Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Momci, potrebni su mi neki odgovori: 1. da li klan ganja tenkove drugog klana? 2. da li se svi klanovi nadju na bojistu pa se medjusobno bore? 3. da li se saborci jednog klana bore medjusobno? 4. da li sebe vidite kao vojnika, ili ste tenkovi? 5. koji je protok najbolji za igranje ove igrice? 6. da li ste vas dvojica u istom klanu? 7. da li se bijete medjusobno zbog radi bolje pozicije? 8. koliko je igrica zarazna? 9. objasnite dole navedenu fotku 
|
|
Naopak
|
|

N

|
Evo pokusacu da odgovorim onako kako sam ja to video i skontao. 1. da li klan ganja tenkove drugog klana? -Klanovi se formiraju i pokusavaju da imaju sto vise clanova, trude se da se maksimalno ojacaju, jer uci u klansku bitku bez jakih tenkova cist je promasaj.2. da li se svi klanovi nadju na bojistu pa se medjusobno bore? -Doci do klanske bitke je malo teze kao sto sam rekao.Klanske bitke su u principu klan protiv klana.A postoji i odredjena vrsta bitke sa posebnom mapom gde je zadatak osvajati teritorije.3. da li se saborci jednog klana bore medjusobno? Ne bi trebalo, osim ako su pijani4. da li sebe vidite kao vojnika, ili ste tenkovi? Sebe vidis kao tenk u trecem licu5. koji je protok najbolji za igranje ove igrice? Pa, sto bolji protok i sto manji "ping" u svakom slucaju moze se igrati i na 1.5 mb/s tako sam cuo, ja imam dosta dobar protok6. da li ste vas dvojica u istom klanu?- Nismo, ali pregovori su u toku7. da li se bijete medjusobno zbog radi bolje pozicije? Ne8. koliko je igrica zarazna? Veoma9. objasnite dole navedenu fotku. - to je neki lik koji nema ni dinara niti zlata, nema ni jednu bitku niti kakav rejting Valjda je ovo dobro ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
I jos jedno pitanje:
10. Da li si siguran da zelis da se smejes liku navedenom pod rednim brojem 9?
|
|
Naopak
|
|

N

|
Komsinica je napisao: I jos jedno pitanje:
10. Da li si siguran da zelis da se smejes liku navedenom pod rednim brojem 9? Ne, njega cu da ljubim utorkom ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Hvala na odgovorima. A lik vec ima neke dobijene bitke. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
pohvalicu ga tamo u igri kad se nadjemo Aj mi reci njegov Nick da ga stavim madj' prijatelje 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Vazi, kada dobije jos koju, da ne bi izazivao smeh sicom.
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
Komsinica je napisao: Momci, potrebni su mi neki odgovori: 1. da li klan ganja tenkove drugog klana? dok dodjes do klana i klanskih borbi mnogo vode ce proteci drinom..zasad neka te ovako2. da li se svi klanovi nadju na bojistu pa se medjusobno bore? nalaze se samo 2 klana jedan protvi drugog3. da li se saborci jednog klana bore medjusobno? ume da se desi....meni jeste iznervirao me4. da li sebe vidite kao vojnika, ili ste tenkovi? tenkovi smo 5. koji je protok najbolji za igranje ove igrice? nemam pojma6. da li ste vas dvojica u istom klanu? nismo ali verovatno cemo biti kad naopacki ojaca7. da li se bijete medjusobno zbog radi bolje pozicije? ne jos8. koliko je igrica zarazna? previse9. objasnite dole navedenu fotku to su ti statistike..sliakcu ti svoje pa uporedi
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|