste ljubazna,sto i dolikuje takvoj dami,nisam sumnjao ni trenutka..možete raspustiti kosu,mada vam punđa stoji savršeno,ma kao Sophiji Loren,hvala vam,ajde jos jedan Amaro,može jel',ok sipam,evo tu slucajno imam cd-player,može nekakva mjuza,,,nemam Gunse,mogu li Scorpions,može,odlicno i meni su dragi,ček'"Wind of change"su druga,zapravo treca po redu,

vruce vam je-kazete,cekaj sad ću malo smanjiti grijanje,ili se raskomotite jos,eee tako,dražesni ste gospogođo,jer nekakvi kvar je na radijatoru pa ga ne mogu smanjiti,,,,,ajme koji madež imate,to vam je od ožiljka ili prirodni,prirodni? Ma nisam ni sumnjao,lijepo vam stoji,,zapravo ,znate ga nositi,to je vrlo bitno,dajte ostavit cu taj sako tamo na vjesalicu,molim!.Dobri su Scorpionsi zar ne,nisam znao da je to njemačka grupa,ti si znala,vidis žene bolje znaju jer su temeljitije,oprostite gospođo,zapričao sam se,jeste li za kavicu,moze a,gorču..slađu,bravo i ja volim malo gorču,smeđi šecer!može,kažu ja je zdrav,mada,gospođo iskreno sumnjam u to...
(Nastavit će se!) [give_rose.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Dec 2012, 18:21
Korisnikov avatar
*VIP*

Bradpresto Pitt je napisao:
JA I GOSPOĐA S PUNĐOM
Gospođo samo malo sad ce,sjedite tu,divna vam je punđa,gospođo moram primjetiti,,,hahahahaha,ista Jovanka,popijte nešto gospođo,možel' Amaro18,raskomotite se,skinite taj nerc...Zapalite,osjecajte se kao doma,jaoooo sto su vam lijepe nausnice......a tek ušne resice!Tek sad,gospođo,vidim kakav krasan kompletić imate...a tek vaša put,ma sjajnoooo...moram priznati,dugo nisam vidio tako otmjenu damu,dobar Amaro a!?Da vam još sipam,,,recite,ovi nokti su umjetni?Ne,kazete!Oprostite ucinilo mi se......kako li samo perete suđe,no zaboravite!Šalim se,,,...ne bih htio biti znatizeljan,ali taj vas parfem je tako opojan,to je Roma bit ce,,,,,ako mogu,da malko pomirisem....pa da to je Roma,uvijek je osjetim,naime,moja bivša ga je obožavala,no pustimo sad to,možete se malo pomaknuti gospođo!?...hvala vam,baš ste ljubazna,sto i dolikuje takvoj dami,nisam sumnjao ni trenutka..možete raspustiti kosu,mada vam punđa stoji savršeno,ma kao Sophiji Loren,hvala vam,ajde jos jedan Amaro,može jel',ok sipam,evo tu slucajno imam cd-player,može nekakva mjuza,,,nemam Gunse,mogu li Scorpions,može,odlicno i meni su dragi,ček'"Wind of change"su druga,zapravo treca po redu,

vruce vam je-kazete,cekaj sad ću malo smanjiti grijanje,ili se raskomotite jos,eee tako,dražesni ste gospogođo,jer nekakvi kvar je na radijatoru pa ga ne mogu smanjiti,,,,,ajme koji madež imate,to vam je od ožiljka ili prirodni,prirodni? Ma nisam ni sumnjao,lijepo vam stoji,,zapravo ,znate ga nositi,to je vrlo bitno,dajte ostavit cu taj sako tamo na vjesalicu,molim!.Dobri su Scorpionsi zar ne,nisam znao da je to njemačka grupa,ti si znala,vidis žene bolje znaju jer su temeljitije,oprostite gospođo,zapričao sam se,jeste li za kavicu,moze a,gorču..slađu,bravo i ja volim malo gorču,smeđi šecer!može,kažu ja je zdrav,mada,gospođo iskreno sumnjam u to...
(Nastavit će se!) [give_rose.gif]

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 10 Dec 2012, 23:27
Korisnikov avatar
rang
rang

sta je bre ovo pitt?

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 11 Dec 2012, 18:55