|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Grešnica je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ima ljubav,bolan,pogrešnice,ona grije najbolje,i sto nije nevažno,besplatno,hahahaha Ziv i zdrav bio, kazi gde ima, krecem odmah ![[girl_witch.gif] [girl_witch.gif]](./images/smilies/girl_witch.gif) Ma Pogresnice moja,ljubav je svuda oko nas,samo je treba pronaći,i nikad neznas kad te moze zaskočiti,kada se najmanje nadaš!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sad Megan traga za novim zanimljivim vijestima na portalima,osjećam to,ahhaahhaha
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma Pogresnice moja,ljubav je svuda oko nas,samo je treba pronaći,i nikad neznas kad te moze zaskočiti,kada se najmanje nadaš!!! Iz tvojih usta u Bozije usi...
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Grešnica je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma Pogresnice moja,ljubav je svuda oko nas,samo je treba pronaći,i nikad neznas kad te moze zaskočiti,kada se najmanje nadaš!!! Iz tvojih usta u Bozije usi... Tako je,vjeruj mi!!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sad Megan traga za novim zanimljivim vijestima na portalima,osjećam to,ahhaahhaha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa volim da citam vijesti
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E tako i treba biti u toku,kad te neko u pol noci probudi ima da znas,tko,kada,gdje,u bilo kojem kutku kugle zemaljske,,,hahahaahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gresnico,hey jesi li tu!?
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Evo, sada sam stigla...Bila u podrumu Kako si?
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Grešnica je napisao: Evo, sada sam stigla...Bila u podrumu Kako si? Evo fala Bogu dobro je,sta ima u podrumu!?
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) puno paucine i smeca...ali ja sam bila vredna pa sve to lepo ocistila i spremila podrum za zimnicu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|