|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
БреДкасти ај престани с маркетинг и уми веЧма једном писаљку у руке и пиши само ко телалЧе галамиш а о словца иЧ!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Вучица je napisao: БреДкасти ај престани с маркетинг и уми веЧма једном писаљку у руке и пиши само ко телалЧе галамиш а о словца иЧ! Hocu,hocu,,,brzo ce to,ima tu dosta posla,pa kada uhvatim vremena,onda dorađujem,,,
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Probio si sve rokove
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
boga mi pitt,megi pocinje da pobadjuje:))
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: boga mi pitt,megi pocinje da pobadjuje:)) ...samo vi ženu zahebajite,pa kad vas zaspama,opet ce se dići kuka i motika na mene,znate li da je zakonski kažnjivo lazno podsticanje,,,ahhaahah,ali Sajam Taštine ide dalje.dakako....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
JA I GOSPOĐA S PUNĐOM Gospođo samo malo sad ce,sjedite tu,divna vam je punđa,gospođo moram primjetiti,,,hahahahaha,ista Jovanka,popijte nešto gospođo,možel' Amaro18,raskomotite se,skinite taj nerc...Zapalite,osjecajte se kao doma,jaoooo sto su vam lijepe nausnice......a tek ušne resice!Tek sad,gospođo,vidim kakav krasan kompletić imate...a tek vaša put,ma sjajnoooo...moram priznati,dugo nisam vidio tako otmjenu damu,dobar Amaro a!?Da vam još sipam,,,recite,ovi nokti su umjetni?Ne,kazete!Oprostite ucinilo mi se......kako li samo perete suđe,no zaboravite!Šalim se,,,...ne bih htio biti znatizeljan,ali taj vas parfem je tako opojan,to je Roma bit ce,,,,,ako mogu,da malko pomirisem....pa da to je Roma,uvijek je osjetim,naime,moja bivša ga je obožavala,no pustimo sad to,možete se malo pomaknuti gospođo!?...hvala vam,baš ste ljubazna,sto i dolikuje takvoj dami,nisam sumnjao ni trenutka..možete raspustiti kosu,mada vam punđa stoji savršeno,ma kao Sophiji Loren,hvala vam,ajde jos jedan Amaro,može jel',ok sipam,evo tu slucajno imam cd-player,može nekakva mjuza,,,nemam Gunse,mogu li Scorpions,može,odlicno i meni su dragi,ček'"Wind of change"su druga,zapravo treca po redu, vruce vam je-kazete,cekaj sad ću malo smanjiti grijanje,ili se raskomotite jos,eee tako,dražesni ste gospogođo,jer nekakvi kvar je na radijatoru pa ga ne mogu smanjiti,,,,,ajme koji madež imate,to vam je od ožiljka ili prirodni,prirodni? Ma nisam ni sumnjao,lijepo vam stoji,,zapravo ,znate ga nositi,to je vrlo bitno,dajte ostavit cu taj sako tamo na vjesalicu,molim!.Dobri su Scorpionsi zar ne,nisam znao da je to njemačka grupa,ti si znala,vidis žene bolje znaju jer su temeljitije,oprostite gospođo,zapričao sam se,jeste li za kavicu,moze a,gorču..slađu,bravo i ja volim malo gorču,smeđi šecer!može,kažu ja je zdrav,mada,gospođo iskreno sumnjam u to... (Nastavit će se!) ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: JA I GOSPOĐA S PUNĐOM Gospođo samo malo sad ce,sjedite tu,divna vam je punđa,gospođo moram primjetiti,,,hahahahaha,ista Jovanka,popijte nešto gospođo,možel' Amaro18,raskomotite se,skinite taj nerc...Zapalite,osjecajte se kao doma,jaoooo sto su vam lijepe nausnice......a tek ušne resice!Tek sad,gospođo,vidim kakav krasan kompletić imate...a tek vaša put,ma sjajnoooo...moram priznati,dugo nisam vidio tako otmjenu damu,dobar Amaro a!?Da vam još sipam,,,recite,ovi nokti su umjetni?Ne,kazete!Oprostite ucinilo mi se......kako li samo perete suđe,no zaboravite!Šalim se,,,...ne bih htio biti znatizeljan,ali taj vas parfem je tako opojan,to je Roma bit ce,,,,,ako mogu,da malko pomirisem....pa da to je Roma,uvijek je osjetim,naime,moja bivša ga je obožavala,no pustimo sad to,možete se malo pomaknuti gospođo!?...hvala vam,baš ste ljubazna,sto i dolikuje takvoj dami,nisam sumnjao ni trenutka..možete raspustiti kosu,mada vam punđa stoji savršeno,ma kao Sophiji Loren,hvala vam,ajde jos jedan Amaro,može jel',ok sipam,evo tu slucajno imam cd-player,može nekakva mjuza,,,nemam Gunse,mogu li Scorpions,može,odlicno i meni su dragi,ček'"Wind of change"su druga,zapravo treca po redu, vruce vam je-kazete,cekaj sad ću malo smanjiti grijanje,ili se raskomotite jos,eee tako,dražesni ste gospogođo,jer nekakvi kvar je na radijatoru pa ga ne mogu smanjiti,,,,,ajme koji madež imate,to vam je od ožiljka ili prirodni,prirodni? Ma nisam ni sumnjao,lijepo vam stoji,,zapravo ,znate ga nositi,to je vrlo bitno,dajte ostavit cu taj sako tamo na vjesalicu,molim!.Dobri su Scorpionsi zar ne,nisam znao da je to njemačka grupa,ti si znala,vidis žene bolje znaju jer su temeljitije,oprostite gospođo,zapričao sam se,jeste li za kavicu,moze a,gorču..slađu,bravo i ja volim malo gorču,smeđi šecer!može,kažu ja je zdrav,mada,gospođo iskreno sumnjam u to... (Nastavit će se!) ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: sta je bre ovo pitt? Zlato to ti je štorija o meni i Gospođi s punđom,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|